quote:Orjinalden alıntı: YerLi_PLaka34 Bgn item show yapan adamın +7 ii sini cekitm cok mutluyum :)) Ne mutlu sana da neden bu kadar heyecan yapıyorsun
quote:Orijinalden alıntı: ahmet_musaolacak olay onlar server?Adam oyunu bırakırken herşeyini 1 coinsten koyuyo heralde
quote:Orjinalden alıntı: YerLi_PLaka34 Bgn item show yapan adamın +7 ii sini cekitm cok mutluyum :)) o kadar sevinme adam arkandan kim bilir neler dedi
quote:Orijinalden alıntı: Mr.Stifquote:Orjinalden alıntı: YerLi_PLaka34 Bgn item show yapan adamın +7 ii sini cekitm cok mutluyum :)) o kadar sevinme adam arkandan kim bilir neler dedi999 a pazara koyup bozuo koyup bozuo ... sonunda affetmedim :))
quote:Orijinalden alıntı: Mr.Stifquote:Orjinalden alıntı: YerLi_PLaka34 Bgn item show yapan adamın +7 ii sini cekitm cok mutluyum :)) o kadar sevinme adam arkandan kim bilir neler dediHelal olsun..
quote:Orijinalden alıntı: lev@helalAlıntıları Göster İyi yapmışsın. O da hava atmanın cezasını görmüş oldu. Bi daha hayatta böle bişi yapamaz
quote:Orijinalden alıntı: -ERHAN-İyi yapmışsın. O da hava atmanın cezasını görmüş oldu. Bi daha hayatta böle bişi yapamazAlıntıları Göster ya ne kadr balsın ben en fazla shell kafalığı 500k ya çekmiştim
quote:Orijinalden alıntı: -ERHAN-İyi yapmışsın. O da hava atmanın cezasını görmüş oldu. Bi daha hayatta böle bişi yapamazAlıntıları Göster eleman yalwarıo abi geri ver die :))
quote:Orijinalden alıntı: PwNeDMaDeleman yalwarıo abi geri ver die :))Alıntıları Göster +7 Expional ii pazarda çeken yok olympia server
quote:Orijinalden alıntı: aSibey+7 Expional ii pazarda çeken yok olympia serverAlıntıları Göster ii zaten pazarda ...
quote:Orijinalden alıntı: PWN_Sta_® ii zaten pazarda ... Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: kvbatu3 ii zaten pazarda ... haha öyle bu durum varsa geçmiş olsun arkadaşım
quote:Orijinalden alıntı: aSibey+7 Expional ii pazarda çeken yok olympia serverAlıntıları Göster ßizim server x ama ^^
quote:Orijinalden alıntı: PWN_Sta_® ii zaten pazarda ... Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: kvbatu3 ii zaten pazarda ... 11 gb ye sattim :)) 1 qb kardayım