Şimdi Ara

OLD WOLVES (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.607
Cevap
6
Favori
28.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hüso,kulakların çınladı mı sonradan ?
  • Selam, iyi haftalar... amblem işini bilmiyordum ben de iyi oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALP 3R

Selam, iyi haftalar... amblem işini bilmiyordum ben de iyi oldu

Burak Yılmaz calm down amblemi var kanka

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huseyın ne kufur yedın benden ne kufur yedın yunus yıldırımın. Acısını senden cıkardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaARBAaR

Huseyın ne kufur yedın benden ne kufur yedın yunus yıldırımın. Acısını senden cıkardım

:)

Vay efendim yukarda düşman varmış. kapıda c4 varmış. Kaç kişilermiş. Dolunmuşuz asansöre birbirimize bakıyoruz.
    Bende tüm sorunlarımızı kökünden çözdüm işte.
    Bastım düğmeye çıktık yukarı :D

Bile bile ölüme gitmek nasıl birşey @BaARBAaR
  • Liseli detected

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raskol

quote:

Orijinalden alıntı: BaARBAaR

Huseyın ne kufur yedın benden ne kufur yedın yunus yıldırımın. Acısını senden cıkardım

:)

Vay efendim yukarda düşman varmış. kapıda c4 varmış. Kaç kişilermiş. Dolunmuşuz asansöre birbirimize bakıyoruz.
    Bende tüm sorunlarımızı kökünden çözdüm işte.
    Bastım düğmeye çıktık yukarı :D

Bile bile ölüme gitmek nasıl birşey @BaARBAaR

:) Hiç değilse ben bir kişiyi paket edip yolluyorum :) Benden beterleri varmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Buyukbaba

:) Hiç değilse ben bir kişiyi paket edip yolluyorum :) Benden beterleri varmış.

Ben adam kayırmayı sevmem :) Hepsini paketledim. Yanlarına kendimi de kattım
  • Raskol R kullanıcısına yanıt
    Hayır, bütün paketlerin içinde bir adet barbar var :) Adamcağız hiçbir paketi kaçırmıyor :))
  • :)
    Ya karşı takıma düşme sakın hüseyin neden deme haruna sorabilirsin
    Şahin :):)

• Arkadaşlar ps4 için 5.1-7.1 kulaklık tavsiye edebilecek arkadaş var mı?
    @Buyukbaba xbox zamanında sende kulaklık vardı aynı kulaklığı ps4 de kullanıyormusun?Senin tavsiyelerin rehber niteliğinde olur tavsiyelerini bekliyorum...
  • math_tiger kullanıcısına yanıt
    Evet Alper aynı kulaklığı kullanıyorum. TB tango. Ona özel bir kablo var, kola bağladığında mikrofonunu da kullanabiliyorsun.
    Şu an TB phantomlar kablosuz uyumlu.
    Bir de sony'nin yeni gold serisi var, çıkmak üzere. Önceki seri olmasına rağmen bunun aslında bir üstü de sony nin impulse elite i. Diğer sony'lerden farkı kıpraşımlı olması. Bunlar dışındaki kulaklıklar hem kullanılmıyor hem de gerek yok.
  • BaARBAaR kullanıcısına yanıt
    deşme yaramı barbar intikami unuttum sanma.

• Tehtitlere boyun eğmeyiz @BaARBAaR :)

Şahin, benimde bir kulaklık alasım var aslında. Akşam ve gece çocuklar uyurken çok ses olmasın diye baya kısıyorum sesi.

Ben PS4 de bluray film de izliyorum.

senin kulaklık ne fiyat aralığında?

@Buyukbaba
  • Huseyin, bu phantomlar kaliteli 5.1 kablosuz sinifinda. amazonda 200 usd. nakliye ve alacaklari ithalat bedeli ile 275 usd ye gelecektir.

ps resmi kulakliklarinin biri 99 biri 114 usd. 114 usd olan toplamda kapi teslimi 360 tl ye mal oluyor.

Ama hemen soyleyeyim, Alper sen de bilmis ol, pulse elite modelindeki bir dizayn probleminden oturu bazen kirilma problemi oluyor. bir sekilde onune gecilebiliyor ama goruntu bozuluyor biraz. dusunurseniz aklinizda bulunsun.

• Anladim tabi phantomu yurticinde bulmak biraz zor bulunsa bile ucuk fiyat cekiyorlar keske abd iken alsaydim pisman oldum.Neyse amazon TR ye gonderiyor mu kulaklik urunleri turtlebeach resmi sitesine baktim cok uygun fiyatlar ama usa disina gonderim yok.Sagol sahin bu arada

• tüm dostlara selam.. . :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga_06tr

tüm dostlara selam.. . :)

Hoşgeldin yavrumm....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga_06tr

tüm dostlara selam.. . :)

Tolga napıyorsun, nerelerdesin?

Bu arada Turtle Beach kulaklığı olanlar, kendi orjinal kablosuna alternatif;
    http://www.ebay.com/itm/4pole-3-5mm-to-2-5mm-Turtle-Beach-Playstation-4-Chat-Talkback-PX5-XP50-Cable-3FT-/221354785167?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cables_Adapters&hash=item3389c5f98f alabilirler. Ben aldım, satıcı hızlı kargolama yapıyor, kablo orjinali gibi çalışıyor ayrıca sarmal kordon olması hem az yer kaplıyor, hem derli toplu duruyor oraya buraya dolanmıyor, hem de bayağı bir uzayabildiği için mesafe derdi de yok. Ayrıca fiyat da çok ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terapati -- 12 Şubat 2014; 11:28:10 >

• tolga hoşgeldin.

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.