Bizim insanımızda maşallah her çekik gözlüyü japon zannedio ya.Film G.Kore yapımı.
izleyelim bakalım sizi mi kırcam
alakasız ama "the thin red line" vardı etkilenmiştim bayaa
İzlediğim en iyi çekik gözlü filmi bu değil Tarzı farklıda olsa "kung-fu hustle", "shaolin soccer" ve "zatoichi" yi izlemenizi öneririm.
evet filim cok güzel bende 10 üzenden 9 veririm bir de arkadaşlar eger sanurai filimi önerisi yapayım "Sword in the moon" bu filimi de izlemenizi tavsiye ederim. birde komedi içinde My Sassy Girl Kesin izleyin
Ya bu filmi bi ben mi beğenmedim.Senaryo resmen Quentin Tarantino,David Fincher filmlerinden özenilerek yapılmış , oyunculuk zorlama.Hele adamın sırtından bıçaklanmasına hatta bıçağın orda durmasına rağmen 20 kişiyi patakladığı inandırıcılıktan uzak senkronize edilememiş sahne tam rezillikti .Filmin sonundaki o senin bacındı şu da senin kızındı kısmı ise iğrençti bağlaya bağlaya oraya bağlamışlar
Film Japon filmi değil.Japon filmi istiyosanız Akira Kurosawa,Yoji Yamada filmlerini izleyin
ana fikri intikam olan güzel bi film izlemenizi tawsiye ederim
son kısmına kadar sıkıcı gecen, film sonunda konunun acıga cıkmasıyla iğrenilen bir film. Tavsiye edilmez...
bravo aranzabal demek ki bu film hakkındaki görüşlerimde yalnız değilmişim
bu kadar övgü den sonra izlemek şart oldu bize bea...
quote:
Orjinalden alıntı: X.s.@.r.i.o
evet filim cok güzel bende 10 üzenden 9 veririm bir de arkadaşlar eger sanurai filimi önerisi yapayım "Sword in the moon" bu filimi de izlemenizi tavsiye ederim. birde komedi içinde My Sassy Girl Kesin izleyin
My Sassy girl filminin VCD si varmı varsa kiralayayım... Bide türkçe ismini öğrenebilir miyiz?
izlenecekler listeme aldım ama içimden bir ses bu film için tırt diyor.bakalım.
quote:
Orjinalden alıntı: etez
Ya bu filmi bi ben mi beğenmedim.Senaryo resmen Quentin Tarantino,David Fincher filmlerinden özenilerek yapılmış , oyunculuk zorlama.Hele adamın sırtından bıçaklanmasına hatta bıçağın orda durmasına rağmen 20 kişiyi patakladığı inandırıcılıktan uzak senkronize edilememiş sahne tam rezillikti .Filmin sonundaki o senin bacındı şu da senin kızındı kısmı ise iğrençti bağlaya bağlaya oraya bağlamışlar
Film Japon filmi değil.Japon filmi istiyosanız Akira Kurosawa,Yoji Yamada filmlerini izleyin
abi tebrik ediyorum seni... filmin sonuyla niye uıraşıyosun... yaa... froumun ortasında... herkes sonunu bilip seyredecek şimdi... sevmediysen sevme... insanlarada saygılı ol biraz... kutluyorum seni...