Şimdi Ara

OLD WOLVES (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.607
Cevap
6
Favori
28.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence biz bu adamı bulup ıslak odunu verelim kafasına.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün akşam uzun zamandır ilk defa takımımdaki herkes görev yapmak için değil de, gülmek için oynadı. bf4 çıkalı beri bu denli olmamıştı hakikaten. :)
  • Geçenlerde bahsettiğim platoon gerçekleşiyor. squad toplanıp servera girmeyi getirmek üzere çalışıyorlarmış, ne zaman gelecek belli değil ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buyukbaba

Geçenlerde bahsettiğim platoon gerçekleşiyor. squad toplanıp servera girmeyi getirmek üzere çalışıyorlarmış, ne zaman gelecek belli değil ama.

Bu saatten sonra hepsi boş. Gaz kaçtı oyunda sanki. Metro bile o denli etki etmedi insanlar üstünde.
  • Zala_ kullanıcısına yanıt
    orasi oyle, benim de acikcasi cok girip de oynayasim yok artik. yeni haritalar vs toparlar mi mart sonu gorecegiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni haritalar üzerinde calismayi birakip oyundaki hatalari özellikle lag sorununu çözmeyi düşünmeyeceklermi acaba.

• Daha çok uzuuuun oynayacaz aceleye gerek yok, server kiralama çıksın o heyecan geri gelir merak etmeyin
  • Selamlar beyler. Oyun piyasasında adam akıllı haber yok. Olanlardan biraz yazayım..

DayZ'in Konsol Sürümü için Karar Bu Yıl Verilecek

PC'de büyük ilgi gören Bohemia Interactive'in hayatta kalma oyunu DayZ'in konsol sürümü ile ilgili Sony ve Microsoft ile görüşüldüğünü biliyoruz. Geliştiriciler daha önceki açıklamalarında oyunun konsol sürümünün önümüzdeki 12 ay içinde çıkmasının sürpriz olacağını söylemişlerdi.

Geliştirici ekibin başında olan Dean Hall'un açıklamalarına göre konsol sürümü ile ilgili karar 2014 yılı içinde verilecek. Yani Hall, Bohemia'dan ayrılmadan önce bu konsol sürümü karara bağlanacak.

Battlefield 4'te grup kurma sistemi geri geliyor!

Önceki Battlefield oyunlarında olduğu gibi "Platoons" sistemi geri geliyor. Battlefield 4'te bir arkadaşınız ile aynı takımda yer alamıyordunuz. Aynı sunucuda oynayacaksanız bile düşman olarak oynuyordunuz. Arkadaşınızla takım ve grup halinde ilerleyemiyordunuz. Sırf bu yüzden birbirini listesinden silerek, oyunda bulmaya çalışanlar bile vardı.

Battlefield 4'e "Platoons" sistemi sayesinde normal takım ve grup kurma özelliği geri geliyor. Bu sayede arkadaşınızı takımınıza davet ederek aynı sunucuda, aynı takımda oynabilirsiniz.

Sistemin tam olarak nasıl çalışacağı, nasıl işleyeceği ya da ne zaman güncellenerek geleceği hakkında henüz bir bilgi yok.

Battlefield 4

Son olarak ufak bir şans var. DICE, eğer kalabalık bir arkadaş grubunuz varsa bu sisteme erken erişim kazanma şansı tanıyor. Küçük bir grubunuz varsa kesinliklikle kabul edilmeyeceksiniz çünkü testin tam olarak doğru işlemesi için kalabalık bir grup arıyor.

Eğer erkenden erişmek ve başvurmak istiyorsanız Battlelog forumuna girerek o başlığı hemen görebilir ve katılabilirsiniz.

• Bilmeyenler için söyleyeyim ; DAYZ hayatta kalma oyunu. Bir adada ( çok büyük,gelişmiş bir ada; yollar, binalar, fabrikalar, askeri binalar olan büyük bir ada ) elinizde sadece 3-4 mermili beylik silahınız , içinde bandaj olan bir sırt çantanız falan var. Susama,acıkma vb etkenler var. Yemek ve su bulmak zorundasınız.Hayvan avlayabilirsiniz ya da konserve yiyecek bulabilirsiniz. Tabi etrafta zombiler ve sizin gibi hayatta kalmaya çalışan başka insanlar var.Su,yemek bulmak için sizi öldürmek için gözünü kırmyapan ve çantanızdakileri alıp hayatına devam eden düşmanlarınız...Bunlar grup halinde gezen 5-6 kişi de olabilir.Dostane şekilde size yaklaşıp bir süre sonra kafanıza sıkıp giden tek birisi de olabilir.

Orçun ile PC'de biraz deneyimledik bu oyunu. Askeri bina gibi bir yere girdik.Üst katlarda silahlar falan filan...tam çıkacağız 6-7 kişi meğer pusuya yatmış.içeri bi girdiler 1-2 kişi hakladık ama tabi sonuç hüsran.

Kan kaybından ölme var.Yaralı iken tedavi olmazsanız bir süre sonra bir kaç kez bayılıyorsunuz sonra hoop güüm. Adada nerede olduğunuzu anlamak için haritaya ihtiyacınız var,harita yoksa arkadaşınızla birbirinizi bulmak için ya çevredeki yapıları tarif ederek yön buluyorsunuz. Ya da biz deliler gibi ; "orçun denizi sağına al ben soluma aldım kıyıdan koşmaya başla "

• Last of Us sonrası eğer oynamadıysan Beyond Two Souls ve Heavy Rain oyna kumandan. Neresindesin LOU'nun?
  • Zala_ kullanıcısına yanıt
    Kanka iki kelam da Thief için edin, dün "Thief tırtmış" dedin hayallerim suya düştü. En azından zorluk seviyesi ve gizlenerek ilerleme fena değil diyolar. Umarım öyledir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALP 3R

Kanka iki kelam da Thief için edin, dün "Thief tırtmış" dedin hayallerim suya düştü. En azından zorluk seviyesi ve gizlenerek ilerleme fena değil diyolar. Umarım öyledir.

Ben susayım notları konuşsun :) Tırt dediğim şu ; eski oyunun zevkini vermediğini herkes söylüyor.Gizlenerek oynanan oyunları ben de çok severim.Splinter Cell,MGS hatta Alpha Protocol oynamışlığım ve bitirmişliğim var.Eski Thief oynayan biri olarak heryerden gelen olumsuz haberleri görünce ve kullanıcı yorumlarını okuyunca ben de biraz heves olarak geri kaldım.

IGN 6.8/10
    Gamespot 6/10
    Edge 7/10
    Polygon 6/10
    Eurogamer 6/10
    Game Informer 8/10
    GamesTM 6/10
    Destructoid 7.5/10
    USGamer 3/5
    Play UK 7/10
    EGM 3.5/10
    CVG 8/10
    Joystiq 4/5
    Destructoid 7.5/10
    PC Gamer 7.9/10
    Giant Bomb 2/5
    Gamereactor 7/10
    NowGamer 6.5/10
    OPM 7/10
    XONE Magazine 7/10
    GamesBeat 7/10
    GameTrailers 7.5/10
    Game Revolution 3.5/5
    OXM 7/10
    Gamesided 6.5/10
    GamesRadar 3.5/5
    Digital Spy 4/5
    Lazygamer 6.9/10
    Gaming Trend 85/100
    CraveOnline 6/10
    Rev3Games 3/5
    God is a Geek 7/10
    PlayStation LifeStyle 5.5/10
    BT Games 4/5
    GameZone 6.5/10
    AusGamers 5.1/10
    CGMagazine 8/10
    OnlySP 7/10
    Neoseeker 9/10
    GamingBolt 6/10
    Softpedia 8.5/10
    PSU 7.5/10
    Metro 5/10
    Dualshockers 8/10
    We Got This Covered 3/5
    BioGamer Girl 9/10

• quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

Last of Us sonrası eğer oynamadıysan Beyond Two Souls ve Heavy Rain oyna kumandan. Neresindesin LOU'nun?

Ellie ile ayrı gayrı düştük, kazan dairesinde jeneratörü çalıştırdım ama çalıştırmaz olaydım, sen anladın onu :) Çok güzel bir oyun, hayatımda ilk defa adventure oyunu bitirecem, hazır hızımı almışken ps3'te uncharted3 ve bioshock arkasından da ps4'te tomb raider kasmayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrBeyaz

quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

Last of Us sonrası eğer oynamadıysan Beyond Two Souls ve Heavy Rain oyna kumandan. Neresindesin LOU'nun?

Ellie ile ayrı gayrı düştük, kazan dairesinde jeneratörü çalıştırdım ama çalıştırmaz olaydım, sen anladın onu :) Çok güzel bir oyun, hayatımda ilk defa adventure oyunu bitirecem, hazır hızımı almışken ps3'te uncharted3 ve bioshock arkasından da ps4'te tomb raider kasmayı düşünüyorum

abi bak ps bölümüne konu açarım uncharted3 oynanamış birini buldum diye ondan sonra halin şöyle olur

OLD WOLVES

• SeZo kullanıcısına yanıt
    Hahahaha valla doğru diyorsun ama 3th person hoplamalı zıplamalı oyunları karşı bir antipatim vardı ama LOU bu tabumu yıktı, şimdi top olan tüm macera oyunlarını oynamak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrBeyaz

abovv :) tam yerindesin he. hahaha kolay gelsin.bomban vardır umarım.

tombraider çok güzel. UC3'ten de güzel.Oyna göreceksin.
  • o jeneratoru calistirinca bir de ust kat var. hehe

• Buyukbaba kullanıcısına yanıt
    Hass.....
  • işin en sevmediğim tarafı tam alet edavat lazım oluyor.. yeniden üret onu yap.. bunu yap... :)
  • La ps3 aldırcanız bana ha oynayamadım zati o oyunların hiçbirini :(
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.