Şimdi Ara

OLD WOLVES (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.607
Cevap
6
Favori
28.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam, dün bizimkilere gönderdim de burayada atayım, bu montage yapan adamı bfbc2 ve bf3tende takip ediyorum, kesinlikle videoları çok iyi, onlarada bakarsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: terapati

quote:

Orijinalden alıntı: Tolga_06tr

tüm dostlara selam.. . :)

Tolga napıyorsun, nerelerdesin?

hoşbulduk...
    ne olsun bizim oğlan 1. sınıfa başladı hayatımız değişti... yeni yeni adapte oluyorum :D
    oğlanla birlikte el yazsını öğrendim desem yeridir :)

ps3 le devam ediyorum şimdilik, sanırım burada herkes ps4 e kaymış durumda.. bir süre daha bekleyip alıcam sanırım ps4...

boş vakitlerde ev sinemasına sardırdım, yeni eğlencem projeksiyon vs... :D

keyifler nasıl ?
  • SeZo kullanıcısına yanıt
    montaj bu!

• GOlga toş heldin. Ps4 yoksa gözümüze gozukme birader :)) atilla dorsay kesildin başımıza.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

GOlga toş heldin. Ps4 yoksa gözümüze gozukme birader :)) atilla dorsay kesildin başımıza.

aynen... yakında sinema sitelerinde yorumculuğa başlarım...

ps4 bakacaz artık... :)
  • sesiniz çıksın ihtiyarlar :)
  • Selamın aleyküm arkadaşlar.

HABERLER

TITAN MODU BF4'TE GERİ GELİYOR !!!

Geçtiğimiz saatlerde DICE, Battlefield 4'ün yeni DLC'sinin Mart ayının sonunda çıkacağını açıklamıştı. Firmanın bu DLC'ye yeni bir sayfa açmasından sonra, Naval Strike'dan ilk detaylar ortaya çıktı.

Gelen bilgilere göre Naval Strike, Battlefield 2142'den kalma Titan modunu Battlefield 4'e uyarlıyor. Ancak bu modun Battlefield 4'te Titan ismiyle değil, Carrier Assault ismiyle yer alacağı belirtiliyor. Bu modda her iki takımın ana gemileri bulunuyor. Oyunda yer alan füze alanlarını ele geçirdikçe bu alanlardan karşı takımın gemisine hasar veriyoruz. Yani oynanış genel olarak Conquest moduna benzese de, bu modda farklı amaçlar ve farklı bir tema bulunuyor.

Deniz savaşlarına odaklanan DLC'nin tek getirisi bu değil. Lost Islands, Nansha Strike, Wave Breaker ve Operation Mortar adındaki dört yeni harita, 5 yeni silah ve yeni eklentiler de Naval Strike ile sunuluyoR.

• Ve aleyküm selam kardeşim.

Görelim bakalım nasıl bir modmuş.
  • 2142'ten titan modunu hatırlıyorum aşağıda voltranlar yukarıda patlayan uzay gemileri eğlenceliydi ama ömrü uzun olmamıştı, bf'ye gelecek temalı modlar yakışmıyor, güncel silah ve ekipmanlar daha gerçekçi oluyor
  • aleyküm selam. diger haritalar iyi çıkar umarim.

• iyi pazarlar beyler.
  • garrote kullanıcısına yanıt
    Sana da harun.
  • Buyukbaba kullanıcısına yanıt
    naber şahin akşam erken kaçtın oyundan :)
  • S.aleykum beyler . Hayırlı pazarlar dilerim.

Dün gelemedim,içimde kaldı bf. Double var miydi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • garrote kullanıcısına yanıt
    evet harun, hanımla oturduk film izledik :) onu da unutmadığımızı göstermek lazım :)

ve aleyküm selam zala, evet dxp var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buyukbaba -- 16 Şubat 2014; 15:00:57 >
  • Arkadaslar bir sey danismak istiyorum ps4 icin ikinci el sound blaster tactic 3d wifi kulaklik aldim ps4 e bagladim sesler kulakliktan geliyor neyse oyunu girdim ses seviyesi max ama kulakliktan gelen ses cok cok az neden olabilir sizce ps4 tv baglantim pioneer receiverdan hdmi yolu ile

• Yenı paket yoldamıdır

• Selamlar arkadaşlar.

HABERLER

WATCH DOGS'TA 110 DAKİKALIK SİNEMATİK VAR !

Ubisoft'un ertelendikten sonra çıkış tarihi hala netleşmeyen açık dünya aksiyon-macera oyunu Watch Dogs'un sinematiklerinin süresi ortaya çıktı. Oyunun sinematiklerini hazırlayan Kung Chang'ın resmi web sitesinde 110 dakikalık sinematik sahnenin bulunduğu söyleniyor.

Watch Dogs her ne kadar açık dünya oynanış yapısına sahip olsa da oyunun sinematik bir sunumunun olacağını daha önceki videolara bakarak söyleyebiliriz. Ana karakterimiz Aiden Pearce oyun içi olmayan çok sayıda sinematik sahnede boy gösterecek.

Watch Dogs'un çıkış tarihinin 2014'ün 2. çeyreği olarak gösterildiğini de hatırlatalım. Yani Haziran ayından önce oyuna kavuşacağız.

******************************************************************************************************

GTA ONLINE GELİRLERİ ?

Geçtiğimiz sene piyasa çıkışını yapan Grand Theft Auto V, oyun dünyasının en önemli projelerinden biri haline geldi. GTA Online ile ekstradan bir multiplayer deneyimi sunan yapımla ilgili Take Two'nun CEO'su Strauss Zelnick yeni açıklamalar yaptı.

Grand Theft Auto serisinin senelik çıkış planlamasına dayatılmayacağını söyleyen Zelnick, sık sık yeni içerik çıkarmayı düşündüklerini belirtti. GTA Online'a yeni içeriklerin geleceğinden söz eden Zelnick, "GTA V'i oynayan insanların %70'i GTA Online'ı da oynadılar. GTA Online'ın gelirleri, bir çeyrekte elde ettiğimiz dijital gelirlerimizin neredeyse yarısını karşıladı." sözlerini söyledi.

Take Two, bir önceki çeyrekte yayınladığı finansal raporlarda 132.8 milyon dolarlık dijital gelir elde ettiğini açıklamıştı. Yani GTA Online, üç aylık dilimde neredeyse 66.4 milyon dolarlık gelir elde etmiş.

**********************************************************************************************************

İNGİLTERE SATIŞ LİSTELERİNDE LEGO SHOW !

Gelen listeye göre The Lego Movie Videogame, geçtiğimiz hafta İngiltere'nin en çok satan oyunu oldu. Haftanın bir diğer çıkış yapan oyunu Lightning Returns: Final Fantasy 13 ise üçüncü sırada geliyor. Geçen haftanın lideri FIFA 14'ü dördüncü sırada görüyoruz. Liste şu şekilde sıralanıyor,

1. The Lego Movie Videogame
    2. Call of Duty: Ghosts
    3. Lightning Returns: Final Fantasy 13
    4. FIFA 14
    5. GTA V
    6. Lego Marvel Superheroes
    7. Battlefield 4
    8. Assassin's Creed IV: Black Flag
    9. Minecraft: Xbox 360 Edition
    10. Fable Anniversary

• quote:

Orijinalden alıntı: BaARBAaR

Yenı paket yoldamıdır

Bugün gelecek, akşamüstü muhtemelen.
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.