Senin uzakdogu sporları, bir sey bilmeyenlere karsı sokakta etkili olabilir ve sana kafaya darbe almadan risksiz bir dövüs yetenegi öğretebilir ama karsına ciddi bir rakip cıkarsa, problem olusur, cünkü dayak atmak her zaman dayak yenilerek öğrenilebilen bir seydir.. Bu sporlarda yeterli dayagı yemiyorsun, yani daha teknik bir ifade kullanırsak, öğrendigin teorik bilgiyi pratige yeterince dökmemis oluyorsun.. Birilerini gercekten iyi bir sekilde dövebilmenin yolu, dayağı simüle etmekten geciyor.. tabii boks teknik olarak da bu uzakdogu sporlarından üstün fakat pratik basarıya götüren en önemli etken ve sonrasında kick boks, muay tai falan gelir.. Ancak bu söyledigimin dısına cıkan ve gercekten kesinlikle is görecek boks dısı bir sey varsa o da judodur.. bunda eğitim alırken, sürekli olarak uygulamalı sekilde, rakiplerini yere vurmayı öğreniyorsun ve yere düstügünde nasıl mücadele edebilecegini de yeterli pratik yaparak öğrenme sansı buluyorsun hem de sokakta kavgalar genelde yerde bitiyor o yüzden bu seni tehlikeli yapabilecek bir sey.. adamları böyle yere calarsın, senin onlara yumrukla tekmeyle falan vurmana bile gerek yok ha yere indirince istersen vurursun da ama onlara zaten senin yerine yer vuracak.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 6 Kasım 2024; 7:42:37 > |
Olimpiyatlarda boks dalında kadınları erkeklere dövdürüyorlar (6. sayfa)
-
-
kadın erkek eşittir ağlamaaaaaa oynaaa
o yumrukların kadınlara değil feministlere giriyor. trans kardşim yapıştır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Olay kadın-erkek olarak müsabakaya katılım sağlanması ve fiziki avantaj elde edilmesi harici, tehlikeli de olması iken, o onu döver, çünkü bilmemne, sen hiç dayak yemediğin için cahilsin falan gibi saçma sapan yorumlara maruz kalıyoruz bu da komik tabi.
Eh, herhalde yumruk yiye yiye hücrelerin ölümü gerçekleşmiş, ne diyeyim.
Aha bakın, ana konumuz bu;
Bugüne ait bir yazı...
-
4. dan karateci arkadaşım maçlarda ebelemece oynuyoruz, dokunsan puan veriyorlar diyip sıkılıp tai boksa başlamıştı birkaç günde adapte oldu, karşısına çıkanı devirdi matrix'teki neo gibi hiç unutmam. yani iş görmüyor değil ama çok uzun sürüyor eğitimi.
-
sıfır hormonlu bir eski türkiye şampiyonu bodyci arkadaşım vardı. seneler olmuş bıraktığı, göbek çıkmış ama yine de ısrarlarımızı kıramayıp 300 kg bench press bastı sıfır antremanla. diğerlerini bilmem ama o döver adamı fena.
-
Beyin hücresi nufus sayımı yapılabilseydi, benim beyin hücrelerimin toplam nüfusu cin halk cumhuriyeti kadarsa, internetteki platformlara sacma sapan seyler gönderenlerin beyin hücrelerinin toplam nüfusu 779 kisilik vatikan kadar cıkardı herhalde..
-
o taiciler de bir problem vardır mutlaka, bir de türkiye'de düzgün eğitim veren salon ve antrenör sayısı az ha bir de onun kyokushin olanı daha etkili..
-
tamam iste steroid kullanmadan bir noktaya gelebildiyse calısmayı bıraksa bile kas kütlesini büyük oranda koruyabilir.. yani güc azalması mutlaka oluyor ama steroid olayındaki kadar degil.. steroid kullandıgın zaman kasları suyla sisiriyorsun yani vücut kaslara su topluyor ve böylelikle siskin gözüküyor ama bırakınca tekar sönüyorlar
-
yıllarca calısmadan hicbir sey elde edilmez zaten senin o eleman mutlaka düzgün sekilde yıllarca body calısmıstır.. fakat sunu da söyleyeyim, insanların genetik bir limiti var yani belli bir limitten sonra artık kas insa edememeye baslarsın.. yani steroid bir noktadan sonra gerekebiliyor falan minimum dozda kullanılmalı..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 6 Kasım 2024; 11:9:52 > -
suyla şişirmek lafı çok doğru değil, vücudun su/tuz dengesini bozamazsın, kendi ayarlar o.
steroidlerin vücuda zararları var. asıl mesele o. kalıcılığını bilmem ama bir kas kütlesi oluşturmana yardımcı oluyor, böbreklere, kalbe vs.. zarar veriyor bunu yaparken.
body de ağır yapıldığında vücuda zararlı bir spor. bir dünya şampiyonunun belgeselini izledim. adam koltuk değnekleriyle geziyor şimdi. doktorlar adamı defalarca da uyarmışlar ama dinlememiş.
-
yani evet genetik bir şeyler var. iki öğrencisini gözlemlemiştim. ikisi de aynı ağırlıkları kaldırıyordu. biri rambo gibi oldu, diğeri de kas yaptı ama öyle bir kütle onda hiç olmadı. hafif çalışmış gibi duruyordu bakınca halbuki diğerinden aşağı çalışmıyordu.
-
hayır sonuna kadar dogrudur.. kas hücrelerine su girisi olur
protein sentezi de artar ama söyle söyleyeyim steroid 7 kilo kas kazanırsan bunun sadece 2 kilosu kas artısıdır kalanı sudur bıraktıgın zaman sönersin
www.betterhealth.vic.gov.auSteroidshttps://www.betterhealth.vic.gov.au/health/healthyliving/steroidsHow anabolic steroids affect the body
People who use anabolic steroids generally experience an increase in muscle strength very quickly.
This generally means that people are able to train more often and for longer periods of time, with improved recovery.
This can often lead to rapid increases in lean muscle tissue.
Fluid retention is also common and can lead to muscles looking soft or bloated.
-
ne oldu ya fazla sjw mideye mi vurmuş
-
profesyönel bodyciler hepsi steroid kullanıyorlar onlar steroid yan etkileri.. zaten abartı miktarlarda yapılması gereksiz insanı güclü yapan sey bu degil..
body yaparak
beyaz kas lifleri calısır agırlık kaldırmaktan baska bir seye yaramaz ve görsel olarak fake güclü gözükürsün.. fake güc derken elbette amele style ağırlık kaldırmak icin güclüsündür fakat boks yaparsan kırmızı kas liflerin calısır vücudun siskin görünmez ancak vurdum mu kamyon carpmıs gibi vurursun.. böyle 120 kiloluk body'ci getir, karsısında 70 kilo boksor olsun böyle vurdum mu beynini zıplatır..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 6 Kasım 2024; 11:23:54 > -
Elbette mümkün herkesin genetigi farklı ama sana söyledigim gibi body insanı gercekten güclü yapmaz yumruk gücü icin cok farklı kasları calıstırman gerekiyor ve bunlar body'nin hedefledigi kas grubunun dısında.. Yani patlayıcı gücü body yaparak gelistiremezsin.. O adamların yumrugunda fazla bir güc olmaz.. Söyledigim gibi 70 kilo profesyönel boksör bir tane sağlam caksın ikinci yumruga gerek kalmaz pert eder.. Ben 183 boy 94 kilo civarıyım artık boks yapmıyorum ama 70 kilo boksor olsun, söyledigim gibi, bir sey bilmeyen bir body buildingciye vurdum mu amel defterini kapatır MMA'cıdan dayak yiyen fenomen body'ci bence sanslıydı bir boksörden dayak yeseydi beyin hasarı gelistirirdi.. mma'yı da asagılamıyorum fakat özellikle yumruk odaklı degil..
-
Tamam da bunun en büyük destekçileri kadınlar gene. Kadınlar istiyor bunu.
Kadın sporlarının izlenme sebebi erkeklerin duyduğu cinsel istek, beğeni, arzu. Kıyafetleri bile buna göre seçiliyor.
Ama bakıyorsun kadın sporlarına kadın olmayanlar giriyor. Çünkü kadınlar bunu istiyor. Yarışan sporcular değil, diğer kadınlar.
Bunlar iyi günler. Yüzme gitti, boks gitti yakında diğer dövüş sporlarında da erkekler ezip geçecek kadın kategorilerini. İşte bir tek voleybol, tenis gibi göze hitap eden seksi kadın sporları kalacak.
Zaten diğer branşlarda olmaları da gereksiz. Sportif olarak bir anlam ifade etmiyorlardı. Erkeklere de voleybol yasaklansın tamam işte.
-
"Mahvetmek" diye yazılıyor...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X