Her sektörü mafettiler bunlar sporu, sinemayı,film ve dizi sektörünü. Kurtulamadık gitti... |
Olimpiyatlarda boks dalında kadınları erkeklere dövdürüyorlar (3. sayfa)
-
-
LGBT reklamı yapmak için şampiyon yaparlar Altın madalya verirler kesin bu kişiye. Hatta yetmez Olimpiyatların sporcusu bile seçebilirler. İyice gözleri dönmüş ne yapacaklarını saşşıyorlar PR için.
İtalyan başbakanı çok güzel söylemiş.
Hadi kadın Voleybolda futbolda veya güreşte flan erkeksi sporcular oluyor hatta cinsel yönelimi farklı olan dominant sporcular da oluyor erkek gibi ama hiç yoktan onlar kadın sonuçta doğuştan. Sen trans bireyi artık kadın oldu deyip kadınlarla dövüştürmen gerçekten çok adaletsizlik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 2 Ağustos 2024; 1:46:8 >
-
Isinize mi gelmiyor yoksa sen de mi destekcisisin? Adam erkek, hic dovus bilmeyen siska bir erkegi dovus bilmeyen bir kadin dövebilir mi? Erkegin en gucsuz goruntusu bile güçlüdür fiziksel olarak.
Dopingin supheisnde bile, ayni cinsiyette diskalifikasyon oluyorsa, bunda da olacak. Erkekle, kadinlar o zaman karma dovussun, isteyen istedigiyle ne de olsa. kolum ince diyen gitsin, kadinlarda sampiyon olsun.Erkeklerin motor noronlari daha gelismis, boksa ve dovuse evrimsel olarak zaten daha yatkinlar.
Bu kadar bilimden habersiz ya da maksatli olmayin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2023 yılında Uluslararası Boks Birliği (IBA) tarafından vücudunda XY kromozomu (erkek cinsiyet kromozomu) ve çok yüksek düzeyde testosteron tespit edildiği için diskalifiye edilen birisi 2024 yılında nasıl olimpiyatlara kabul ediliyor onu çözemedim ben !
Bu olimpiyat komitesi gerçeknten LGBT+ lere şirin görünecek diye saçma işlere bulaşıyorlar. Sözde 1 kişinin hakkını savunacak diye dünyanın 150-200 ülkesinin hakkına giriyorlar.
Bu arada 2022-23 yılında Macar bir boksör kadın bunu baya sağlam dövmüş deniyor ringte dövebilen XY kromozomda olsa dövebiliyor. Ayrıca Turnuvalara katıldığı dönemlerde pek başarısıda yok. Lakin son 2 yılda sağlam çalışmış belli vucudu hiç normal değil ... 2023 te diskalifiye olduğu için o hırsla 2-3x fazla çalışmıştır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 2 Ağustos 2024; 16:20:53 > -
Bu olimpiyatlar gerçekten dünyada lgbt'yi dayatmaya çalışıyor. Böyle giderse Batı'da da kimi ülkeler olimpiyatları yasaklayabilir:)
-
Olimpiyattan ziyade gay travesti lezbiyen bilmem kimleri izletiyler millete,
-
Busenaz da elendi Taylandlı bir ladyboy kılıklıya. İyice trans olimpiyatları oldu. Yok kadınmış da xy kromozomu baskınmış da zart zurt hep hikaye. Boku çıkmış bu olimpiyat işlerinin. Belki önümüzdeki yıllarda protesto edilir.
Cezayirliye trans dedik ama bu Taylandlı da trans gibi duruyor. Finalde 2 trans şampiyonluk mücadelesi yapar artık. Bu ne rezalet.
Bunun neresi kadın?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 3 Ağustos 2024; 18:58:24 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kadın hakları savunucuları nerdesiniz la
-
Bu da kadınsa artık, ben cinsiyetimi sorgulamaya başlarım artık. Umarım Busenaz için bunun sonu ya galibiyet, galibiyet olmaz ise de zarar görmeden çıkacağı bir maç olur. Sporun spordan çıktığı yerde bizim insanımızın canı daha önemli.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O değilde olimpiyatlarda resmen sürünüyoruz. Judo takımı da havlu attı.
42. Sırada Kosova 'nın gerisindeyiz. Nal topluyoruz resmen
Bu cezayirliden de beter belli ki. 2024 Trans Olimpiyatları olarak değiştirsinler adını.
Açılış akşamı kanalları geziyordum, trtspor da sakallı bi abla gördüm,dedim yanlış kanalı açtım galiba sonra baktım ciddi ciddi nekadar hasta ruhlu varsa toplanmış malmal hareketler yapıyorlar.
Normalde sansüre karşıyım ama keşke trt hemen yayını kesseydi. Resmen lgbt olimpiyatlari oluyor bu.
ulan bu trans karın mı erkek mi ne olduğu belli olmayan dünya erkek ağır siklet boks şampiyoyununu bile döver.
-
Abimiz 10 numara. Önüne geleni indiriyor. Cihangir'de bir çok bu boksör gibi kadınlar var. Bir bağırıyorlar, insanlar kaçacak yer arıyor. Çantalarında falçata ile geziyorlar abiler.
-
Konudaki en saçma yorum. Haa nedenini de anladik ama neyse.
Harbidende dünyanın iyice çivisi çıktı artık. Ne barısı ne dogusu.
Ne dindarı ne dinsizi. Dünyada genel olarak bi zeka gerilemesi var.
busenaz ayni yarismaciyi 2022 de yenmis gerci. ozaman trans degilmiymis?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onvious -- 4 Ağustos 2024; 11:52:18 > -
Bu nee beee. Ben bile gece bu adamın tipini gorsem yolumu değiştiririm. Resmen erkek işte. Bu olimpiyat komitesi kafayı yemiş. Iyice rezalete döndü artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X