Şimdi Ara

oled LG 55EA970V tv almak aşamasındayım,yorumlarınız nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba , 46D7000 samsung tv mi oğluma verip, yeni bir tv alma arayışındayım,teknosa'da lg 4 k UB850V modeli önerildi,
    ama yanındaki oled tv yi görünce bundan vazgeçtim sizin bu konudaki yorumunuz nedir ? boşa para vermeyelim ,
    samsung tvmide buradaki yorumlara göre almıştım hala süper forum üyelerine teşekkürler..

http://www.gold.com.tr/lg-55ea970v-full-hd-3d-smart-curved-oled-tv_u?gclid=CJvQiPyjr8QCFUTnwgodzacAMA

• quote:

Orijinalden alıntı: SHADOW-CA

Merhaba , 46D7000 samsung tv mi oğluma verip, yeni bir tv alma arayışındayım,teknosa'da lg 4 k UB850V modeli önerildi,
    ama yanındaki oled tv yi görünce bundan vazgeçtim sizin bu konudaki yorumunuz nedir ? boşa para vermeyelim ,
    samsung tvmide buradaki yorumlara göre almıştım hala süper forum üyelerine teşekkürler..

http://www.gold.com.tr/lg-55ea970v-full-hd-3d-smart-curved-oled-tv_u?gclid=CJvQiPyjr8QCFUTnwgodzacAMA

4K ya luzüm yok. bence süper tv geçen hafta sonu 4300 tl den vatanda satılıyordu bak derim

• Bay ozzyouz değerli yanıtınız için teşekkür ederim,1 hafta önce o led ten vaz geçtim biraz daha bekleyeceğim teknoloji hızlı geliyor ama bazı ekleri bir modelde olan diğerinde olmuyor ,seçim yapmak çok zor benim için bundan dolayı oğluma lg 4k 830 modeli aldım 3600.tl gayet iyi film izliyor,play station oynuyor yeter ona,
    teknosa dan aldım orada açtı kurdular servis eve geldi baktı belgeleri imzaladı gitti, bu arada digiturk 6 ay ücretsiz internet üstünden seyretmeyi hediye ettiler,bide tivibu
    var 3 ay da bunu verdiler.ayrıca 1 saat orada kalınca pasif gözlük hediye ettiler sanırım 3 adet var kutuda.
    selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHADOW-CA

Bay ozzyouz değerli yanıtınız için teşekkür ederim,1 hafta önce o led ten vaz geçtim biraz daha bekleyeceğim teknoloji hızlı geliyor ama bazı ekleri bir modelde olan diğerinde olmuyor ,seçim yapmak çok zor benim için bundan dolayı oğluma lg 4k 830 modeli aldım 3600.tl gayet iyi film izliyor,play station oynuyor yeter ona,
    teknosa dan aldım orada açtı kurdular servis eve geldi baktı belgeleri imzaladı gitti, bu arada digiturk 6 ay ücretsiz internet üstünden seyretmeyi hediye ettiler,bide tivibu
    var 3 ay da bunu verdiler.ayrıca 1 saat orada kalınca pasif gözlük hediye ettiler sanırım 3 adet var kutuda.
    selamlar.

hayırlı uğurlu olsun
  • 55EA970 Teknosa da 3999 TL teşhir alınır mı sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.