< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Olimpiyatlarda boks dalında kadınları erkeklere dövdürüyorlar (5. sayfa)
-
-
hm
-
Lafa bak, yaş 4 galiba. Hoş, o bile daha zekidir de...
O zaman kadın-erkek diye spor müsabakalarında ayrım da yapılmasın, karman çorman takılsınlar takımlar.
Erkek olsa ne olacakmış... Kadınlar müsabakasında ne işi var?
Sana cevaba bile değmez de... Neyse engelleyin gitsin ya.
-
Türk boksörü destekleyen sosyal medya kitlesi, güclü rakipten tırsıp, güya hormon dengesizligini ve güya erkek oldugunu bahane ederek, karsılasmaları durumunda, muhtemel dayak ve mağlubiyetten kacınmaya calısıyorlardı ve kadının diskalifiye edilmesi gerektigini savunuyorlardı, cünkü bu türk boksörü pert ederdi, pert edecegi basından belliydi zaten ama sözde erkek olmasıyla alakası yok, cünkü daha iyi boksör ve böylelikle olimpiyatlarda boks dalında güya madalya alma sansı yok olacaktı, ancak onunla karsılasmak yerine cinli mi tayvanlı mı ne ile karsılastı ve dövüldü..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 5 Kasım 2024; 16:7:11 > -
Süper tespit, net. SJW-Woke saçmalığı bilgisayar oyun sektörüne kadar bile girmiş, adamlar her yere sokmaya çalışıyor, inanılmaz bir şey gerçekten.
Ancak buna insanların da engel olması gerekiyor. Böyle bir etkinlik mi gördünüz kardeşim, katılmayın, herkes çekilsin.
Böyle bir oyun mu gördük, almayın, para vermeyin, satamasınlar. Tepki göstermedikçe ses çıkarmadıkça devam edecekler.
Hayvanseverlik - sokak hayvanı işleri de aynen böyle. Yakında anlayacak buna alet olanlar da...
Şimdi sevgi pıtırcığı modunda aman hayvanlar bilmemne öyle yapmayın böyle yapmayın modundalar.
Ancak anlamıyorlar ki, sokak hayvanlarını sadece "besleme" ile iyilik değil kötülük yapıyorsunuz.
Aynen bu şekil bi saçmalık ile böyle kabak gibi ortaya çıkmasını bekliyorum bu işin de.
İnsanlar en azından farklı bir şekilde olaya bakıp anlayabilecektir diye düşünüyorum. Şimdilik olay sadece "gaz".
-
Toşakları mı varmış
-
Sen hayatında hiç kadın bir dövüşçüyle dövüşmediğin için cahilsin.Ronda rousey,holly holm,amanda nunes gibi kadın dövüşçüler senin gibi 2 tanesi kafeste yerden yere vurur.İleri düzey profesyonel dövüşçülerde güç değil teknik konuşur.bu saydığım dövüşçüler dünyanın en iyi boksörü floyd mayrheweather a dövüş teklif ettiler.Floyd reddetti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen hayaıtnda hic boks yapmadıgın icin bilmiyor olman normal, boksta teknik konusur demissin dogru ama fiziksel güc de bir hayli konusur.. Boks dünyanın en ağır sporudur. Halter, body building falan bile bunun yanında tenis oyunu gibi kalır..
Cünkü hem sürekli dayak yersin, hem de sürekli yumruk atmaya calısırsın, rountlar boyunca yumruk atacaksın ve suratına yumruk yiyeceksin bu öyle yorucu bir sey ki, sen hic dayak yemesen bile sırf attıgın yumruktan pestilin cıkar..
Hatta MMA'da genellikle daha kısa süreli bir dayak yeniliyor ve mac bitiyor boksta sürekli darbe alıyorsun yavas yavas dövülüyorsun ve dövmeye calısıyorsun boks MMA'dan bile daha ağırdır..
Yani hatta bu yüzden boksta normalde ölümle sonuclanan maclar daha fazla olur.. Bu yüzden cok eskiden 15 olan round sayısı 12'ye düsürülmüstür ve dayak sonucu ölüm azalmıstır..
Yani kadın mmacılar o üyeyi yerden yere vururlar ama karsılarına yine profesyönel erkek cıkarsa dezavantajlı olacaklar.. boksta da erkek rakip kadını mutlaka döver demesek de cok fazla avantajlı olacaktır. Boksta kadın vs erkek kurallara aykırıdır zaten..
Erkek fizyolojisi daha üstün, kadın ve erkegin kas kütlesi ve ağırlıkları aynı bile olsa, erkekte daha farklı fizyolojik üstünlükler vardır.. HG yüksekligi, kemik kalınlıgı ve dolayısıyla darbeye dayanıklılık, refleksler ve test hormonunun verdigi psikolojik avantajlar korkusuzluk ve saldırgan olma gibi meseleler de vardır.. Bu yüzden kadınla erkek boksta karsı karsıya gelmez..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 5 Kasım 2024; 19:15:12 >
-
Ronda rousey floyda maç teklif etti.floyd niye reddetti?Ronda mma yapacaktı floyd boks yapacaktı.Niye reddetti.O tarz ileri dövüşçüler boksör falan dinlemez bacaktan yakalayıp jinjitsuya bağladığı an dünyanın en iyi boksörü floydu öttürürler kafeste kadın bile olsa.Ayrıca khalif tam bir erkek bile değil.Ortalama bir kadından biraz daha güçlü,ortalama bir erkekten ise güçsüz.Daha önce yenildiği birsürü maç var hepsinde rakibinin üstün tekniği ve dövüş zekasına yenildi.
Sizin mantığınızla amanda nunes ‘in ufc de dövüşmemesi lazım.Amanda nunes testesteronu diğer kadınlardan bir tık daha fazla olan aktif bir lezbiyen.Kadından çok erkeğe daha yakın ama dünyanın en büyük mma organizasyonu ufc de dövüşüyor.Bırakın bu işleri sanki khalifa mike tysonda dövüştüğü kadınlarda anadolulu teyzeler sanki.Ben 2 sene boks yaptım adını vermeyeceğim kadın milli boksör bizim salondaki ağırsiklet hanzoları kum torbasına çeviriyordu ya neyden bahsediyorsunuz siz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dxdiag36 -- 5 Kasım 2024; 21:34:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sen sözde 2 sene boks yaptıysan ben boksa 12 yasında basladım ve dereceler aldım boks icin ileri bir yasa gelince boks antrenörlügü de yaptım
MMA dedigin sey gosteri macından öteye gitmez..
Bacaktan macaktan yakalamaya gelince, bizim konumuz MMA'cı mı döver, boksör mü döver konusu degil. Gerci Boks yanında judo da biliyorum öyle yakalayamasınlar diye onu da öğrendik sen raad ol..
Boks maclarında yenilen bir kamyon dayakla, senin dandik gosteri amaclı UFC macların falan aynı sey degil.. Sen iki kan görünce MMA esas vahset sanıyorsun.. iki vurunca bir taraf zıplayarak elini kaldırıyor ve mac zaten bitiyor
sen 12 round o dayagı boks ringinde hele bir yavas yavas ye, o beynin kafatasının icinde yan döner, mactan sonra adını bile hatırlayamazsın.. aynı sey senin o dandik MMA'cıların icin de gecerlidir.. gelmissin sürekli surat ve kafa bölgesinin hedef alındıgı antik gladyatör dövüsünün, modern versiyonunu mma ile kıyaslıyorsun.. mma'cılar cıksınlar boks ringinde dövüssünler isimlerini hatırlayamazlar ve besinci rounddan sonra zaten yorgunluktan kendi kendilerine nakavt olurlar..
yani bunlar aynı seyler degil boks en ağırı en tehlikelisi ve en üsttekidir.. senin ne boks ne MMA konusunda hicbir bilgin yok eline klavyeyi almıssın cat cat yazıyorsun..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 6 Kasım 2024; 0:16:42 >
-
Kuyruğuna basmışız belli.Boksörün ciddi ciddi kafeste mma ciyi dövebileceğini düşünüyorsun.Connor floyda kafese gel dedi floyd kaçtı gitti.Kaval kemiğine 2 tane low kick yesen felç kalacaksın burda laga luga yapıyorsun.Çok öyle atıp tutma birgün bir yerde denk geliriz ben mma mi konuşturduğum zaman ağlaya ağlaya pes edersin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
MMA karma dövüs demektir.. bu artizlik maclarını yapanlarda bir boksörün dayanıklılıgı elbette yok.. bu tartısmasız ancak sokakta elbette kendimizi boksla sınırlandırmayacagız.. kurallar olmayacak.. sahsen sahibi oldugum ileri seviye judo bilgisi sayesinde de yerde de varım.. MMA falan dinlemem söyledigim gibi adamın beynini kafatasının icinde yan ceviririm.. Bundan sonra herhangi bir platformda böyle seyler yazma cünkü mevzulardan anlayan birileri geldiginde bilgisizligin ortaya cıkar ve gülünc durumlara düsersin..
-
boks vücuda çok zararlıdır ve -bence spor da değildir- ancak en ağır olduğu tartışılır. üst seviye bisiklet çok daha zorlayıcı bir spor. lance amstrong'un fransa bisiklet turunu kazandığı bir sene amstrong'la birliklte diğer ilk 20 bisikletçinin hepsi dopingli çıkmıştı. çok ağır ve çok uzun antremanlar yapıyorlar.
-
simdi o öyle olsa bile orada dayak ve ölüm riski yok.. en ağır spor boks cünkü normal birinin yedigi zaman büyük olasılıkla ölebilecegi darbeler yenilebiliyor.. boks eldiveni takılması ve bu yüzden mma macları gibi kan revan bir görüntü sergilememesi, yanıltıcı olmasın.. yumruklar eldivenli vuruldugu halde özellikle ağır siklet maclarında cok güclüdür.. normal biri yedigi zaman bir daha kalkamaz.. o yüzden mesela profesyönel bisiklet diyorsun fiziksel olarak ağır atrenman yapılsa bile boksörlerde artı olarak darbeye dayanıklılık var bu yüzden cok ağır zaten..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 6 Kasım 2024; 0:17:45 > -
bak dikkat edersen ağır ve vücuda zararlı diye ikiye ayırdım. gerçi ekstrem seviyelerde yapılan bisiklet de vücuda zararlı bir spor da boksun asıl sıkıntısı kafaya alınan darbeler. o yüzden de spor falan değil. ağır sıklette yumrukların ağırlığını arttıran bir faktör de eldivenler. amatör eldivenleri daha büyük, ağır sıklettekiler daha küçük ve daha ince -ki yumruğu daha iyi hissettirsin-. bu da hasarı arttırıyor maalesef.
-
hocam spor değil olayı bakıs acısına göre degisiyor. benim aileme göre de spor degildi ve cok da mücadele ettik bu yüzden.. yani o yüzden, ben spor mu, degil mi tartısmasını, zamanında ilk elden cok yaptıgım icin, baskalarıyla bu tartısmayı yapmıyorum..
yine de spor degil diyorsan o senin kendi görüsün ve saygı duyarım fakat sana sunu söyleyeyim, özgüven konusunda seni her seyden cok öne tasıyacak seydir..
bu body falan, kasları sisirip dolasmak falan, bunlar ve diger sacmalıklar, mma tamam bu sokakta etkili olabilir, cing cong sporları, judo haric tabii ki, hepsi hikayedir..
not: body de cok calıstım elbette
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 5 Kasım 2024; 23:30:53 > -
Özgüven başka bişi. Profesyonel şampiyonlar bile mafyacıdan korkar. Steven seagal dünya şampiyonu ama korkmuştu.
Boksun güzel yanı kısa sürede verimli bir şekilde dövüşebilecek hale getiriyor seni. Karatede falan uzun yıllar alıyor bu (her iki taraftan da arkadaşım var, 4. Dan kareteci arkadaşım çok iyiydi ama uzun yıllarını aldı bu)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mafya her zaman karsımıza cıkmaz. Hayatta karsımıza cıkan rakipler genellikle cok daha gücsüzdürler.. Güclü gözükmeyi severler ama planları yumrugu yiyene kadardır..
Simdi özgüven psikolojik bir sey degil bu konuda insanları yanıltıyorlar eğer güvendigin bir seyler yoksa ici bos bir özgüven sana bir sey kazandırmaz.. Cünkü o özgüvenini cok kolay bir sekilde yok edebilirler..
Bu yüzden hayatta en büyük özgüvensizlik, birilerinin ağzını yüzünü dağıtamama yeteneksizligine sahip olmaktan ileri geliyor. Sonra baska özgüvensizlik kaynakları da vardır fakat en büyüğü birinin ağzını yüzünü dağıtamama özgüvensizligidir..
Senin birilerini mutlaka dövmen gerekmiyor burada da yanlıs anlasılma olmasın.. Cünkü herkesi döversen bu sefer sana dur diyecek birileri de mutlaka olacak fakat eğer ki, rakiplerin senin dayak atamayacak konumda oldugunu biliyorlarsa o zaman sadece onların insafına kalacaksın demektir..
Bu özgüvensizligi engellemek icin herkesin kücük yaslardan itibaren eğitim alması gerekiyor.. Sonra eğer hosuna giderse amator ya da profesyönel olarak devam da edebilir.. Ayrıca vücudun fiziksel olarak da gelisir durusun bile degisir ve bu da özgüvenine yansır..
Bu konuda body falan da ise yarıyor ancak bunlarla ugrasanlar genellikle kolay yolu secip hormon basıyorlar ve bu sahte kaslara sebep oluyor bir süre sonra kazandıkları kütleyi kaybediyorlar hormonsuz calısıyorlarsa da yine dövüs cok farklı bir sey bu kendilerini koruyabilme yetenegi kazandırmıyor zaten onlara..
MMA'cıdan dayak yiyen o bir 120 kilo eleman vardı hani onu örnek bile verebiliriz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 6 Kasım 2024; 7:14:39 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X