Şimdi Ara

Olmamasi gerektigini dusunduklerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun daha profesyonel olmasi icin şu atilan R skillerinin en azindan R skillerinin etki edecegi alani rakip takimin gormemesi daha iyi olmazmiydi. Soz ettigim galio, pantheon gibi sampiyonlarin ultileri.

Ve shaco, mordekaiser, annie gibi sampiyonlarin ultileri gidebildigi kadar gitse. Belli bir süre sonra yaniniza isinlanmalari cok can sıkıcı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Panth ultisi falan görünmese aşırı güçlü olurdu. 1000 gibi bir taban hasarı var çünkü. Shaco, Annie petleri falan da uzaklığa göre dönüyor. Süre derken de onu kastettin sanırım. Bazı videolarda rakipler o klonlar ile çok güzel oyunlar çeviriyor. Zamanlama meselesi..
  • Ranked maclarda rakibin manasini gormememiz gerekli bence.

• Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    Biliyorum hatta ap kasilirsa tek atilabilir pant ulti ile fakat seri atilan birsey degil sonucta ap bir pant sadece ultiden kill alicak. Annie shaco ultileri icin süre olmasin, ölünce yok olsunlar ve gidebildikleri kadarda gidebilsinler

• Sercannn99 S kullanıcısına yanıt
    O olay sadece Yorick ultisinde var sanırım. Ve oldukça can sıkıcı geliyor bana. Shaco'yu bilmiyorum da Annie ultisi süre olacak yeterli bence.

• Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    Hmm simdi banada bisey mantiksiz geldi. Mesela sionun pasifi? Suresiz olsaydi sacma olurdu sanirim.

• Painkiller. kullanıcısına yanıt
    İşte demek istedigim rakiple alakali her şey sır olsun. Ne zaman ne olacak heyecanı olsun. Bu haliyle bana biraz basit geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sercannn99

Hmm simdi banada bisey mantiksiz geldi. Mesela sionun pasifi? Suresiz olsaydi sacma olurdu sanirim.

Süresiz zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

quote:

Süresiz zaten

Galiba demek istediği zamanla ölmese yani ölü geçicek süre boyunca pasifta kalıp doğunce bitse pasif saçma olur diyor. Ki cidden saçma olur .

• quote:

Orijinalden alıntı: U Mad BRO

quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

quote:

Süresiz zaten

Galiba demek istediği zamanla ölmese yani ölü geçicek süre boyunca pasifta kalıp doğunce bitse pasif saçma olur diyor. Ki cidden saçma olur .

Çok bir etkisi olmaz bence. Sadece Düz vuruş atabilecek ve Pasif açılma delayı var, AD kassa anında hallederler, Tank kassa anca body block yapar

• Nasil suresiz belli bir sure sonra kimse dokunmasa bile doğan klon diyelim ölmüyormu kendiliginden?

• quote:

Nasil suresiz belli bir sure sonra kimse dokunmasa bile doğan klon diyelim ölmüyormu kendiliginden?

Yeterli can çalma ve etrafta vuracak birşey varsa ölmüyor
  • Denedinmi

• Şuanki hali iyi .

• Çok saçma bir düşünce , ağzı olan yorum yapıyor işte ama öngöremediğin o kadar çok şey var ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

Çok saçma bir düşünce , ağzı olan yorum yapıyor işte ama öngöremediğin o kadar çok şey var ki.

Katılıyorum. Yeni oyuna başlamışsın sanırım. İleride bu açtığın konuya gülersin.
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Dün basladim

• Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    Dogru diyon sana uzatalim mikrofonu ne öngörebiliyosun

• Bide şu vurdugunda suzulen mavi dalga. Rakipleri gosteren. O da olmamali. Heyecanlı olsun oyun

• ooo tiner en sevdiğim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.