Şimdi Ara

OLD WOLVES (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.607
Cevap
6
Favori
29.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gùnaydin beyler. Zala 2 side iyi oyunlar seni baya oyalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun bakımından düşünürsek ps4 erken çıkış yaptı. Exc oyunlardan killzone sf , herkesin satmak için can attığı bir oyun olmuş . İkinci el bölümü killzone'dan geçilmiyor. Knack ise müthiş bir oyun olmasına rağmen bana kısa geldi . Bu nesil yeni bir uncharted, Gow ve gt6 gibi oyunlarla çıksa daha iyi olurdu sanki .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

quote:

Orijinalden alıntı: GKMDGN

skype işi nasıl oldu, denedinizmi.

olmadı. telefondan grup konuşması başlatılamıyor. birilerinin pc'den girerek herkesi toplaması gerekiyor.

Alıntıları Göster
    Geçen gün TeamSpeak'i notebook üzerinden kullandım. Turtle Beach'in mikrofonunu bluetooth ile bağladım, konuşmalar stereo olarak geldi. Hem de oyun seslerini de Dolby Digital olarak kulaklıktan aldım. Sonunda PS4'te ilk defa tek kulaklık kullanabildim

Skype hiç kullanmadım ama olursa aynı şekilde yine notebook üzerinden kullanırım, hem de tüm Turtle Beach kullanıcılarına da şiddetle tavsiye ederim. Telefondan kullanılırsa da farketmez sesi bluetooth ile aldığınızdan sorun yok.

Bunun dışında gördüğüm kadarıyla bu iş sonuçlanana kadar BF4'e girerken önce boş bir squada girip, sonra o squad hangi partide ise onların partisine katılmaktan başka çare yok sanırsam. Dün akşam öyle yaptım, bundan sonra da eğer iletişim olayını çözemezsek aynı şekilde yapacağım artık. Neticede squadda olmayanlarla aynı chat'te olmanın geyikten başka bir esprisi yok Ama tabi gönül herkesle aynı yerde olmak istiyor o başka

• terapati kullanıcısına yanıt
    Farklı Squadda olsan bile aynı partide olunca 5 kişi yerine bir noktaya 10 kişi hareket etme şansın oluyor. Tabi bunu kaç kere gerçekleştirdik orası da ayrı ama ara sıra da olsa, +10 kişi beraber hareket edince pek güzel oluyor.
  • ALP 3R A kullanıcısına yanıt
    Bunun şöyle bir dezavantajı oluyor, aynı partide olsan bile kendini otomatik olarak yeşil renkli squadına göre ayarlıyorsun. Akşam barbarostan kurşun istedim, geliyorum dedi. Aynı squaddayız diye yeşil renkli barbaros arıyorum, yok. 5 dk etrafımda döndüm neredesin diye. Arkandayım diyor, buradayım diyor dur diyor :) meğer mavi renkli komşu squaddaymış :)
  • beyler access point almam lazım, ne önerirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buyukbaba

Bunun şöyle bir dezavantajı oluyor, aynı partide olsan bile kendini otomatik olarak yeşil renkli squadına göre ayarlıyorsun. Akşam barbarostan kurşun istedim, geliyorum dedi. Aynı squaddayız diye yeşil renkli barbaros arıyorum, yok. 5 dk etrafımda döndüm neredesin diye. Arkandayım diyor, buradayım diyor dur diyor :) meğer mavi renkli komşu squaddaymış :)

Vah vah kardeşim. Ne kadar büyük dert yaa

• GKMDGN G kullanıcısına yanıt
    access point, modemin markasında alınca daha verimli çalışıyor sanki. access point şart değilse homeplug ürünlerinden de kullanabilirsin

Bende hem zyxel access point var hem de bu homeplug ürününden var: Netmaster Powerline Access pointten daha başarılı gibi geldi bana, tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALP 3R -- 24 Ocak 2014; 15:01:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

quote:

Orijinalden alıntı: Buyukbaba

Vah vah kardeşim. Ne kadar büyük dert yaa

Öyle deme zala, barbarosun ne çektiğini görmedin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ALP 3R

access point, modemin markasında alınca daha verimli çalışıyor sanki. access point şart değilse homeplug ürünlerinden de kullanabilirsin

Bende hem zyxel access point var hem de bu homeplug ürününden var: Netmaster Powerline Access pointten daha başarılı gibi geldi bana, tavsiye ederim.

Ben de powerline ı problemsiz kullanıyorum. Bende de TP link var. AP lerden oldum olası hazzetmiyorum.

bu cihazi alsam, dreamboxu cihazdan kablolu baglayabilirmiyim. yoksa sadece kablosuz bağlantımı saglıyor.
  • GKMDGN G kullanıcısına yanıt
    Hem kablolu hem kablosuz data iletiyor.

Kutudan iki adet adaptör çıkıyor, biri sadece kablolu diğeri hem kablolu hem kablosuz data iletiyor. Sadece kablolu olanla modem arasına bir data kablosu takıp diğeriyle istediğin odanın prizinden ister kablolu ister kablosuz data alabilirsin. Ayrıca bu adaptörlerin sayısını da arttırabilirsin, her odaya al istersen bir tane

• En Son 27 Kasım mesajlarını görüyorum.. Alla Alla

neyse beyler Team Speak aldım ben en sonunda :D
  • konunun ilk sayfası acılıyor hep. son sayfa ve diğer sayfalara tıkladıgımda ilk sayfa acılıyor.
  • forumda sorun var 2. el ilanlarındada rastladım aynı sorunla.
  • Mobıl uygulamada dorun yok gıbı

Skyoe denedık olmadı beyler herkes team speak edınsın.lutfen ıos ve androıd uygulamalatı mevcut

Tavsiyen için tesekkur ederim, siparişi internetten verdim. Şali çarşamba elimde

• Arkadaşlar sizden bir ricam olacak. İşim icabı zaman zaman gece nöbetlerine kalıyorum.
    Bu gece nöbetlerinde Battlefield maçlarında size commander olarak eşlik edebilirim, keza bu gece de, ekibin 3-4 maçında commander olarak oynadım, fakat tablet ile oynarken kimin hangi squad'da olduğunu bielmediğimden çok da verimli olamıyorum. Eğer squad bilgilerini bana iletebilirseniz daha etkili bir takım alabiliriz.

Vita gece nöbetlerinde her zaman yanımda.
  • Selam arkadaşlar.

Bakalım hangi gün bf katılım rekoru kıracağız?

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.