Şimdi Ara

Olimpiaaaa Meteor plsss :D (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
2.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Red-kit büyük ihtimal kral olacan olmanıda canı gönülden istiyorum krallar çok artiz oluyor senin çle olmaman dileğiyle(Bizide unutmassın kral olunca)
  • Peki bu vurusla kac damage vuruyosun kardes ?
  • bide siz master yapacak parayı kac yılda topluyosunuz veya da nsl hızlı topluyosunuz biraz aydınlatırsanız cok mutlu olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UMUT_UMUT_UMUT -- 29 Mayıs 2006; 23:58:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: __Sniper___

lvl 70 olmussun neden alt clandasın?

bıldığım kadarıyla rememberpower rememberme nın alt clanıydı yanılıyorda olabılırım...

valla onun adına ben cevap vereyim o klanlar hep birlikte olmak için ally yaptılar e tabi castle savaşı da var biraz işin sonun da.Savaşı kazanmak için adam lazım.
  • Tam castle siege war olduğu gün bug oldu ve Zero Tolarence'in kolluğu grade 5e düştü ama parlamaya devam etti. Her ne hikmetse RememberMe ve RememberPower clanlarının ne gradeleri düştü ne pelerinleri nede kollukları. E doğal olarak Zero Tolarence giremedi savaşa ve kristali RememberMe aldı.... Böyle bir şekilde o kaleyi fethedeceğime kapısında bekler kimsenin fethetmemesini sağlardım daha iyi.. Resmen Şike
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeRGaT

Tam castle siege war olduğu gün bug oldu ve Zero Tolarence'in kolluğu grade 5e düştü ama parlamaya devam etti. Her ne hikmetse RememberMe ve RememberPower clanlarının ne gradeleri düştü ne pelerinleri nede kollukları. E doğal olarak Zero Tolarence giremedi savaşa ve kristali RememberMe aldı.... Böyle bir şekilde o kaleyi fethedeceğime kapısında bekler kimsenin fethetmemesini sağlardım daha iyi.. Resmen Şike

adamlar kaleden aldıgı para ile dünyalığı yaptılar zaten bırak birazda bunlar yesin parayı o zaman şartlarda eşit olur görürüz zero tolerance sınızı

• quote:

Orjinalden alıntı: _RED_KiT

çakal arkadaşım bi topic açmıştı teşekkür ederim ama bende açayım dedim iste ss emeği geçen ve tebrik eden arkadaşlarımın hepsine çok teşekkür ediyorum... oyundaki arkadaşlarım olmasaydı ben hiç bir zaman meteor falan açamazdım tekrar tekrar teşekkürler.....

bu ss yi biraz önce aldım dün aldığım ss yi heyecandan kaydetmeyi unutmuşum :D

http://img507.imageshack.us/my.php?image=adsz1dt.gif

Tamam Listeye Alındı Büyük İhtimal Haftaya Hackleriz..

Yaa Şakası Bile Kötü Niye Şu İyi Charlarınızı Koyuyorsunuz Foruma Reklam Yapıyorsunuz..
    Bak Dedim Hacklenirse Karışmam..

Zaten Bisürü Kişi Hackleniyo Sende Bu Ortamda Reklam Yapıyorsun Charını BEnce Sil Topicini Resimlerini..

Ben HAcklenmem Deme Nice Adamlar Vardı Bize Bişey Olmaz Diyen.. Sen Dinle Beni..

• Rakiplerin Sağlam olması Daha zevkli Tebrikler Red
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bosbossy

quote:

Orjinalden alıntı: _RED_KiT

çakal arkadaşım bi topic açmıştı teşekkür ederim ama bende açayım dedim iste ss emeği geçen ve tebrik eden arkadaşlarımın hepsine çok teşekkür ediyorum... oyundaki arkadaşlarım olmasaydı ben hiç bir zaman meteor falan açamazdım tekrar tekrar teşekkürler.....

bu ss yi biraz önce aldım dün aldığım ss yi heyecandan kaydetmeyi unutmuşum :D

http://img507.imageshack.us/my.php?image=adsz1dt.gif

Tamam Listeye Alındı Büyük İhtimal Haftaya Hackleriz..

kesinlikle

Yaa Şakası Bile Kötü Niye Şu İyi Charlarınızı Koyuyorsunuz Foruma Reklam Yapıyorsunuz..
    Bak Dedim Hacklenirse Karışmam..

Zaten Bisürü Kişi Hackleniyo Sende Bu Ortamda Reklam Yapıyorsun Charını BEnce Sil Topicini Resimlerini..

Ben HAcklenmem Deme Nice Adamlar Vardı Bize Bişey Olmaz Diyen.. Sen Dinle Beni..

red_kit belki fc_dadyanke den duymussundur(isimlerinizi ifsa etmiyim)
    ben hacklendim..
    mighty_tiny de su an baska birisi oynuo
    umarım senin basına gelmez nasıl kastığını biliorum o charı...
    o kadar emeğe yazık olur

• inş koxp la flan kasmamışsındır Ugraş vererek kastıysan helal olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramazanavci

KOXP PARTİSİNDEN Mİ YAPTIN başka türlü imkansız gibi bir şey çünkü servar okadar eski değil

arkadaşım beni herkes biliyor ben hiç bir zaman oyunda hile kullanmadım kullanmayacağımda ....sadece 1 yada 2 kere abyys de kohack kullandım o da kutu toplamak için :D

yani allaha şükür şu oyunda alnımız ak bilen biliyor .. tebrik eden arkadaşlarımın hepsine çok çok teşekkür ediyorum darısı herkesin başına ..... alt clan olayına gelince .... biz lantalarla clanımız vardı zaten fakat rememberme ye geçmeye karar verdiğimiz zaman geride kalan arkadaşlarımız oluyordu clan fullendiği için o yüzden böle bi olaya başvurduk başka bi clan kurduk rememberpower isminde ve arkadaş çevremizi topladık .... yani alt clan deil ally clan ......

• ohaaa lvl 38 e kadar moradondamı kastın

38- 58 e kadar zombide kastın

biraz salladın gibi geldi
  • Vayy Şekil Yapmışsın
  • kardeş ben olmpyada humanım gecende savasta meteor yedim bi bkatım red kit , yediğim damage 827 fr siz , fr attım birkac dakikak sonra tekrar meteor yediğim damage 620 , arkadaşLAr la kırLdık güLmekten...aresteki laklak a benziyosun , sen o damagelerler nasıl adam kesiosun ya
  • güzel charmış helal
  • super allh herkeze kullanmak nasıp etsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: greydewil

kardeş ben olmpyada humanım gecende savasta meteor yedim bi bkatım red kit , yediğim damage 827 fr siz , fr attım birkac dakikak sonra tekrar meteor yediğim damage 620 , arkadaşLAr la kırLdık güLmekten...aresteki laklak a benziyosun , sen o damagelerler nasıl adam kesiosun ya

arkadaşım açıklıyorum

1- Ben intçiyim en fazla zaten o kadar damage vurur oyunu bu kadar mı biliyorsun ?
    2-Allaha şükür hiç dupe falan yapmadım itemim yok ezik itemlere sahibim hala 2 parça uniq var
    3-Bu halimle 2 günde tek başıma partisiz 15k np kastım

lütfen sadece tebrik etmek için yazın eleştri yada küçük düşürme için deil .......... sen lvl e bak kastım 70 oldum mutluyum :D
  • Bune la Nowa Combo yapaca
  • Arkadasım darısı başıma darısı başıma bide ben 60 olsam o da yeter banaaa.....

HAYIRLI OLSUN
  • teşekkürler arkadaşlar darısı başınıza imza neden kural dışıymış anlamadım :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.