Şimdi Ara

OLDBOY,japonların son basyapıtı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün oldboy diye muhtesem bi film izledim..
    mutlaka izleyin.japon filmi.
    izleyenlerin yorumlarını da merak ediyorum..

• Japonların 2 olayını seyrettim...

bir Nİnja Scroll ki çok beğendim
    (Ghost in shell çok da iyi değil bence...)
    iki OLDBOY:::

Oldboy ki harika bir film...
    Cannes Fİlm Festivalinde BÜtün ödülleri ve Jüri özel Ödüllünü Toplamış olan bir film...

Ciddi bir Başarı...

Başında Bu ne yaa Monte Cristo Kontunun Japoncasını mı seyrediyorum diyosun ama

mevzu öle bir dönüyorkiiiii................. Aynen bu vaziyette oluyosun

Oyunculuklar gerçektende iyi... sahne çekimleri de oldukça başaralı zaten....
    seyretmiyen varsa en azından çocuk bu kadar yazmış diyip seyretsin....

• film japon değil güneykore yapımı.İzlediğim en iyi filmlerden.Çok iyi kurgulanmış.
  • arkadaşlar film yeni mi eskimi netten felan bulalım
  • film 2003 yapımı yeni sayılır.bence kesinlikle izle bu filmi.Bana güven pişman olmassın
  • süper ve etkileyici..
    bu tür filmler varsa japon , italyan yada ispanyol vs.
    isimlerini yolarsanız sevinirimm
  • beni şaşırtmasına şaşırdım

10 numara bir film

bu film bir işaret...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu filmi izlemem gerek
  • Bizim insanımızda maşallah her çekik gözlüyü japon zannedio ya.Film G.Kore yapımı.
  • izleyelim bakalım sizi mi kırcam

alakasız ama "the thin red line" vardı etkilenmiştim bayaa
  • İzlediğim en iyi çekik gözlü filmi bu değil
    Tarzı farklıda olsa "kung-fu hustle", "shaolin soccer" ve "zatoichi" yi izlemenizi öneririm.
  • evet filim cok güzel bende 10 üzenden 9 veririm bir de arkadaşlar eger sanurai filimi önerisi yapayım "Sword in the moon" bu filimi de izlemenizi tavsiye ederim. birde komedi içinde My Sassy Girl Kesin izleyin
  • Ya bu filmi bi ben mi beğenmedim.Senaryo resmen Quentin Tarantino,David Fincher filmlerinden özenilerek yapılmış , oyunculuk zorlama.Hele adamın sırtından bıçaklanmasına hatta bıçağın orda durmasına rağmen 20 kişiyi patakladığı inandırıcılıktan uzak senkronize edilememiş sahne tam rezillikti .Filmin sonundaki o senin bacındı şu da senin kızındı kısmı ise iğrençti bağlaya bağlaya oraya bağlamışlar

Film Japon filmi değil.Japon filmi istiyosanız Akira Kurosawa,Yoji Yamada filmlerini izleyin
  • ana fikri intikam olan güzel bi film izlemenizi tawsiye ederim
  • son kısmına kadar sıkıcı gecen, film sonunda konunun acıga cıkmasıyla iğrenilen bir film. Tavsiye edilmez...
  • bravo aranzabal demek ki bu film hakkındaki görüşlerimde yalnız değilmişim
  • bu kadar övgü den sonra izlemek şart oldu bize bea...
  • quote:

Orjinalden alıntı: X.s.@.r.i.o

evet filim cok güzel bende 10 üzenden 9 veririm bir de arkadaşlar eger sanurai filimi önerisi yapayım "Sword in the moon" bu filimi de izlemenizi tavsiye ederim. birde komedi içinde My Sassy Girl Kesin izleyin

My Sassy girl filminin VCD si varmı varsa kiralayayım... Bide türkçe ismini öğrenebilir miyiz?
  • izlenecekler listeme aldım ama içimden bir ses bu film için tırt diyor.bakalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: etez

Ya bu filmi bi ben mi beğenmedim.Senaryo resmen Quentin Tarantino,David Fincher filmlerinden özenilerek yapılmış , oyunculuk zorlama.Hele adamın sırtından bıçaklanmasına hatta bıçağın orda durmasına rağmen 20 kişiyi patakladığı inandırıcılıktan uzak senkronize edilememiş sahne tam rezillikti .Filmin sonundaki o senin bacındı şu da senin kızındı kısmı ise iğrençti bağlaya bağlaya oraya bağlamışlar

Film Japon filmi değil.Japon filmi istiyosanız Akira Kurosawa,Yoji Yamada filmlerini izleyin

abi tebrik ediyorum seni... filmin sonuyla niye uıraşıyosun... yaa... froumun ortasında... herkes sonunu bilip seyredecek şimdi... sevmediysen sevme... insanlarada saygılı ol biraz...
    kutluyorum seni...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.