Şimdi Ara

Olimpiyat İstanbul 2020 mi, TÜRKİYE EURO 2020 mi ?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendini Türkiye'ye laf edince aydın sanan sahte enteller de gelmiş konuya

Euro 2020 diyorum, Futbol daha fazla para getirir

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Bir anskilopedide güzel dururu 2020 İstanbul Olimpiyatları ama ekonomik açıdan gelince futbol üstteki arkadaşın da dediği gibi daha mantıklı. Her ikisini de alamadan kalmayalım ortada da.

+98798764654613213156464987987846541321
  • olimpiyatları zor alırız bence, istabul çok sorunlu vermezler. Sağlam olsun EURO olsun şansımız daha yüksek
  • Euro 2020.

3-4 tane yeni stat yapılması gerekiyor ülke geneline ayırca. Koskoca başkentte 1 tane büyük stat var mesela.
  • Euro 2020 ve Olimpiyatlar 2020,ayrıca World Cup 2022 olsa tadından yenmez ama olmaz işte
  • Olimpiyatlar tabiki daha değerli, daha büyük ve gelmesini daha çpk isterim ama...
    euro 2020 de en güçlü aday biziz,
    euro 2020 daha büyük turnuvalar için bir basamak olur,
    euro 2020 de iyi işler yaparsak olimpiyatlarda, dünya kupası da ardında gelir zaten diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tranquillity

Euro 2020.

3-4 tane yeni stat yapılması gerekiyor ülke geneline ayırca. Koskoca başkentte 1 tane büyük stat var mesela.

o da yıkılıyor resmen. yakından görsen ağlarsın. ankara'nın göbeğinde o kadar eski ve bakımsız bir yapının bulunması çok kötü. yenikent asaş stadı daha iyi benim gözümde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ok now

ikisinide rezil ederiz.Gerek yok bence

kendi ülkesini kötüleyenler geldi yine bir b.ktan anlamassınız zaten hangi organizasyonu rezil ettik ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomxx18

quote:

kendi ülkesini kötüleyenler geldi yine bir b.ktan anlamassınız zaten hangi organizasyonu rezil ettik ?

doğrular bunlar koçum, hayal aleminde yaşamanın anlamı yok
  • quote:

quote:

quote:

ben senin koçun değilim öncelikle ayrıca dünya basketbol şampiyonasını bu ülke yaptı başkası değil sen hangi hayal alemindesin onu bilemem
  • Şuanki kapsitemize göre 2020 euroyu daha iyi yaparız.
  • Olimpiyatları kaldıramayız , Euro 2020 diyorum.
  • Olimpiyatları almak daha zordur bu yüzden almaya bu kadar yakınken olimpiyatları almalıyız.Rakiplere bakarsak da avantajlıyız zaten.İspanya 1992 yılında Barcelona'da düzenlemişti,bu sefer Madrid ile adaylar.Tokyo ise daha önceden düzenlemişti zaten.Yani bu 2 şehre göre avantajlıyız.Ayrıca olimpiyatları düzenlersek İstanbul'daki trafik sorunu bitecek,bu çok güzel bir gelişme olur.İspanya'nın spordaki bu başarısının temelinin 1992 Barcelona olimpiyatları olduğunu da unutmayalım.

Başarısız oluruz diyenlere ise katılmıyorum,çünkü basketbolda dünya şampiyonası,wta campionship ve dünya atletizm salon şampiyonası gibi farklı dallardaki organizasyonlarda çok başarılıydık.Seneye de u20 dünya kupası var,bundanda başarıyla çıkarsak buda oylama için lehimize olacak.Ayrıca ülkemizde pek popüler olmayan atletizm ve tenis dallardaki organizasyonlara ilgi büyüktü bu yüzden seyirci sıkıntısı olacağını da sanmıyorum.

• Olimpiyatlar diyorum.
  • quote:

quote:

quote:

+sonsuz hangi organizasyonu rezil etmişiz?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ben senin koçun değilim öncelikle ayrıca dünya basketbol şampiyonasını bu ülke yaptı başkası değil sen hangi hayal alemindesin onu bilemem

olimpiyatları kim seyredecek ? kim izliyecek ?

Blanka vlasic dünya rekoru denedi istanbulda kaç kişi staddaydı ogün?
    futbol desen ayrı bir mesele.

• Euro 2020'yi alsak,Hollanda,Ukranya,Portekiz,İrlanda,Rusya Tüm maçlara giderim Her akşam Taksim akarım
  • ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.