Şimdi Ara

Olimpiyat İstanbul 2020 mi, TÜRKİYE EURO 2020 mi ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlyone

Tabiki olimpiyat, olimpiyata bütün ülkelerden karı-kız geliyor, euro ya avrupadan

Rusya,Ukrayna,Hollanda,Almanya gelse yeter.
  • Devam edelim yorumlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ??

• euro 2020
  • euro 2020 daha iyi olur bence
  • olimpiyatlar bize gelmez hic gaza gelmeyin. %99 ispanya alacak. biz tum eforumuzu avrupa sampiyonasi icin harcamamiz lazim. zaten polimpiyat ruhu tasiyan bir ulke degiliz hic de olamadik ispanya bunu cok daha hak ediyor.

acrupa sampiyonasini alirsak ulke futbolu icin daha hayirli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 25 Mayıs 2012; 1:21:39 >
  • Euro 2020'yi alırsak eminim yine abuk sabuk şehirlerde abuk sabuk stadyum projeleri çıkar. Hatırladıkça tepem atıyor, geçen sefer aday olduğumuzda Adana gibi metropol sayılabilecek bir şehri es geçmişlerdi. Adana'ya en az 40.000 kapasiteli bir stadyum yapılmazsa bu organizasyonu elimize yüzümüze bulaştıracağımız kesin.
  • olimpiyat düzenlemek dünyaya ülkemizi ve istanbulu tanıtmak için çok daha iyi bir fırsat olsa da,ben euro 2020'yi istiyorum.
    hem kendim ve ülkem adına futbolu daha çok sevdiğim için hem de evsahibi olarak direk katılırız
  • olimpiyatlar dünyanın en büyük spor organizasyonudur. Diğer hiçbir organizasyonla kıyaslanamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

olimpiyatlar dünyanın en büyük spor organizasyonudur. Diğer hiçbir organizasyonla kıyaslanamaz.

+1903

Olimpiyatlar dolayısı ile gelecek sporcu,sporcu yakını,görevli kişiler vs. EURO2020 den kat kat fazla.Ancak bazı arkadaşların da dediği gibi eğer olimpiyatları biz alırsak kalan bu 8 senelik süreçte ulaşım ve konaklama hizmetleri geliştirilmezse elimize yüzümüze bulaştırırız.
  • Euro 2020
  • Kesinlikle olimpiyatlar... Spor açısından bakarsak, gelecek sporcu sayısı, ülkenin tanıtımı ve izlenme oranları açısından gelecek katkı, euro 2000 le gelecek dövizden misli fazladır... Futbolu izleyen insan sayısı milyarı bulur eyvallah da sporun her dalının olduğu bir organizasyon ve bunu tüm kıtalara kıyaslarsak insan sayısı dünya nüfusu olduğunu unutmayalım... Sadece futbolla ilgilenen insan sayısıyla, çin-abd-rusya nüfusunu düşünün derim...
  • istanbul bir olimpiyat şehridir,ona yakışan olimpiyat'dır.euro 2020 ile olimpiyat'lar kıyaslama bile yapılamaz.
  • Dünyanın en büyük uluslararası spor organizasyonu 1.Futbol Dünya Kupasi'dir 2.olimpiyatlardir 3.dünya kupasi erkekler basketbol turnuvasidir, yani Euro 2020 ilk 3 te bile değildir o yüzden kesinlikle Olimpiyatlar olmalı umarım alırız olimpiyatları

• ???

• Olimpiyatlar tabikide.
  • quote:

Orijinalden alıntı: papazın çayırı.KADIKÖY

Dünyanın en büyük uluslararası spor organizasyonu 1.Futbol Dünya Kupasi'dir 2.olimpiyatlardir 3.dünya kupasi erkekler basketbol turnuvasidir, yani Euro 2020 ilk 3 te bile değildir o yüzden kesinlikle Olimpiyatlar olmalı umarım alırız olimpiyatları

Haklısın Dünya kupası için 32 takım Euro 2020için 16 takım gelecek fakat euro 2020 için yapılacak statlar Türk futboluna çok şey katar olimpiyatların bir şey katacağını sanmıyorum.

O yüzden EURO 20
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dx

2'sinide tr vermezler.. kimse tr gelişmesini faydalı birşey olmasını istemez(dış güçlerden bahsediyorum)

yuh artık o kadar da değil.

olimpiyatları görmek isterim çünkü daha anlamlı bir olay,sonuçta tarihi var fakat halk maalesef futbola daha çok ilgi gösteriyor,bu yüzden de futbol daha çok gelir getirir.o yüzden euro 2020'yi almalıyız diyorum.

ayrıca olimpiyatları kaldıracak altyapıyı 2020'ye kadar kuramayız ve üstte bir arkadaşın dediği gibi halkın olimpiyat ruhuna sahip olması lazım ama nerde?
  • ??

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.