Geçmiş olsun kardeş.Okudum bence tedavine devam etmelisin.Düzelince hayatına bir yön verirsin.Gazeteci olunca bizden bahset burdaki gariban insanlardan bizim sesimizi sen duyuracaksın kadeşimmm.Görüşürüz.
Çocukluğun yanlız geçti... arkadaşların tabiki oldu ama genelde yanlız olmak seni daha çok mutlu ediyordu çünkü hayallerin ve beyninde yarattığın dünya gerçeğinden çok daha mükemmeldi... kusursuzdu.. Aynı şekilde o daha önceden tanıdığını sandığın kişide öyle... Mükemmeldi... çünkü onu sen yarattın. Ve bu günlere geldin! Hayata bir anlam vermeye çalışıyorsun.. en çok değer verdiğin şey ise özgürlüğün....
Hayatı kenarından yaşıyorsun...
Divan edebiyatında bir şair vardı hayali sevgilisini bütün Ön Asya'yı gezerek aramıştı o geldi birden aklıma
Natalia portman ve ben
Normalde seni hiç sevmem, yazdıklarını okur ve güler geçerim. Ancak aynıymışız. Ben sevgili falan değil de başka şeylerde böyleyim. Bazen dalıp gidiyorum, etrafımda olan biteni, konuşulanları falan hiç duymuyorum, sadece o hayal ettiğim yere odaklanıyorum. Normal hayatıma döndüğümde hiç mutlu olmuyorum. Üzülecek, somurtacak bir şeyleri illa ki buluyorum. Bir nevi hayal dünyasında yaşıyorum. Bunun farkındayım, psikoloğa da gittim 1-2 seans ancak sonra bıraktım, çünkü bu durum geçince ben de varolamayacakmışım gibi hissediyorum, bir şeyleri kovalamayı, oraya giden yolu bırakacağımı düşünüyorum. Bazen iyi, bazen kötüyüm. Bak yazdıklarımı da tam olarak bir yere bağlayamadım.
Hacı bişey sormak istiorm:)
millimisin?
degilsen laleliye git psikolojin duzelir:) duzelmesse bana pm at:D
Çok ciddi şekilde söylüyorum , kendine gel. Gelmezsen ot geldin ot gidersin
quote:
Orijinalden alıntı: tolgacem
millimisin?
nice hacı senmi düzeltcen
quote:
Orijinalden alıntı: CoarseDeath
quote:
millimisin?
quote:
quote:
millimisin?
bu düşünceler hep elizabetle takılmaktan o aşık oldugu elizabet :) cunku hep elizabet onun hayallerinde dusunurken elizabet die birini hayal edio ve hayalindekine asık olms:D
quote:
quote:
quote:
millimisin?
bu düşünceler hep elizabetle takılmaktan o aşık oldugu elizabet :) cunku hep elizabet onun hayallerinde dusunurken elizabet die birini hayal edio ve hayalindekine asık olms:D
Bana ayarla bi manita aga
Dalga geçilcek bişey göremedim, garip insanlarsınız..
Hep içine atmışsın yapmak isteyipte bir şekilde yapamadığın şeyleri o yüzden bunlar beyninde canlanıyor gözlerinin önüne geliyor. Bir süre sonra insan bunları yapmış gibi hissediyor devamlı hayeller kurduğu için.
Dikkat et iyi birşey değil benden sana söylemesi. Paranoyak olursun. Ve paranoyaklık sana birsürü şey kaybettirir devamındada birçok psikolojik hastalıklar getirir. Önce kendine sonra çevrene zarar vermeye başlarsın. Çevren senden ufak yada büyük bir şekilde zarar gördüğünde sevdiklerini kaybedersin. Sevdiklerin kaybolduğunda bunalıma girersin. Bunalıma girdiğinde hergün birşeyler yapmaya çalışır yapamazsın.
En sonunda kendini, benliğini kaybeder hayata küser herşeyden bıkarsın. Yaptıklarına değil yapamadıklarına yanarsın üzülürsün. Döner döner arkana bakarsın ama arkanda hiçbirşey göremezsin. Koca bir kar topunun altında kalacak gibi olursun.
Hayatta hiçbirşeyi takmayacaksın. Bu neden böyle yaptı, niye böyle oldu diye düşüneceksin ama kafanı fazla yormayacaksın. Düşüneceksin ki nerde hata yaptığını anlayacaksın. Hatalarını görecek bir daha kendinden başka kimseye güvenmemen gerektiğini anlayacaksın.
İnsanın tek dostu ailesi ve kendisidir.
Sana bir sen lazımsın...
Yalnızlıkta yarendir fakat aşık olunmaz aşk olunur ona.
quote:
quote:
millimisin?
Daha önceden kız arkadaşın oldu mu?
quote:
Orijinalden alıntı: Fyrad
quote:
quote:
quote:
millimisin?
Bana ayarla bi manita aga
hani bana hani bana
doğmamış çocuğa mektup
yapacak bir iş bul,
boş boş oturmaktan beynin sulanmis
quote:
Orijinalden alıntı: aLiM KaFKeF
quote:
Orijinalden alıntı: uqurrrrr
quote:
Orijinalden alıntı: GökaLp.
quote:
Orijinalden alıntı: .Kubilay
Şimdi biri çıkıp diyecek ki öbür hayatında bunları yapmış olabilirsin vs vs saçmalayacak. İnanma. Senin sorunun elizabeth modunda olman