Şimdi Ara

OLD WOLVES (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.607
Cevap
6
Favori
28.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu yeni paket Premium olanlara ücretsiz dimi?
    Normal de kendi başına fiyatı nedir? Biliyor musunuz?
  • Raskol R kullanıcısına yanıt
    15 usd cıvarıdır hüseyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buyukbaba

15 usd cıvarıdır hüseyin.

China Rising i almıştım. Zamanında Premium almadık.
    Şimdi Premium mu alsam assaultu tek başına mı alsam karar veremedim.
    china risingden sonra 4 tane daha paket çıkacak abi. 50 dolares premium. Herbiri 15 dolares olsa 60 dolar eder bundan sonra. Karar ver işte. Ayrıca 15 gün sonra oynayabilirsin premium olmayınca.
  • quote:

china risingden sonra 4 tane daha paket çıkacak abi. 50 dolares premium. Herbiri 15 dolares olsa 60 dolar eder bundan sonra. Karar ver işte. Ayrıca 15 gün sonra oynayabilirsin premium olmayınca.

ne demek 15 gün. oyarım böyle işi
    Premium alcaz desene.
    premium olmayanlara mart 4 te açılıyor.
  • Sağolasın Şahin

PS4 ü uzaktan konrol edebiliyor muyuz açılsın updateleri yapsın vs gibi
    Ne demek kardeşim.

Hayır, sadece bekleme moduna aldığında update leri yap seçeneği işaretli ise, bekleme moduna alıp bırakıyorsun cihazı o update gelince yapıyor.
  • Selamlar beyler.

Düb gece Second Assult haritalarından Gulf Of Oman , Operation Firestorm , Caspian Border üçlüsünü denedim.

Gulf Of Oman fevkaledinin fevkinde.Kum fırtınası falan gelmiş müthiş olmuş.DV-15 hücüm botları ve 2 adet yeni bayrak eklenmiş.Haritanın sağında solunda yine bi düğmeler vardı ama basamadım.Belli ki sağı solu havaya uçuruyor.

Operation Firestorm çok alakasız bir harita olmuş sanki.Ya da bana öyle geldi. Bi karmaşa bi değişik binalar falan.. sevmedim.

Caspian bildiğimiz gibi. C noktasında binaların alt katları falan var yeni olarak. upuzun bir boru var içinden geçebiliyoruz. B bayrağının az ilersinden başlıyor çıkışı C noktasında bitiyor.

Her haritayı bir kere oynadım.Oynadıkça keşfederiz.
  • Operation Metro oynadığımız operation lockerın daralmış versiyonu olmuş adeta.
    eskiden metro daha az kişi oynandığı için aralardan kaçıp C baseini yada tam tersi A base ini alabiliyordunuz,az önce denedik A baseini göremedik nerdeyse,bütün çatışma B baseinde oluyor
    harita bildiğimiz metro
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeZo

Operation Metro oynadığımız operation lockerın daralmış versiyonu olmuş adeta.
    eskiden metro daha az kişi oynandığı için aralardan kaçıp C baseini yada tam tersi A base ini alabiliyordunuz,az önce denedik A baseini göremedik nerdeyse,bütün çatışma B baseinde oluyor
    harita bildiğimiz metro

Simdi arkadaslara bende onu söyledim hoşuma gitmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün aynı şeyi konuştuk. metroda conquest oynanmaz. acayip bir curcuna oluyor.locker da yine geçebiliyorsun sağdan soldan, bunda b den öteye geçmek neredeyse imkansız. b yi alan oyunu alır. çok net.
  • quote:

dün aynı şeyi konuştuk. metroda conquest oynanmaz. acayip bir curcuna oluyor.locker da yine geçebiliyorsun sağdan soldan, bunda b den öteye geçmek neredeyse imkansız. b yi alan oyunu alır. çok net.

%1.000 hem de . Yandan kaçış , asansör falan fasa fiso.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metro'da dün akşam Mert nasıl geçti A'ya ama hepimiz ondan doğduk sonra

Çok sık ve locker'daki gibi olmasa da iyi bir ekip işiyle karşı noktaya geçilebilir, çok zor ama imkansız değil bunu gördük. A noktasını baya da elimizde tuttuk hatta
  • ALP 3R A kullanıcısına yanıt
    Ölü taklidi yapa yapa sürünerek geçti de mi? Mert A'ya geçtiyse ben de soğudum ondan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buyukbaba -- 20 Şubat 2014; 9:38:41 >
  • quote:

Ölü taklidi yapa yapa sürünerek geçti de mi? Mert A'ya geçtiyse ben de soğudum ondan :)

Mert anlatsın valla, kılık mı değiştirdin naptın da metroda A noktasına geçmeyi başardın Mert??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALP 3R -- 20 Şubat 2014; 10:49:20 >
  • Selam beyler .

Alper 5 kişi aynı anda merdivenlere koştuk yanlış hatırlamıyorsam 3 kişi falan öldük diğerleri sağ kaldı :)
  • Beyler 994 mb update gelmiş bf4'e haberiniz olsun.
  • PS4 Game Update Feb 21
    -Fix for an issue where spawning into, or switching to, a gunner seat in an IFV/MBT sometimes could cause the game to crash
    -Fix for missing sound in Team/Squad Deathmatch
    -Fix for an issue in the Defuse game mode, where a bomb carrier would be permanently spotted
    -Decreased the rate at which the kill card would incorrectly display 0 health, while the enemy was clearly alive
    -Fix for an invisible wall that was incorrectly present in one of the fallen concrete pipes on Zavod 311
    -Fix for an issue where bullet impact sounds weren’t properly matching the actual number of impacts, causing the players to feel that they died too quickly.
    -Fix for an issue where the “Draw” message would not display on-screen once a Conquest round ended with both teams having the same amount of tickets
    -Fix for an issue where long IDs wouldn’t scroll on dog tags
    -Fix for missing grass physics in terrain
    -Fix for an issue where the player camera would be positioned inside of the soldier when parachute spawning
    -Fix for a MAV exploit that let players reach various out-of-map locations

• quote:

2014-02-21 15:44
    There is no fix for horribel lags ??? i have 50.000 vdsl and still laging on conguest maps EA and DICE like ACTIVISION only looking money seling games if EA not fixing this sht i will never and never buy EA GAMESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Adam avrupada üstüne üstelik 50mbit hızı var ama hala lagtan şikayetçi, lan biz napalım peki
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.