Cevabı burayada yassaydiniz keske bizde bilseydik🙂 Param pismanliktir. Paramdan oldubile yükleme izin veriyordu aynı kurum oldugundan galiba. Son 15 gündur heryeri engellemis sanal olaral alişveriş yaptirmiyorlar. Vodafone fatura denedim yok hepsiburada kullanıyordum 15 gun oncesine yok artik orada yok. Migrosu 6 aydir engellemisti zaten. Sonra ne göreyim anonim kartı sadece fiziksel kullanabilirsiniz yazmislar. Yani işin özü param, oldubil normal fiziksel poslar hariç kullanılamaz hale gelmiş. Bakiyem kilitlendi. Cekme limitim bu sene için bitikti. Bitik olmasa bile şuan çekilebilir bakiyemide 0 lamişlar.fatura bile ödenmiyor sistemlerinden. nasil kurtaricagim hakkında hiç bir fikrim yok şuan. Param oldubil 2 side pişmanlıktır. Sanal alişverişlerde kullanabilen varmı? Bunlar nereye şikayet edilecek . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
OLDUBİL KAMPANYALAR [GENEL KONU] (19. sayfa)
-
-
Hesabınız onayli degilse bir çok yerden alışveriş yaptirmiyor. Anlasmali bazi firmalar vardı. En son anlasmali firma olarak hepsiburadadan ürün alınıyordu. hepsiburadayi deneyebilirsiniz. ayrica ciceksepetinden de ürün alabiliyorsunuz
Not : Hepsipaya yuklemez hepsiburadadan ürün almaniz gerekiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonulbas -- 31 Ağustos 2024; 8:28:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onaylı Degil eskiden yapılıyordu mantıkende yasakli cüzdan hariç kullandırmali.
Daha 15 güne kadar hepsiburada kullanımı vardı.
Artık kaç yerde denedim online kullanılmiyor heryer yasaklanmiş. en son canlı destek robotları sadece fiziksel diye uyarı verdi kayboldu.
Hiç bir sekilde anonim kartlara musteri destegide saglanmaz hale getirmişler.
Eziyet çekmek isteyen bulasir param /oldubil.
Fatura bile ödeyemiyorlar tamamen kullanılmaz hale getirmişler bulabilirsem fiziksel birine cekip nakit almaya calisacam yada bakkala gidip abi cek sunu dursun arada biseyler alırim dicem 40 gunden sonra.
Bunlara tek kurus para kazandirmam artik bunlarda duracaginda bakkalda dursun para bakkal daha guvenilir.
Bakiye yukleme falan yok hocam normal alisverişe kapali.
Sadece hb degil hiç bir yerden alınmiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Expert4212 -- 31 Ağustos 2024; 8:34:17 >
Aslında haklısınız. hiç bulaşmamak lazim Param/Oldubile.
Tesekkurler hocam bilgilendirme icin. Valla bilmiyorum gecici biseydir umarim.
Anonim hesaplari online mecralarda kullanabilen varmi acaba. Herhangi sorunsuz bir site. Tek kullandigim hb ve migros vardi. Migrosda cuzdan olayi gelince engellediler. Hbde 15 gundur oyle.
Bana ozgumu tum anonim hesaplarmi onu cozemedim.
Normal ev ihtiyaclarinada bu karti kullanamayacaksam niye hesabim olsunki.
Herkesi hesap onaylamaya fiziksel kart almaya fiziki kullanmaya zorlamak niye?
Bunu yapan başka cüzdan yok ama param ve oldubil yapiyor.qr ödemeyedi kaldirın hic kullanilmaz hale gelsin bari ben anlamadim bunların sistemini.
Oldubile kk uzerinden en cok ne kdr yukleme yaptiniz ?
Bana güven damgası olan sitelerde kullanabilirsiniz demişlerdi ->
Ama hepsiburadayı denediğimde kullanamadım daha sonra Trendyol'da bir sıkıntı yaşamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagri59 -- 15 Eylül 2024; 19:2:34 > -
Bu ay itibari ile kapatmışlar onu da. Sağ olun el birliği tamamen bitirildi.
Kesin patladı mı? Ben 1 Ekim’de çekmiştim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 10 Ekim 2024; 0:48:30 >
Kapanmadı az önce gönderdim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İki kez denedim, gelen 3D ekranındaki kodu yazdım teknik nedenler dolayısı ile para yükleyemedik hatası geldi meşhur pembe ekran. Ama dene istersen sonucu yazarsın.
Halen yazmaya devam ediyorsunuz aferin böyle devam edin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yükleme komisyonu %4 olmuş 😡
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bunları kullanacağına papara kullan 3.9% komisyon ıbana da ücretsiz cekim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
%4 de değil ki. 4,09 gosteriyor ama örneğin 100₺ için 104,09 cekmesi gerekirken 4,09 diye komisyon hesaplayıp toplamında 100₺ çekiyor karttan. Sonuçta 95,91₺ye 4,09 kesiyor ki, bu da %4,26 komisyon eder. Paramdan bi gömlek üstte çakallık seviyeleri.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X