Şimdi Ara

olivetti web cam 350 Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben olivetti web cam 350 modelinden aldım sisteme taktım çok guzel çalısıyor ama asus modemin usb kablosunu taktımmı modem çalısmıyor açıp kapatıncada web cam calısmıyor siyah görüntü veriyor sanırım ikside usb olunca cakıstılar bunu halletmenin bir yolu var mı?
    sistem amd 3000 64 bit,epox 9Npaj,512 ddr

• deriver larında sorun olmadığına eminmisin?

irq çakışmasıda olabilir.
    biostan com2 yi falan kapat.

bide farklı usb portlardan bağlamayı dene 2sinide.
  • drievrlarda problem yok normalde calısıyor ama modemi acınca modem bu aygıt kullanılıyor gibi bir hata veriyor eğer modemi önce acarsam cam ı acınca siyah göürüntü çıkıyor farklı usb lerde denedim acaba biosta usb lerle ilgili bir cakısma falanmı oluyor yada bir ayar falanmı var*
  • bu konuda bilgisi olan yok mu?
  • Modemi yada web camı değiştirsem problem çözülür mü acaba ?
  • eğer modemin usbden elektriğini alıyorsa , güç kaynağın yeterli gelmeyebilir ikinci bir usbye güç vermek için , veyahutta arkadaşların dediği gibi bir çakışma olabilir

buarada olivetti tekrar Türkiyede demek , birden anılarım canlandı , olivetti 286 ve sonra 486 bilgisayarım vardı hey gidi günler hey
  • eger usb nın ayırdıgı guc lımıtınde daha yukse bı güç çıkıyosa hem modem hem webcam sıstem sorun cıkarabılır anakart bıosuna bak bırde ğsu yu degıstır gecıcı ama daha yuksek bısıelr tak bakalım sorun hakkaten psu danmı?(psu=güç kaynağı)
  • sorunu çözdüm ama güçle falan alakalı değil,sorun modem driverları ile cam ın driverları cakısmasından kaynaklanıyordu modem drievrlarını kaldırıp baska bir modem (alcatel)modem denedim bu kezde cam goruntuyu çok karanlık verdi cam driverlarını uninstal edip yeniden kurdum her sey duzeldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.