Şimdi Ara

OLD WOLVES (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.607
Cevap
6
Favori
28.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    güncellemenin baslaması için oyuna girmen gerekiyor sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

quote:

Orijinalden alıntı: gamerasi

Şimdi şirketteyim ama cihazı bekleme modunda bırakmıştım umarım yapmıştır update'i. Gece 2 gibi online olurum artık...

Commander online desene :-)

Comammander modda bir gariplik var. Hemen hemen herkes High value target gözüküyor, bazı komutlar yok, takım skorları gözükmüyor vb. problemler var. Garip şekilde yarım yamalak bir mod olmuş.
    Dün gece yaptığım tablet güncellemesi ile ilgisi var mı bilemedim.
  • THE ORDER VE DRIVE CLUB ÇIKIŞ TARİHLERİ

Sony'nin bu sene çıkacağı bilinen üç özel oyunu inFamous: Second Son, DriveClub ve The Order: 1886 ile ilgili çıkış dönemi planlaması ortaya çıktı. Sony'nin İngiltere yöneticilerinden Fergal Gara, çıkış dönemleri bilinmeyen DriveClub ve The Order'dan bahsetti.

Bildiğiniz gibi inFamous: Second Son, 21 Mart'ta piyasaya çıkacak. Yaptığı açıklamalarda Fergal Gara, bu üç oyun arasında bir düzenin olacağını belirtti. Oyunlardan The Order: 1886, senenin son dönemlerinde çıkacak. DriveClub ise inFamous ile The Order arasındaki bir dönemde çıkış tarihine sahip olacak.

Hatırlarsanız daha önce Ready At Dawn'dan bir yapımcı The Order'ın sonbahar döneminde çıkacağına işaret etmişti. Fergal Gara'nın sözleri, yapımcının söyledikleriyle uyuşuyor. DriveClub için ise geriye senenin ikinci ve üçüncü çeyreği kalıyor. Oyunun yaz aylarında çıkması muhtemel görünüyor.

**************************************************************************************************

TROPICO 5 PS4'E GELECEK

Kalypso Media ünlü şehir yaratma serilerinden biri olan Tropico'nun 5. oyununun, Windows Mac, Linux ve Xbox 360'dan sonra Playstation 4 için de çıkacağını duyurdu.

Kalypso Media UK yöneticilerinden Andrew Johnson "Oyunun Playstation 4 versiyonu Tropico serisini yeni nesile cihazlara ve oyunculara taşıyacak" dedi.

Kalypso Media tarafından yapılan açıklamaya bakılırsa, Tropico 5 yeni nesil konsolun tüm kapasitesini kullanacak. "Tropico serisi için yeni ve heyecan verici bir çok özellik geliştiriyoruz. Playstation 4 için Tropico 5'i çıkartarak, oyunun tarihinde yepyeni bir sayfa açacağız. Playstation 4'ün bütün işlemci potansiyelini kullanacağız ve bu sayede hem Tropico hem de El Presidente daha önce olmadığı kadar güzel gözükecek."

*************************************************************************************************

• Selamlar arkadaşlar. Hafta sonu geldi çattı.Sabahlar olmasın :)

BF4 update fena olmamış.CR haritalarında hala uçaklarda veya apache helikopterde uçuş esnasında takılmalar oluyor ama birçok şeyi düzeltmişler.Medic veya Ammo isterken solda yazı çıkması,headshot yiyenin lan ben nasıl tek kurşunda öldüm demesini gerektirmeyecek kuru kafa işareti,grafikte ufak bir artış,akıcılıkta artış en başta sayılabilecekler.

Ruhi dün nostalji mi takıldın naptın PS3 BF3 :)
  • Update ı bende begendım soyledıklerının dışında eskı harıtalarda mehter takımı durumu ortadan kalkmış durumda ve grafıgınde ve oyun akıcılığında bariz fark var tank kullanmadıgım ıcın bır fıkrım yok fakat eğer oyun ıcı düzgün bır air aracı kullanan bır gamer a denk gelırsenız hemen bulunduğunuz yerden arkanıza bakmadan kaçınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün grafik deki iyilesmeyi bnde farkettim takilma yoktu fazla kill sayimda buyük artiş vardi. oynadigim takimlami alakali update mi còzemedim ama update dir umarim :)

• Zala_ kullanıcısına yanıt
    buarada dün oynadiginiz harita ek paket miydi yaniniza gelemedim.

Şu Ps4 de gelen updateler kendi kendine indirilip kurulmuyor mu. Gece eve gelir gelmez Ps4 ü uyku modundan çıkardım ama uptade i yapmamış, bende ps3 ü açıp Bf3 oynadım.
  • Evet Harun kısa bi süre CR haritalarına girdik ama sonra çıktık.giremediğin durumlarda partiden yada mesaj ile bizi uyarsana dostum.

Ruhi,standby konumunda olunca yapıyor update ama onun ayarını önceden yapmış olman lazım.
  • Daha önce yayınlanan updatelerde sorun olmamıştı. Uyku modunda internet aktif. Bu son BF4 güncellemesini görmezden geldi makine.
    Bu arada akşam 17:00 - 22:00 arası BF4'deyim erkencileri beklerim...
    abi chat 'te girdim pc den kimse yok harita paketide yok rahatsiz etmiyim dedim. neyse en kisa surede bende alim su haritayi.

• gamerasi kullanıcısına yanıt
    ben gelirim ruhi, ama cr haritaları bende de yok haberin olsun
  • Selam arkadaşlar.muhabbetiniz bol olsun :)

Bugün katılım rekoru bekliyorum BF için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Aleyküm selam kardeşim. BF4 e katılırız da, sen gider yine fifa oynarsın :)
  • fifada var bf de hangine cagirirsaniz gelirim maç tan sora tab,i öncelik 3 puan :)

• Abı en azından cuma cumartesı toplu oyun oynıyalım derım ben
    Duble xp baslamıs bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: Buyukbaba

Aleyküm selam kardeşim. BF4 e katılırız da, sen gider yine fifa oynarsın :)

Haklısın kaçıyorum bol bol ama yapacak birşey yok.2009-2010'dan beri fifa pro club oynuyoruz.BF'den daha uzun bir geçmişim var yani :)

• BaARBAaR kullanıcısına yanıt
    ben cumartesi calistigim icin curtsi akşamìnì iple vektim 1 hafta bekledim cumartesi sansima hepiniz fifaya gectiniz :)

• Cumartesileri bf yapmak daha mantıklı sanki aslında.herkesin gelebileceğini tahmin ettiğim bir gün.bu akşam umarım sağlam katılım olur.double xp de cabası

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • içinizde endüşük rütbe bende heralde ençok benim ihtiyacim var hersey kapali :)

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.