Şimdi Ara

OLD WOLVES (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.607
Cevap
6
Favori
28.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bluray gorüntü ıyılestırılmesı yapılmıs ve kablosuz kulaklık destegı gelmıs
    336mb
    Muhsin abı hayırlı olsun en kısa zamanda bf4 edınıle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaARBAaR -- 4 Şubat 2014; 13:01:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denedim, turtle beach tango tanınmıyor halen.
  • O zaman xp500'ü de tanımaz
  • bozdum kafayı, sony pulse almak üzereyim :/
  • muysin abi hayırlı olsun.

Beyaz sen yapabilinmi o oyunda silahsız :)
  • garrote kullanıcısına yanıt
    Dalga mı geçiyorsun, bırak silahsızı partnersiz oynamam bu oyunu, biri önden gider arkadan tın tın giderim başka türlü sivsen oynamam.

Şahin,pulse bizim kulaklığın kalitesini vermez en iyisi tb chat kablo al keyfine bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrBeyaz

Dalga mı geçiyorsun, bırak silahsızı partnersiz oynamam bu oyunu, biri önden gider arkadan tın tın giderim başka türlü sivsen oynamam.

Şahin,pulse bizim kulaklığın kalitesini vermez en iyisi tb chat kablo al keyfine bak.

abi bildiğim oyunda silah yok tek yardımcın gece görüşlü kameran onunda şarjı bittimi mıçtın
    Onu farkettimde nasıl yapıcaz o işi bilmiyorum, barbar bir ses duydumu ilk odaya kendini kitler beyaz geldi mi öldü mü sallamaz keza bende öyleyim bakalım nasıl olacak :)

• MrBeyaz kullanıcısına yanıt
    ikinizde birer odaya kendinizi kitleyip bir birinize bağırırsınız artık
  • Teşekkürler arkadaşlar.

Yeni gelen güncelleme ile ps4'ün kulaklıkları tanıyacağını yazıyorlardı. Dun kontrol ettiğimde PS3 bluetooth cihazı tanımıyordu.
  • Selamlar arkadaşlar.

BF atılmıyor galiba şu sıralar :)
  • selamlar.

Geçenki oyunlardan sonra herkes kabuğuna çekildi :)
  • Harun outlast da coop yokmus agzımıza balı çaldın ne olacak şimdi

• Böyle oyun oynanır mı, ödüm .okuma karışır. Evde bir odadan diğerine gidemem.
  • BaARBAaR kullanıcısına yanıt
    yapma abi pc de vardi. bemde yikildim şimdi

Başka bir oyunla karıştırıyor olabilir misin harun? Ben de hiç görmedim bunu cooplu? Yani oynuyorlar da, ya yanyana oturuyorlar biri oynuyor, veya aynı anda 2 oyunu senkronize oynuyorlar coop oluyor :)
  • Bir orta dünya oyunu güzel güzel rpg ve orta dünya bir araya gelirse sonuç bu olur güzel güzel listeye eklendi
    combolar müthiş video yu seyrettiğinizde ac havası alacaksınız ac yi yapan firma yapıyor oyunu ben çok beğendim
  • Hatta bunu ac kodu kullanıyor diye suçluyorlardı geçende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaARBAaR

Bir orta dünya oyunu güzel güzel rpg ve orta dünya bir araya gelirse sonuç bu olur güzel güzel listeye eklendi
    combolar müthiş video yu seyrettiğinizde ac havası alacaksınız ac yi yapan firma yapıyor oyunu ben çok beğendim

Çoook iyi gözüküyor... ne zaman çıkıyor?

• Buyukbaba kullanıcısına yanıt
    Şahin forumda biri yazmıştı arkadaşla bitirdik diye merlinin kazanın da incelemeyi okudum ordada çoklu oyuncu desteği olduğu yazıyordu kusura bakmayın yalnış bilgilendirdim sizi :)
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.