daha önce ameliyat olanlar bilir.narkoz anestezi yediğimiz zaman şuurumuz kaybolur ve kendimizi kendi benliğimizi zihnimizi çevremizi ve çevremizdeki şeyleri kısacası hiç bir şeyi hissetmeyiz.yani yok olmuş gibi oluruz.ben bir müslümanım.islamiyete inanıyorum.ama öldüğümüzde şuurumuzu kaybedip yok olmuş gibi mi olucaz düşüncesinden bir türlü kurtulamıyorum.eğer ruhumuz varsa ve öldüğümüzde ruhumuzu hissedeceksek ameliyatta narkoz anestezi yediğimizde neden ruhumuzu hissetmiyoruz ve yok olmuş gibi oluyoruz? bu konu bu forumda daha önce çok tartışıldı.hatta yabancıların yani avrupalı ve amerikalı hem ünlü hemde ünsüz insanların islamiyete ve hristiyanlığa yani hiç bir dine inanmamalarının en büyük sebebi buymuş.yani insanlar anestezi narkoz yiyince ruh hissetmiyorlar kendi benliklerini ve hiçbir şeyi hissetmiyorlar ve öldüğümüz zamanda böyle olacağımızı zannedip dinsiz ve ateist oluyorlar.beyler bu sorunu burda açığa kavuşturalım.sizce öldüğümüzde gerçektende narkoz anestezi yemiş gibi mi olucaz? yoksa ruhumuzu hissedip ahiret hayatına mı gidicez? |
Öldüğümüz zaman anestezi narkoz yemiş gibi mi olucaz?
Öldüğümüz zaman anestezi narkoz yemiş gibi mi olucaz?
(En Son Oy Tarihi: 21.3.2024)
-
-
İnsanlar bir konu hakkında bilgi edinmek, öğrenmek için ne yaparlar? O konuyla ilgili kaynaklara, kitaplara başvururlar. Maalesef zamanımızda insanlar kendi kafalarına göre konuşuyorlar. Ölüm esnasında ve sonrasında başa gelecekler, büyük islâm âlimi, İmâm-ı Gazâlî hazretlerinin (Dürret-ül fâhire) kitâbında anlatılmıştır. Merak eden alsın okusun; çok büyük tesiri vardır, insaf ve vicdan ile okuyana tesir eder, birkaç gün kendisine gelemeyebilir. Nefsi çok korkar ve tırsar ve günahlardan soğumasına vesile olabilir.
www.hakikatkitabevi.netKıyâmet ve Âhıret - Hakikat Kitabevihttp://www.hakikatkitabevi.net/book.php?bookCode=004Kıyâmet ve Âhıret kitâbında insanın ölümü, rûhun bedenden ayrılması, kabr hayâtı, kabr süâlleri, kıyâmet günü insanların hesâba çekilmesi, Cennet ve Cehenneme nasıl gidileceği büyük islâm âlimi, İmâm-ı Gazâlî hazretlerinin kitâblarından terceme edilerek geniş olarak açıklanmakda ve vehhâbîliğe cevap vererek evliyâlığın ne olduğu, kıyâmet günü herkesin sevdiğinin yanında olacağı konuları açıklanmakdadır.
-
allah razı olsun böyle bir şeye ihtiyacım vardı hemen sipariş verdim çok teşekkür ederim.
-
Umarım öyledir. Bu hayatın herhangi bir şekilde devamı olmasını istemem.
-
sonsuz bir uykuya dalacaksın.
-
Doğmadan önce nasılsa öyle.
-
Allahü teala hepimizden razı olsun. Tek bir kitapla yetinme, diğerlerini de al. Bunların hepsi hakiki din kitaplarıdır.
-
Kafa buluyor haberin yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nerden biliyorsun kardeşim kafa bulduğumu? kafa falan bulmuyorum gerçektende kitabı okumak için sipariş verdim böyle ahiret hayatına odaklı din kitapları her zaman ilgimi çekmiştir.kafa bulmadığım halde benim için adama kafa buluyor diyerek sen günaha giriyorsun bilmiş ol.
-
up.
-
Tadına doyamadığın derin bir uykudan sersemlemiş bir halde uyanmış gibi olacaksın.
Daha fazlasını "Eflatun' un Mağarası" adlı eserden okuyabilirsiniz...
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X