Şimdi Ara

Olimpiyat İstanbul 2020 mi, TÜRKİYE EURO 2020 mi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, Aynı yıl içinde iki büyük organizasyonu vermeyecekleri için ikisinden birisini büyük ihtimal alacagiz, siz olsanız hangisini tercih ederdiniz veya isterdiniz ???
    Lütfen Görüşlerinizi ve yorumlarınızı paylaşın güzelce tartışalım bu konuyu. İstanbul 2020, Euro 2020 diye iki secenekli anket eklenirse daha iyi olur , forumdaki yönetici arkadaslar konuya anket eklerse memnun olurum. Teşekkürler

• Euro 2020 tabiki.

Olimpiyatlar gelirse sadece istanbula faydası olur fakat euro 2020 4-5 farklı şehiri geliştirir dövizin dağılmasını sağlar. Ne olursa olsun olimpiyatlar futbol kadar ilgi çekmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackson

Euro 2020 tabiki.

Olimpiyatlar gelirse sadece istanbula faydası olur fakat euro 2020 4-5 farklı şehiri geliştirir dövizin dağılmasını sağlar. Ne olursa olsun olimpiyatlar futbol kadar ilgi çekmiyor.
    euro 2020

İstanbul o kadar büyük organizasyonu kaldıramaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-O-A -- 22 Mayıs 2012; 22:39:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackson

Euro 2020 tabiki.

Bir anskilopedide güzel dururu 2020 İstanbul Olimpiyatları ama ekonomik açıdan gelince futbol üstteki arkadaşın da dediği gibi daha mantıklı. Her ikisini de alamadan kalmayalım ortada da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K-O-A

euro 2020

Alıntıları Göster
    ikisinide rezil ederiz.Gerek yok bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Bir anskilopedide güzel dururu 2020 İstanbul Olimpiyatları ama ekonomik açıdan gelince futbol üstteki arkadaşın da dediği gibi daha mantıklı. Her ikisini de alamadan kalmayalım ortada da.

Alıntıları Göster
    olimpiyatları isterim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: K-O-A

euro 2020

Alıntıları Göster
    Euro 2020. Sanırım daha fazla taraftar gelir pek bir bilgim yok ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Immortal King

Alıntıları Göster
    Euro 2020.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Immortal King

Alıntıları Göster
    Euro 2020 sadece futbol dalında,olimpiyatlar bir sürü dalda.Bence olimpiyatlar daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gegirti

olimpiyatları isterim ben

Alıntıları Göster
    avrupa şampiyonası gelirse bi ilk olur. ve dünya kupasınıda ardı sıra gelir uzun sürecek ama olsun olimpiyata gerek yok olmasada olur.

olimpiyatlarda temiz iş çıkartabiliyoruz. bu konuda tecrübemiz var keskiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheHeaven

Euro 2020 sadece futbol dalında,olimpiyatlar bir sürü dalda.Bence olimpiyatlar daha iyi olur.

Alıntıları Göster
    olimpiyatları alırsak elimize yüzümüze bulaştırırız .euro2020 daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: DSM

avrupa şampiyonası gelirse bi ilk olur. ve dünya kupasınıda ardı sıra gelir uzun sürecek ama olsun olimpiyata gerek yok olmasada olur.

olimpiyatlarda temiz iş çıkartabiliyoruz. bu konuda tecrübemiz var keskiniz.

Alıntıları Göster
    Kendimiz katılamayacağı turnuvalara ev sahipliği yapmak saçma olmaz mı?
    EURO 2020'ye gidemeyiz.
  • Euro 2020 zaten cepte 2016'i Platini torpiliyle fransaya verdi 2020yi bizden baskasına veremezler 2004-2008-2012-2016 bunlarda adaydık alamadık 2016da 1 oyla kaybettik ama 2020 kesin alıcaz. ama Olimpiyatlar bambaska ikisini alırsak cok iyi olur ama ben yinede Euro 2020den yanayım.

quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

EURO 2020'ye gidemeyiz.

Ev Sahibi ülkeler direk 1. torbadan eleme oynamadan katılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimitradon -- 22 Mayıs 2012; 22:47:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Worcestershire

EURO 2020'ye gidemeyiz.

Alıntıları Göster
    2'sinide tr vermezler.. kimse tr gelişmesini faydalı birşey olmasını istemez(dış güçlerden bahsediyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonthas

ikisinide rezil ederiz.Gerek yok bence

Alıntıları Göster
    Olimpiyatlar yapılsın ilgi artar belki.Futbola olan ilgi futbolun gelişimine bi katkı sağlamıyo nasılsa ama Euro 2020 daha heyecanlı olur bizim açımızdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

EURO 2020'ye gidemeyiz.

Turnuvayı alırsak ön eleme oynamadan ev sahibi olduğumuz için otomatik olarak katılırız.
  • Futbol turnuvası Dünya kupası olsaydı bende futbol Turnuvası'nı isterdim ama Avrupa kupası olduğu için Euro 2020'ye pek sıcak bakmıyorum, olimpiyat oyunları yakışır İstanbul'a icinde Basketbol Turnuvası'da var Futbol Turnuvası'da var mesala örnek veriyorum ABD li bir çok basketbolcu "olimpiyatlarda oynamak en büyük hayalim umarım kazanırız" vs diyor ayrıca Brezilya futbol takımı olimpiyatlara çok iyi hazırlanıyor, yani demek istediğim Olimpiyatlar Avrupa Futbol Şampiyonası'ndan daha önemlidir tüm dünyada. Ama Dünya Kupası futbol şampiyonası olsaydı kesinlikle Dünya Kupası derdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: papazın çayırı.KADIKÖY

Futbol turnuvası Dünya kupası olsaydı bende futbol Turnuvası'nı isterdim ama Avrupa kupası olduğu için Euro 2020'ye pek sıcak bakmıyorum, olimpiyat oyunları yakışır İstanbul'a icinde Basketbol Turnuvası'da var Futbol Turnuvası'da var mesala örnek veriyorum ABD li bir çok basketbolcu "olimpiyatlarda oynamak en büyük hayalim umarım kazanırız" vs diyor ayrıca Brezilya futbol takımı olimpiyatlara çok iyi hazırlanıyor, yani demek istediğim Olimpiyatlar Avrupa Futbol Şampiyonası'ndan daha önemlidir tüm dünyada. Ama Dünya Kupası futbol şampiyonası olsaydı kesinlikle Dünya Kupası derdim
    olimpiyatlar tabiikide hayat futboldan ibaret değil ;)
  • Tabiki olimpiyat, olimpiyata bütün ülkelerden karı-kız geliyor, euro ya avrupadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlyone

Tabiki olimpiyat, olimpiyata bütün ülkelerden karı-kız geliyor, euro ya avrupadan
    Tabi ki olimpiyatlar..Ama merak etmeyin, bir 20 yıl daha vermezler İstanbul'a olimpiyat.Euro 2020'yi kakalarlar.Sonraki 10 yıl boyunca da ''olmaz şimdilik, euro yu aldınız siz biraz daha bekleyin'' derler, sonra zaten hoşgeldin büyük marmara depremi..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.