Şimdi Ara

Olgun bireyler cevap verirse sevinirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ThePscho

Gitmezdim. Vatana millete faydam dokunmayacak ki. Gidip orada yer silip patates soğan soyacağım. Ülkeme ne gibi bir faydam olur ? Askerlik yerine mesleğe göre zorunlu hizmet getirilmesi taraftarıyım. Atıyorum adam mühendisse devlet için 5-6 ay bir projede yer alsın. Asgari ücretle ya da daha düşük. Sonuçta vatan görevi. Eli silah tutmayan adama askerlik yaptırmak saçmadır. Ancak acemi birliğini destekliyorum. 20-30 gün kadınlar dahil herkesin yapması gereken bir şey. Çünkü silah eğitimi alıyorsun. Bu coğrafyada da maalesef çok önemli.

Birilerin o işi yapması gerekir. Bir savaşta lokma yoksa kazan kaynatılıp yemek olmasa o savaşı zaten kaybedilmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tensegrity

quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

Gitmezdim. Vatana millete faydam dokunmayacak ki. Gidip orada yer silip patates soğan soyacağım. Ülkeme ne gibi bir faydam olur ? Askerlik yerine mesleğe göre zorunlu hizmet getirilmesi taraftarıyım. Atıyorum adam mühendisse devlet için 5-6 ay bir projede yer alsın. Asgari ücretle ya da daha düşük. Sonuçta vatan görevi. Eli silah tutmayan adama askerlik yaptırmak saçmadır. Ancak acemi birliğini destekliyorum. 20-30 gün kadınlar dahil herkesin yapması gereken bir şey. Çünkü silah eğitimi alıyorsun. Bu coğrafyada da maalesef çok önemli.

Birilerin o işi yapması gerekir. Bir savaşta lokma yoksa kazan kaynatılıp yemek olmasa o savaşı zaten kaybedilmiş.

Kadınlarımız yapar hocam. Kurtuluş Savaşı'nda bu vatanın kadınları neler yaptı neler.

• Komutandan dayak yemek,önceki devrelerden zulüm görmek istiyorsan git elbet.

• quote:

Orijinalden alıntı: Justice4All_

quote:

Orijinalden alıntı: Yellow Claw

Olgun diyorsunda 55 yaşındaki adam mı bu sorunun muhattapı?

Olgunlukla yaş ??

Olgun olduğunu buradan nasıl anlayacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kill Zone

15 yaşındaki bir çocuğun bugün sırf asker şehit olmasın diye pkk itlerini ihbar ederken şehit düştüğü bu ülkede(bugün gerçekleşti Karadenizde açın haberlere bakın) böyle bir sorunun sorulması utanma sebebi olmalı...

Aklındaki tüm soruların cevabı bu mesajda yatıyor işte.Ben dört yıllık yabancı dil öğretmenliği, eğitim fakültesi mezunu bir bireyim (yeni mezun).Hatta +1 dilim bile var. Emin ol şu anda askerliğimi kısa bir şekilde aradan çıkartıp herhangi bir yerde işe girebilirim.90-95 sınavlarım var.Bunu övünmek için söylemiyorum.Yakın zamanda tecilimi bozup, uzun döneme ve komandoluğa gönüllü oldum.İçimden geçenleri buraya yazamam bile.Mümkünatı olsa, kendi mesleğimi bırakıp asker, polis bile olabilirim.Ama bu sorular, ah bu sorular...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.