Şimdi Ara

Olimpiaaaa Meteor plsss :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
2.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çakal arkadaşım bi topic açmıştı teşekkür ederim ama bende açayım dedim iste ss emeği geçen ve tebrik eden arkadaşlarımın hepsine çok teşekkür ediyorum... oyundaki arkadaşlarım olmasaydı ben hiç bir zaman meteor falan açamazdım tekrar tekrar teşekkürler.....

bu ss yi biraz önce aldım dün aldığım ss yi heyecandan kaydetmeyi unutmuşum :D

http://img507.imageshack.us/my.php?image=adsz1dt.gif

• helal len red

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SynFx -- 29 Mayıs 2006; 8:50:33 >
  • helal kardeş..darısı başımıza
  • peki magele nasıl lvl kastığını söyliyebilir misin 70e kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: fen0men0

peki magele nasıl lvl kastığını söyliyebilir misin 70e kadar

abartısız hiç yalan sölemeden anlatayım 38 de moradondan çıktım 38den 58 e kadar zombide kastım 58 den 60 a kadar luferson harpy 60 dan 61 e abbys farelerde oldum ondan sonrasını cz de raven ....
  • TEBRİKLER KARDEŞ DARISI ::1903:: E
  • quote:

Orjinalden alıntı: _RED_KiT

quote:

abartısız hiç yalan sölemeden anlatayım 38 de moradondan çıktım 38den 58 e kadar zombide kastım 58 den 60 a kadar luferson harpy 60 dan 61 e abbys farelerde oldum ondan sonrasını cz de raven ....

helal olsun magele ke de lvl kasmak gerçekten zordu sen kasmışsın herhalde nadir magelerden biri olursun serverda lvl 70 olan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sos veya som hilesi warmış!
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • akacaz başımıza bi iş gelmezse belli olmaz her zaman her yerde bi emek hırsızı çıkar .....
  • cok guzel ıyı sabır ıstıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amdmania -- 29 Mayıs 2006; 10:52:39 >
  • tebrikler

nightmare ile ii pk lar size :D:D
  • tebrikler ama hackerlara dikat et özellikle olympiada sürüsüne bereket
  • Hayırlı olsun...
  • hayırlı olsun
  • teşekkürler
  • kaç canın war petlıyken saklamısın kaç k can war?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _RED_KiT

quote:

magelerin en babasi sen olmussun ama olsun biz alisik oldugumuzdan koymuyo bize
    eger dieze gelseydin np tarlasi yapardik seni ama olimpiadasin yani millet ezik sen tarla yap onlari
    not:mageleri cok seviyorum onlar olmasa np kasamazdikk..

• KRALLA TRADE Mİ YAPTIN?
    CYHPERDA OYNUYORUM PEK BİLMİYORUM AMA BU FORUMDA YAZILANLARA GÖRE KRAL TRADE HACK YAPIYOMUŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamacti Jun -- 29 Mayıs 2006; 18:51:46 >
  • Tebrikler yawuz :D Dün 900 çaktın bide paper olsan ohoo :
  • helal olsun ne diyelim

darısı başıma diyemem ko yu BIRAKDIM
  • red senden yardım beklıyorum bende olımpıada oynuyom we pot param yok bende mageyim item de olur ama olmazsa da olur
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.