OlduBil seçili sektörlerde %10 para iadesi başlatmış ( 100 TL cashback )

-
-
günaydın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Emeğinize sağlık teşekkürler hocam ama Param ile aynı kampanya mevcut zaten. Genelde Param kampanya yapınca Oldubil’de aynı kampanyayı yapıyor Param ile aynı altyapıyı kullandığı için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mauro99 -- 17 Nisan 2023; 16:52:43 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu oldubil kart ne zamana teslim ediliyor. 2 hafta oldu arayan soran yok. takipte yapabileceğim biyer bulamadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Para yüklerken yüksek tutar yükleyince para kesiyorlardı bende 1000TL yükledim birde ne göreyim 50TL kesik attılar :) Mobil uygulamada sözleşme de göremedim fakat 50tl gitti. 100tl kazandık ama 50tlsi gitti maalesef. Dikkat edin yükleme yaparken :)
-
komisyon binde 3 hocam sizden nasil 50 tl aldilar
-
Doğru hatırlıyorsam hem param hem de oldubil ile Aralık ayında Amazon gift kart yüklemede cash back almıştık, amazon elektronik geçiyor değil mi beyler ?
-
Harcamayı nerde yapmıştınız hocam ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
Kredi kartıyla aylık belirli bir miktara kadar yükleme işlemine herhangi bir ücret almıyor.
-
Oldubil müşteri hizmetleri bile burayı bilmiyor herhalde uzun uzun bekletti. Aradı taradı dediki neden kesilmiş anlayamadık. İnceleyip sizi bilgilendireceğiz :) Bende şimdi sayfada gezerken gördüm.
Saçma bir kural. Kredi kartında belli bir rakama kadar almıyor sonrasında bile daha az alırken havale/eft işleminden ne kadar alıyor.
Bu arada hesap sahibi ve para aktarılan farklıydı ondan dolayı kesmişler, öğrenmiş olduk :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X