Şimdi Ara

OLD WOLVES (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.607
Cevap
6
Favori
28.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Online oldugunuz belirli zamanlar oluyor mu birde onceden ps deneyimim yoktu yavas yavas kavramaya calisiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi math_tiger -- 7 Şubat 2014; 18:57:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @math_tiger
    Grubumuzda çoğu kişi çalıştığı için ve evli olduğu için genellikle akşamları 21:00 sonrası daha yoğun olur 22:30 çoğu kişi gelir. 01:30-02:00 ye kadar online oyun oynanır hafta sonları sabaha kadar kalınır genelde şu anda topluca oynanan tek oyun Battlefield 4 tür.
    @MrBeyaz Beyaz Dünkü o sahne :D

@devilers96
    Orçun Op.Locker daki orayı kayıt alamamışım ama aklıma battlifield geldiğinde o sahneyi unutmıycam hiçbir zaman Adamların arasına dalıp 2 kunye alıp diğerlerini shotgunla almak pahabiçilemezdi

• Dünkü oyun süperdi... yalnız sabah geç kaldım mesaiye, o olmadı işte.
  • Güzeldi o sahne, yarım metre önümde bazuka patlıyor alevler içinde boş bir ATV geliyor arkasında barbar :)

Ruhi ile şeytanın bir bacağını kırsak roman yazıcaz, ama olacak inanıyorum :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BaARBAaR kullanıcısına yanıt
    Yalnız videonun sonunda yine paket servis barbar :)

Bir de sen herşeyi kaydet, öyle bir şeyi kaydetmemiş ol. Ayrıca mert de bizim arkadaşımız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buyukbaba -- 8 Şubat 2014; 13:54:20 >
  • Kardeş işte atsan atamıyosun satsan satamıyosun nappcan Şahin Arkadaş bayraga bodozlama dalıyor arkasında insan varmı yokmu bide herkese yaklaşmadan 100 mt önce atla der bana IıIıhhh gıkı çıkmaz. :d
  • Siz siz olun araca binerken barbarıda alın almazsanız adam kısa devre oluyor burundan giriyor anüsten çıkıyor

• Bu arada double xp var
  • dün baya lag oldu bende sizdede varmiydi yoksa wirelees ile baglaniyorum artik ondanmi oluyor. lag yolkken ust siralardayim olunca sonlarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: garrote

dün baya lag oldu bende sizdede varmiydi yoksa wirelees ile baglaniyorum artik ondanmi oluyor. lag yolkken ust siralardayim olunca sonlarda.

Yıl 2014 hala wireless ile baglanan var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

quote:

Orijinalden alıntı: garrote

dün baya lag oldu bende sizdede varmiydi yoksa wirelees ile baglaniyorum artik ondanmi oluyor. lag yolkken ust siralardayim olunca sonlarda.

Yıl 2014 hala wireless ile baglanan var

hacı sorun o değil modem alt katta :) bir şekilde yukarı çıkarmam lazım.
  • Outdoor 10m cat6 kablo al, pencerenin köşesini del dışardan aşağıya sarkıt oradanda bir delik o kadar.
    Ben öyle yapmıştım :)

• Ben powerline adaptor aldim elektrik hattindan internet sahane birsey hic kayip yok tavsiye ederim.

• yarın ben bu işle ilgileneyim muratım söyleğin olayı duymuştum fakat ayrıntılı bilgim yok. ya beyazın dediği gibi kablo uzatıcaz oda işime gelmiyor sağdan soldan kablo çekmek yada senin söylediğini yapacağım. bi fikir var aklımda tutarsa o en basiti olucak bakalım :)
  • darksideofthemoon kullanıcısına yanıt
    Hayvan herif sana o fikrini veren benim ama hiç söylemiyorsun aldım taktım oldu diye

• Dün gece Zavod haritasında çıktık çatıya barbar,orcun,ben ve Mertesma..Heal var,mermi var,igla var,açık büfe yemek var :) tahminimce 15 dakika aşağı inmedik.Helikopter kalkıyor baseden hoop Barbar alıyor igla ile.Sniper ateş ediyor hoop Orcun alıyor.Helikopterle çatıya çıkartma yapmayı başarabilenleri de biz çatıda hallediyoruz.Adamlar uyuz oldu bize :) arada bir iki cruise geldi ama ölmedik.. Çatıya inmeyi başarabilen helikopterler için Barbar'dan çözüm önerisi geldi :

B- her yere mayın döşeyelim beyler.Her yere...
    O- hee,döşe döşe de daha iyi cruise yiyelim,daha iyi havaya uçalım
  • Beyaz :)

Herkese Hayırlı pazarlar arkadaşlar..

Sucuklu Yumurtalar Yendimi

battlelog da amblemleri araştırırken şöyle bir site buldum...
    http://emblemsbf.com/

Kendi Amblemlerimide Şöyle
    https://store.donanimhaber.com/59/bf/c2/59bfc2cc14ad673c5a8d9ab987374be9.png

Siteye giriyosunuz aynı zamanda battelog sayfanızı açıyorsunuz
    begendiğiniz logonun altındaki kodu copy yapıyorsunuz
    kendi battlelog sayfamıza geçip boş bir amblem ekle bölümüne geliyoruz
    ben firefox kullanıyorum
    Ctrl-Shift-K ya aynı anda basıyorsunuz
    crome kullananlar
    Ctrl-Shift-j ye basıyormuş
    kopyaladıgınız kodu açılan pencereye yapıştırıp enter yapıyoruz. amblem bizim sayfamızda oluşmuş oluyor

Altuğ Orçun dedikten sonra Hepsini nasıl geri topladım :D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaARBAaR -- 9 Şubat 2014; 13:31:39 >

• BaARBAaR kullanıcısına yanıt
    yaptım, oldu. supersin eline saglık barbar :)
  • benimki de bu siteden..keşfetmiştim ama söylemedim aklıma bile gelmedi.hatta prot söylediydi galiba?

benimki bu :

http://emblemsbf.com/emblem-11239.html
  • iyi haftalar gençler,

ne güzel öldük asansörde dimi @BaARBAaR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raskol -- 10 Şubat 2014; 10:13:26 >
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.