< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
OLDUBİL KAMPANYALAR [GENEL KONU]
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Muhteşem 5 li bizi ilgilendirmez, sıcak fırsatlar varsa kullanırız, yoksa hic muhatap bile olmayız. Belki ilerde birşeyler olur, Tosla da İlk çıktığında pek bir işe yaramıyordu bir şans verdim şahsen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
p ve t ye yükleme yaptırmıyor benden geçer not alamadı fiziki kartı da ücretli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Takipte kalalım teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
OLDUBİL e elini kaptıran kolunun peşine düşer
yüklediğin tutarı hemen hemen hiç bir yere transfer yapamıyorsun. pek işe yaramaz şu an.
-
Param altyapısını kullanıyor. Şimdilik param'ın kampanyaları dışında farklı bir kampanyası yok gibi gözüküyor.
Bu iş iyice sanal operatör işine döndü.
kafasına esen ödeme sistemi kuruyor.
-
kredi kartı ile para yatırabiliyorsun ama parayı çekemiyorsun aylık 750 tl limiti var
-
Param kullananlar için gereksiz. Ayrıca limit bile ortak oluyor. O yüzden gereksiz.
Oldubilin bir efsanesi kalmadı bence -
Önceleri Oldubil'deki paranızı farklı ön ödemeleri sistemlere aktarabiliyordunuz. 2-3 ay önce bunu kaldırdılar. Artık kullanmanın bir anlamı kalmadı. Kampanyaları yok. Rakipleri varken bunlarla uğraşmanın hiç anlamı yok.
-
Size katılıyorum -
toslaya oldubil eklenmiyormu?
-
hayır pc ye de eklenmiyor
Sen koch holdinge gidersinquote:
Orijinalden alıntı: feedyourhead.
Bu mesaj silindi.
Neyleyeyim tosla'ya eklenmedikten sonra
bu aralar ikea kampanyası çok hoşuma gidiyor çünkü koltuk takımımı yeniledim ve 396 tl cashback aldım çok güzel bi oran bence
-
Bir süredir oldubil kartımı kullanıyorum cashbacklerden dolayı vazgeçilmezim oldu çok iyi çoook
Üstteki iki reklam mesajı çok amatörce ve gereksiz. Ekşisözlük mü burası? Böyle kalitesizlikler yapmaya gerek var mı? @ecempakcaa @osman.2609 https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/151105288 |
O kadar parayı neden buraya attınız ki bir avantajı mi var |
Hayırlı olsun paycell nays uygulamalara yasak getirmişler sistem yakalarsa bir defa engel koyuyormuş. Forumda sivri zekalı yapan arkadaşlar devam etsinler böyle. Her imkanı kurutana kadar böyle devam |
%3,5 yükleme komisyonu, %1 de transfer komisyonu, toplamda %4,5 komisyon alarak resmen soygun yapan bir oluşum..
Başka firmalarda oran en fazla %2.. Yazık!.. |
Muhteşem 5 li bizi ilgilendirmez, sıcak fırsatlar varsa kullanırız, yoksa hic muhatap bile olmayız. Belki ilerde birşeyler olur, Tosla da İlk çıktığında pek bir işe yaramıyordu bir şans verdim şahsen
|
yüklediğin tutarı hemen hemen hiç bir yere transfer yapamıyorsun. pek işe yaramaz şu an. |
yalan söylüyorsun osman.2609 seni bot seni oldubil kampanya yapmış gibi görünüp yan çizmektedir en son 21 aralık uzun gece yapmaya cearet edemediği gibi 31 aralıka kadar vereceğim diye söz verdiği trendyol siparişleri 150 tl.ye kadar cashback %5 iadeleri vermez ilgilenmez oldu o kadar yazdık şikayet ettik halen iade yok hiç cevap da vermedi oysaki trendyok %5 ilk gün siparişlerde %5 iadeyi anında verip hesaba yansıtıyordu ne olduysa 8 gündür hiçbir iade vermemekte olmamışbil oldubil bu kafayla bir yere varamaz oldubil güvenimizi sarstı bir daha işimiz olmaz fups gibi ol kampanyanın arkasında dur ya yap ya hiç yapma bunu böylece oldubil emi? |
saman kafalılar diyelim biz ona. Zaten o ve onların yüzünden ülke bu halde sadece finansal sistemlerde değil
|
O zaman kına yakarlar. |
Benzer içerikler
- midas kripto 200 tl
- bankkart prestij
- faizsiz taksit yapan kredi kartları
- pazarama cüzdan
- eğitim harcamalarına taksit yapan bankalar
- indirimler ne zaman başlıyor
- sıcak fırsatlar amazon
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- letgo güvenli ödeme
- hepsiburada kaça satıldı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X