Bildirim
OLD WOLVES (74. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Arkalardan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Raskol
Glock 18
Şahin sana özel yolluyorum bu resmi :)
Yahu bırak resmi falan...başlıcam airsoftuna da sana da
aldın ps4 yine gelmiyon yine gelmiyon. alma dedim sana olm. oynamazsın sen dedim.yok artık vaktim var yok bu o. Ufaklığı bahane etme Kaan büyüdüğünde de gelmedin hiç. -
quote:
Orijinalden alıntı: garrote
La ps3 aldırcanız bana ha oynayamadım zati o oyunların hiçbirini :(
2014 sonlarında PS4 üzerinden PS3 oyunları oynanacak. -
Kardeşim, şeker gibi görünüyor, yerim ben bunu yerim :) neydi şimdi bu, silah değildi? piştol desek kabul görüyor mu airsoft camiasında :)
Şakayı bir kenara bırakalım, 1e1 yapmışlar yuh -
-
merakla beklemedeyim bulut sistemini söylüyorsun sanırım ne kadar verimli olacak bekleyip göreceğiz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Zala_
quote:
Orijinalden alıntı: Raskol
Glock 18
Şahin sana özel yolluyorum bu resmi :)
Yahu bırak resmi falan...başlıcam airsoftuna da sana da
aldın ps4 yine gelmiyon yine gelmiyon. alma dedim sana olm. oynamazsın sen dedim.yok artık vaktim var yok bu o. Ufaklığı bahane etme Kaan büyüdüğünde de gelmedin hiç.
Kalbimi kırdın panpa :P
Geliyorum PS4 e ama ne zaman baksam kimse olmuyor battlefield da. Siz olmayınca da pek oynamıyorum. -
1 ay sonra battlefield oynarken kendimi böyle hissediyorum
1 ay sonra ben
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mortonte -- 28 Şubat 2014; 11:08:15 > -
İyi pazarlar herkese ve selamlar.
Platoon için old wolves kurdum ve listemdekilere davet attım, battlelog dan daveti kabul edebilirsiniz. -
Hayırlı pazarlar arkadaşlar.
Şahin,eline sağlık.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ps4 ün hdd sini değiştirmeyi düşünen var mı ? sizce 500gb yeterli olacak mı..? sağda solda seagate in yeni ürünü sshd 1tb videoları ve yorumları geziniyor.. ps4 aldıktan sonra ilk kurulumu 1tb üzerine yapsam mı diyorum ...hani lazım olacaksa şimdiden yapayım diyorum ilerde üşenebilirim :)
http://www.seagate.com/internal-hard-drives/laptop-hard-drives/laptop-solid-state-hybrid-drive/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_06tr -- 5 Mart 2014; 9:24:44 > -
S.aleykum beyler .
Server kiralama diye uyuttu bizi Dice :) bir bf bir Fifaya mahkum olduk maalesef. Tabii ki imdadıma PC yetişti.refleksler gittikçe geleceğimi PC'de görüyorum artık.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ps4 kafayı yedi sanırım geçen ay bana yollanan chat davetleri bugün geldi yaklaşık 20 adet filan.
buarada bf4 update yi yaptım lag dan 2 farklı oyunda oynayamadım umarım update den değildir yoksa oynanmaz halde bende şuan. -
dmz, port vs actınmı harun? -
Açmadım fakat dünki update kadar bir sorun yasamadim.
sen bi DMZ yap harun, online oynarken baya fark ediyor. -
Selamlar Beyler
Aleyküm selam. Nerdesin? :) -
Sıkıntı yaşamaya devam edersem yapicaz mecbur gökmen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X