OlduBil seçili sektörlerde %10 para iadesi başlatmış ( 100 TL cashback )
-
-
günaydın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Emeğinize sağlık teşekkürler hocam ama Param ile aynı kampanya mevcut zaten. Genelde Param kampanya yapınca Oldubil’de aynı kampanyayı yapıyor Param ile aynı altyapıyı kullandığı için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mauro99 -- 17 Nisan 2023; 16:52:43 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu oldubil kart ne zamana teslim ediliyor. 2 hafta oldu arayan soran yok. takipte yapabileceğim biyer bulamadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Para yüklerken yüksek tutar yükleyince para kesiyorlardı bende 1000TL yükledim birde ne göreyim 50TL kesik attılar :) Mobil uygulamada sözleşme de göremedim fakat 50tl gitti. 100tl kazandık ama 50tlsi gitti maalesef. Dikkat edin yükleme yaparken :)
-
komisyon binde 3 hocam sizden nasil 50 tl aldilar
-
Doğru hatırlıyorsam hem param hem de oldubil ile Aralık ayında Amazon gift kart yüklemede cash back almıştık, amazon elektronik geçiyor değil mi beyler ?
-
Harcamayı nerde yapmıştınız hocam ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende anlamadım neden böyle yaptıklarını 1000TL denizbank hesaplarına aktardım 1-2 dakika sürmedi zaten eklenmesi fakat 50TL kesik attılar.
Kredi kartıyla eklerken komisyon almadı fakat havale yapınca aldı değişik bir sistemleri var. Talep açtım fakat sallayan olursa artık şansa.
Ayrıca 1000TL harcama yaptım elektronik olarak fakat onu da saymadılar.
Çok fazla elektronik firması var malzeme aldığımız hepsi dekontlarda elektronik olarak geçiyor fakat oldubil ve param asla saymayacaklarını belirttiler. Sebep sorduğumda işlem yapılan yerler kabul değilmiş.
Arena Bilgisayar, penta bilgisayar gibi firmalar kabul etmedikleri. Daha ne kadar elektronik olabilir acaba.
Ayrıca 5 tane farklı hesap var paramda dahil olmak üzere fiziki postan da geçtim onları da saymadı. Hepsi harcama detaylarında elektronik geçmesine rağmen.
-
-
Kredi kartıyla aylık belirli bir miktara kadar yükleme işlemine herhangi bir ücret almıyor.
-
Oldubil müşteri hizmetleri bile burayı bilmiyor herhalde uzun uzun bekletti. Aradı taradı dediki neden kesilmiş anlayamadık. İnceleyip sizi bilgilendireceğiz :) Bende şimdi sayfada gezerken gördüm.
Saçma bir kural. Kredi kartında belli bir rakama kadar almıyor sonrasında bile daha az alırken havale/eft işleminden ne kadar alıyor.
Bu arada hesap sahibi ve para aktarılan farklıydı ondan dolayı kesmişler, öğrenmiş olduk :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X