Şimdi Ara

''Olmayan'' Krowazın ilk +7si,nttgame iftiharla sunar...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  ''Olmayan'' Krowazın ilk +7si,nttgame iftiharla sunar...

quote:

Gerçek Mesajı Gönderen qustk
    Bizim elimizde zaten mevcuttu bu itemler Aynı şekilde piyasaya çıkartmak taraftarı değildik. Oyun görevlisinden aldığımız bilgiler doğrultusunda itemlerde bir problem olmayacağını söylediği için herkesiz bilgisine sunduk.

konusunu malum forumda bulabilirsiniz.

Edit:pathos rezaleti konusunda bulunduğum iddia gün geçtikçe daha da gerçekleşiyor,tekrardan burda da söylüyorum,nttgame yöneticileri belirli oyunculara item dağıtmıştır!Bunları bile bile oynayıp para yediren kerizdir!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iconic -- 12 Şubat 2016; 16:31:40 >

• Paranın satın alamıcağı bişey yok. Bu arkadaş parası olduğu kadarda zekiymiş ki itemleri kırdırdığımız oldmanden gelen krowaz eşyalarıyla yapmış trinaylada +7ye sallamış nttgamein verdiği bişi yok
  • Dostum krowaz olmasada krowaz itemleri düşüyor fragmentten bile atabilir onlarla yapması gayet normal. Oyunu bilmeden laf atman komik. +10 mu var oyunda ?
  • yabancı oyuncular isyanda. zaten olumsuz olan görüş yabancıların alevlendirmesi ile steamden banlana bilir. ve ntt game elindeki son kozu da harcar.
  • old man den krowaz parçaları bulabilirsiniz

oyunu 5 senedir oynamıyorum steamko ile yeniden başladım 2 dakikalık araştırmayla bulabiliyorum sizler bu oyunu nasıl oynuyorsunuz hiç anlamıyorum doğrusu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortalığı karıştırmak için ne yapacağınızı şaşırdınız. Oyunda krowaz itemler var zaten. Topla sen de yap tutan var sanki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krowaz itemlerin tüm drobunu kaldırmayı unutmuslar bunlar nasıl bir şirket ise artık nigmash gibi slotlardan düşüyor krowaz yapımında kullanılan itemler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu krowaz itemlerine de bi alışamadım. Olmasa daha iyi diyorum hep.

• quote:

Orijinalden alıntı: TRangulity

Şu krowaz itemlerine de bi alışamadım. Olmasa daha iyi diyorum hep.

aynen öyle hem çirkinler parlamıyolar hemde bisürü özellikleri var
  • Krowaz haritası kapalı fakat materyal toplanabiliyor. Oyun açılalı 3 hafta oldu neredeyse. Bu adamlar 1 haftada 80 olsa geri kalan zamanlarında materyal topladılar büyük ihtimalle. Sizde işsizseniz yapabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antares

Ortalığı karıştırmak için ne yapacağınızı şaşırdınız. Oyunda krowaz itemler var zaten. Topla sen de yap tutan var sanki.

Steamkonun açılışında hiç bir şekilde utc,krowaz itemleri bulunmayacak/yapılamayacak dendi.Ortalığı karıştırmaktan öte insanların duygularıyla oynanıyor burda,siz belki casual olarak oynuyor olabilirsiniz ama paralar yatırıp hardcore oynayan bir kitle var hala bu oyunu,bu insanlar açıklamalara duyurulara bakarak hareket ediyor,siz kalkıp yok denilen itemları czde karşınızda görürseniz renginiz tabiki de değişir.
    Topla sen de yap tutan var sanki diyor bi de.Yahu 25-30 bin aktif oyuncunun bulunduğu oyunda sen açıklamalarının arkasında duramayacaksan,buglarını ''1+1 event'' diye kıvıracaksan sen kimsin demezler mi adama?
    He bu gördüklerine rağmen hala para yatırıp oynayan kerizler varsa(evet hiç çekinmiyorum keriz demekten,eskiden evini arabasını satıp item alanlar bile keriz değil gözümde fakat şu an bu oyuna para yatıran bariz kerizdir)kendilerine geçmiş olsun diyorum.
    Kaynak:http://forum.donanimhaber.com/m_113769923/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iconic -- 13 Şubat 2016; 19:08:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa

Krowaz haritası kapalı fakat materyal toplanabiliyor. Oyun açılalı 3 hafta oldu neredeyse. Bu adamlar 1 haftada 80 olsa geri kalan zamanlarında materyal topladılar büyük ihtimalle. Sizde işsizseniz yapabilirsiniz

Bu materyaller nereden toplanıyor slotlar kapalıysa old takı kırdırma muhabbeti nedir ?
  • Yahu biftost jr de yok ama lugias sherion gemler nerden geldi diyen yok. Etkinlikler kapalı olacal dendi ve öyle de. Aklını kullanan ezik uniqleri topladı para kastı materyal aldı yaptı. Geri kalınca eziklik psikolojisi midir artık bir sataşma durumu oluyor. Krowaz gelse +8e basan adamı da eleştireceksiniz. Herşeyi ilk siz yapmak zorunda değilsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Antares

Yahu biftost jr de yok ama lugias sherion gemler nerden geldi diyen yok. Etkinlikler kapalı olacal dendi ve öyle de. Aklını kullanan ezik uniqleri topladı para kastı materyal aldı yaptı. Geri kalınca eziklik psikolojisi midir artık bir sataşma durumu oluyor. Krowaz gelse +8e basan adamı da eleştireceksiniz. Herşeyi ilk siz yapmak zorunda değilsiniz.

/>
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.