Şimdi Ara

OLD WOLVES (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.607
Cevap
6
Favori
29.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok abi biraz oynadımda tek başına oynanıcak oyun değil 20 dk oynadım iki kere zıplattı kapadım :)
  • bugün ses çıkmamış kimseden,selam
  • Selam arkadaşlar.

* Aklı olan Outlast oynamasın. hele akşam kulaklıkla oynamayı düşünüyorsa kalbine dikkat etsin.

*Bugün Orçun kardeşim Apache helikopteri mayına oturtmayı başardı.Evet evet, yanlış okumadınız. Mayına helikopter oturttu.
  • Zala_ kullanıcısına yanıt
    Outlast benim hayatımda oynadığım en korkunç oyun abi re3 de nemesisten kaçarken kolu attığımı biliyorumda buoyun başka silahsız olmak çok kötü elin ayağın bağlı resmen :)
  • silahınız var ya; PİL. Atın kafalarına :)
  • lan ilk sahnede gamepad elimden fırladı doğru yatağa girip yorganı gözlerime kadar çektim ve kalp ritmimin düzelmesini bekledim
  • ben gerilmekten daha arabadan inemedim :)
  • Günaydın herkese,

Son günlerde pek giremedim oyuna akşam yorgunluğundan.

Bu arada airsoft olayına iyice daldım. tüfeğimi teçhizatımı baya tamamladım.

OLD WOLVES
     OLD WOLVES
     OLD WOLVES
     OLD WOLVES

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raskol -- 7 Şubat 2014; 9:04:34 >

• Hüso karşıma bu halde çıksan seni vurmazdım lan, alır karşıma konuşurdum.

Diğer arkadaşlarının fotosu varsa onları da paylaşır mısın?

Bu arada yüz boyası yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrBeyaz

Hüso karşıma bu halde çıksan seni vurmazdım lan, alır karşıma konuşurdum.

Diğer arkadaşlarının fotosu varsa onları da paylaşır mısın?

Bu arada yüz boyası yok mu?

Olm güzel oyun biraz can yaksada :)

bak elemanlar kıyafetler vs böyle.
    http://www.flickr.com/photos/batuhankirtay/10653493244/

yüz boyası varda bende yok.
  • Hüso güzel silah.Ne lan o M-16 mı scar-h mı ?

Ayakların cıbıldak olmayaydı iyiydi :)
  • günaydin beyler. hüso fotolari mobilden göremiyorum akşa bakim neymiş nedeilmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • REROLL

Son yıllarda yaptığı çalışmalarla birlikte oyun dünyasına taze kan getiren bağımsız yapımcıların arasına önemli isimler katılmaya devam ediyor. Daha önce Assassin's Creed ve Far Cry serisinde çalışmış Julien Cuny ile Louis Pierre Pharand, yeni kurduğu Pixyul isimli stüdyoyla birlikte oldukça ilginç bir çalışmaya imza atıyor.

Bağımsız yapımcı kanadından gelen yeni duyuruda, daha önce görmediğimiz bir teknolojiyi görüyoruz. Pixyul stüdyosunun çalışanları, senseFly isimli dron üreticisiyle anlaşma yaparak bu teknolojiyi hayata geçirmiş. Stüdyonun teknolojisinde mini dronlara HD kamera yerleştiriliyor. Dronlar ise uçtukça yeryüzünden fotoğraflar alıyor. Alınmış fotoğraflar ise özel bir yazılım sayesinde sanal dünyaya aktarılıyor.

Pixyul stüdyoları sahip olduğu bu yöntemle birlikte üzerinde yaşadığımız yeryüzünü bire bir ReRoll'a aktarmayı hedefliyor. Tabii bazı şartlardan dolayı ReRoll'de yeryüzünün tamamı oyuna aktarılmayacak. Örneğin askeri bölgeler ve okyanuslar bunlardan birisi. Yapımcı ekip, yeryüzünün %71'ini kaplayan okyanusların tamamını oyuna aktarmayı gereksiz görmüş. Yine de bu kadar gerçekçilik sizi ikna etmeye yetmedi mi? Gelin bir de geri kalanı dinleyin.

ReRoll isimli oyun, The Reality System Sync ismindeki bir sisteme sahip olacak. Belirtilenlere göre ReRoll'da 24 saatlik bir zaman dilimi, gece - gündüz döngüsü yer alacak. Bu sistem ise karakteriniz sanal dünyada neredeyse, ona göre bir saat dilimine geçmenizi sağlayacak. Ayrıca RSS sistemi, gerçek dünyadaki hava durumunu da oyuna yansıtacak. Yani İstanbul'da gerçekte güneşli bir hava varsa, oyundaki İstanbul'da da güneşli havayı göreceksiniz.

Gelelim ReRoll'daki oynanış yapısına. Oyunun yayınlanan ilk videosundan da gördüğümüz üzere ReRoll, üstten bakış açısıyla oynanan bir yapıda olacak. ReRoll'de hayatta kalma unsuruna odaklanan bir RPG tarzını göreceğiz. Koca dünyada hayatta kalmanız için yemeye, dinlenmeye, öğrenmeye, alıştırma yapmaya, keşif yapmaya ve savaşmaya ihtiyacınız var.

Şimdilik oyunculardan ek yardım isteyen ReRoll'de MMO tarzı veya multiplayer odaklı bir oyun hedeflenmiyor. Pixyul'un hedeflediği tek şey single-player odaklı bir deneyim ve ekstradan co-op modu. Tabii bunları yapmak sanıldığı kadar kolay olmayacak. Ekip, ReRoll'un Brick 1 isimli ilk alpha sürümünün 2015 ortalarında çıkacağını tahmin ediyor. Bunu hızlandırmak için ise resmi site üzerinden bağış toplanıyor.

******************************************************************************************************************************

• Bugun itibari ile ps4 cihazima kavusuyorum kabul ederseniz aranizda bulunmak isterim

• Hüso kamuflaj altına cıbıl ayaklı foto beni benden aldı

Kanka gel boşver bunları sanal takıl sen en iyisi

Bu arada Outlast'in trailer'ını eşime izlettim "bak bunu oynayacağız" diye, son sahnede telefonu elinden attı

• Zala_ kullanıcısına yanıt
    Ayaklar hakkında aynı şeyi yazacaktım :)
  • Herzaman bekleriz ılk mesajı okuyunuz Görüşmek üzere.

Hüseyin yemın ederım resmın ıncıcaps lık olmuş :)

Ben outlast ı sildim bu ne lan kalp teklı koltukta kalpten gitmiş olarak bulunmak istemiyorum

• Yaa botlar kirlenmişti geçen oyundan :)

Bende gülmedim değil, ama orijinal kalsın dedim:)

Hücum yeleğim vs tamamlansın o zaman da atarım bir resim
  • Okudum hocam eski bir xbox360 kullanicisyim suanda nba2k14 oyunu var elimde insallah gorusuruz sahinle muhabbetimiz vardi xbox 360 zamanindan. @BaARBAaR

• math_tiger kullanıcısına yanıt
    Bekleriz herzaman

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.