< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
OLDUBİL KAMPANYALAR [GENEL KONU] (8. sayfa)
-
-
Ayrı başvuracaksınız.
-
Arkadaşlar oldubil kartını uygulamadan istediğinizde alınan ücrete zam gelmiş 10 TL olan kart ücreti 20 TL olmuş bu arada kartı avm den ücretsiz almamış olsaydım geçen ki kampanyayı da kaçıracaktım çünkü kart elime tam 1 ayda ulaştı 😃
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunların hesap onaylama süreci ne kadar sürüyor bilgisi olan var mı,15 gündür ses yok
-
ben 300tl havale yapmıstım limiti aşmışsınız dedi 300tl ortalarda yok hesap onaylama için bekliyorum onaylanınca gelecekmiş galiba rezillik diz boyu
-
Onca bilgi/belgeyi de veriyoruz insan tırsıyor
-
Haftasonu kafe-restoran kampanyasına Yemeksepeti, Getir Y, Trendyol Y. dahil oluyor mu arkadaşlar?
-
Ben buna da girmek istiyorum referans istiyor. Referans olanlara faydası var mı bunun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yok hocam
Ben 4-5 gün sonrasında müşteri hizmetlerini aramıştım. Konuştuğum kişi belgelerimi tek tek hızlıca doğrulayıp hesabı onayladı. Telefonla arayın. :)
-
Trendyol kampanyası bitmiş arkadaşlar
Tşk ederim,en iyisi öyle yapmak galiba
-
Naysa cekebilirsin
👏 yakında burası da kapanır teşekkürler 👍quote:
Orijinalden alıntı: gonulbasNaysa cekebilirsin
böyle ulu orta yazmazsaniz kapanmaz veya daha uzun süre devam eder , nerde ne kalmışsa kapattirin bakalım inadına
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu forumda bi tane akıllı insan yokmu hocam ya
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bilmiyorum sadece bende mi oluyor ama artık olmadığı için söyleyeyim ozan/nays kapandı mesela kaç kez denedim olmuyor artık başka da bir şey demiyorumquote:
Orijinalden alıntı: uzaypatronu
bu forumda bi tane akıllı insan yokmu hocam ya
Ailemde herkesin oldubil kartı var ilk kez bir karta para yükledikten sonra harcama yaptırmıyor. Aramışlar evdekiler valör süresi diye saçmalıyorlar. Para çekmiyorum ki harcama yapacağım ne valörü? Başına gelen var mı arkadaşlar? Aynı gün diğer kartlara para yükleyip harcadı sorunsuz
Annemde de aynı sorun vardı çözüm bulamadık mh kayıt açtırdı ama o da fayda etmediquote:
Orijinalden alıntı: mexalonAilemde herkesin oldubil kartı var ilk kez bir karta para yükledikten sonra harcama yaptırmıyor. Aramışlar evdekiler valör süresi diye saçmalıyorlar. Para çekmiyorum ki harcama yapacağım ne valörü? Başına gelen var mı arkadaşlar? Aynı gün diğer kartlara para yükleyip harcadı sorunsuz
Edit : Belirteyim sorun kart özelinde çip sorunu var ve alışveriş yaptığım daha doğrusu yapmaya çalıştığım yer market normal alışveriş yani 👍
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 4 Nisan 2023; 21:0:54 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X