RED KİT BOZUNTUSU SENİ CYPHERE TAKILIRKEN GÖRMİM SEHİT EDERİM SENİ 70 OLDUM DİYE HAVA ATMA BEN 67 LVLİM CYPHERDE CZYİ AĞLATIYOM NİCKİM BOZO_AKREP CUMARTESİ GÜNLERİ SAVAŞI KAÇIRMAZSAM AYNI ZAMANDA SAVAŞ BAŞKANIYIM GEL CYPHERE KASİM SENİ
zorunamı gitti????? aslında senin gibilerle hiç muhattap olmam ama neyse .... cyper açılalı ne kadar süre oldu ?? sen bu süre içinde 70 olamamışsın yazıklar olsun sana .... cyper server ını bilmeyen yok nasıl bi server olduğunu .. oyunda ne kadar ipnelik varsa hepsi cyper da yada cyper dan çıkma .... burası olimpia aresteki f9 sana gelip aynısını diyebilirmi cyper la ares savaştığı zaman karşıma çıkma diye ?? diyemez ....... neden çünkü o adam seni yumrukla bile keser :D
neyse karakterli olan insanlar yazarsa buraya çok sevinirim ... tekrar sölüyorum bu topic e lekelemek hakaret etmek için yazmayın .... illa yazacaksanız başka bi topic açın
kardeş ben seni küçük düşürmedik için yazmadım ama özür dilerim...yinede tebrik ederim yaptığın kolay bişey değil..ama niye paper olmuyosun ???
hayırlı olsun darısı bizim başımıza
Fotomontaj Güzel kulşanılmış :) Elerine sağlık
redkit olum insan forum kardeşligi der vurmaz bugun geldiniz elmorad castle tas tas ustunde kalmadı bi baktım redkit kesmis beni seni hayırsız seni
red_kit kardeş yarım saat once yenildik el moradı basmaya geldiniz yanında backsız die biri var pm attım hmn block ladın slm verdik ya suçmu=???
ARKADAŞIM BİDE METEOR U TAM ATARKEN SS ALSANA GÖRELİM BAKALIM NASIL BİRŞEYMİŞ ATLIRKEN HİÇ GÖRMEDİM GÖRENDE ÇOK AZDIR ZATEN
quote:
Orjinalden alıntı: enesaktas1992
Fotomontaj Güzel kulşanılmış :) Elerine sağlık
zahahha fotomontaj dio la :D töbe töbe neyse...
quote:
Orjinalden alıntı: XxX_MAyNaME_XxX
red_kit kardeş yarım saat once yenildik el moradı basmaya geldiniz yanında backsız die biri var pm attım hmn block ladın slm verdik ya suçmu=???
kardeş selam verdiğini ne bileyim :D humanların yazılarını okuyamıyorumki :))) o sıra onlarca pm geliyor civcivlerden zaten :D.... neyse kusura bakma a.s diyelim şimdi :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme