Şimdi Ara

Olmayan sevgiliyi özlemek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
2.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tüm mesajları okumadım ama bu beynin kendini koruma merkezinden oluyor yani seninde dediğin gibi istediğin şeylerin içinde birikmesi ile
    oluyor bu sana aşırı bir sıradanlık, rahatlık, başıboş bir insan profili sağlar zaman gelir zıttı olarak çok büyük depresif etkiler

gösterir bunları yenmende yine senin payın olacak ama bu durumu fazla uzatamassın inşallah iyice şizofrenlik bir durum yoktur
    ama belli de olmaz benim tavsiyem hayatta yapmayacağın şeyleri yapmaya başla yani bunu yapmam dediğin şeyleri kendini zorlayarak yap
    o kalp çarpışını heyecanlanmayı iyice bir hisset:)

ayrıca bir anda aşırı sosyal bir insanda olamassın başın ağrır hayata küsersin çoğu kişiden daha çok kafa dinlemeye ihtiyacın var:)
    ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark_Frr3STylE

Dalga geçilcek bişey göremedim, garip insanlarsınız..

Katılıyorum insan sevmek sevilmek, elbette isteyecektir. Arkadaşta artık sevmek istiyor bence.
  • Bütün bunlardan ziyade şuan en çok moralimi bozan şey. Hayatımdaki en yakın arkadaşım uyuşturucu bağımlısı, ve ailesi bilmiyor. Bırakmak istiyor, tedavi olacak, fakat ailesi öğrenmeden tedavi olması lazım. O yüzden bugün benim babamdan yardım istedik. Çocuğun ailesi öğrenmeden tedavi ettirebilirmiyiz diye. Tamam benim yanıma gelsin dedi. Çocuk 1 gün madde almadan durduğu zaman krize giriyor. Bu yaşta çocuk, bitik. Gözümün önünde ölüyor, hiçbir şey yapamıyorum. Buda beni kahrediyor. Birde uyuşturucunun en dibinde çocuk, eroin kullanıyor. Çok üzülüyorum ona, gerçekten içim içimi yiyor. Onu kurtaramıyorum bu bataklıktan
  • quote:

Orijinalden alıntı: GökaLp.

@sefa3027

Kendime bakmak gibi bir isteğim hiç olmadı hayatımda. Sanki dünya bir oda ve bende o odanın kapısına gelip 'birine bakıp çıkacam' deyip içeri girmişim gibi yaşıyorum.
    Şuan çeşitli sağlık problemi ile uğraşıyorum. (aslında tek bir hastalığa bağlı olan farklı problemler)
    Ve sağlığımla ilgilenen doktorlarla ilişkimi kestim aylardır 'hiçbirinin' kontrolüne gitmiyorum.
    Çene yapım düzgün değil, tel taktım. 2 ayda 1 kontrole gitmem gerekiyor ben tam 7 aydır gitmiyorum doktor arayıp çağırıyor en az 5 kere randevu verdi gitmedim. Gözlerim bozuk fakat gözlük takmıyorum. Günlük hayatımda yazıları okumadan, uzaktaki insanların yüzlerini seçemeden yaşıyorum. Zaten bu dünyada görecek birşey yok, sadece hayatımı sürdürebileceğim kadar görsem yeterli diye düşünüyorum. Gözlerimin bozukluğu ilerliyor sürekli. Bu yazın sonunda lazer amelyatı olacam büyük ihtimal, doktorum gözlük kullanmamı söylesede tam 1.5 yıldır söylediğini yapmıyorum ve gözlük kullanmıyorum. (sadece bilgisayar oynarken takıyorum, yani evin içindeyken) Spor yapmaz, ağırlık kaldırmaz, sigara içmez, kendimi yormaz ve stresli bir yaşam sürmezsem daha uzun süre yaşayacağımı söyledi doktor. Bütün bu söyledikleri yasak olduğu halde bu saydıklarımın hepsini birden yapıyorum. O kadar kuvvetli bir duyguki bu, bütün hayatımı şekillendiriyor. Asla bulamayacağım birşeyi arayarak geçirdim ömrümü. Gerçekten çok yazık.

Benim yaşımdaki arkadaşlarımın hayatta yaptıkları şeyler; beraber gezmek(sinemaya, cafeye falan), sohbet etmek, saçma sapan hayâller peşinden koşmak. Bense; akşamları sokağa çıkıp tek başıma geziyorum. Biraz turluyorum, daha sonra güzel bi oturmalık yere geldiğimde oturup sigara içiyorum. Sonra eve geri geliyorum. Sinemaya çok nadiren gidiyorum fakat, yalnız başıma gidiyorum. Sınıf arkadaşlarım plan yapıyorlar, şu filme hep beraber gidecez diye, ben plana dahil olmayıp tek başıma gidiyorum. Toplumun bir parçası olmak istemiyorum. Çoğu kişinin hayâlidir, yazın yazlıkta aylar geçirmek. Deniz kenarında tatil yapmak.. Babam yazın ev tutuyor, gitmiyorum. Yazlığa gitmek yerine yaylaya Büyükbabamın yanına gidiyorum. Yaylada nerdeyse hiç yaşıtım yok fakat yaşlı insanlarla oturmak bana huzur veriyor. Yayladaki evde televizyon bile yok. Elektronik tek eşya Buzdolabı. Büyükbabam 83 yaşında. Fakat ben hayatımın en güzel aylarını, yaylada geçiriyorum. Yaşlı insanlarla oturup sohbetlerini dinlemek hoşuma gidiyor. Bütün sülalem babamın tuttuğu eve gidiyor, hiç abartmıyorum. Kuzenlerim akşamları telefonla arıyorlar discodan, bardan. Onlara göre hayat o ve ben onlara göre çok garip biriyim...

Bu hayatta her insanın bi' fikri olmalı. Ve her fikir hakkında bilgi sahibi olmalı diye düşünüyorum. Siyaset, Din, Bilim ve Tarih gibi konularda yaşıtlarıma göre çok daha üstün bilgiye sahibim. Fakat günlük hayatımda "hiçbir işime yaramadığını" söylemedende edemeyeceğim.

Bir kız arkadaş bulma konusuna gelince, ben hiç yakışıklı birisi değilim ne yazıkki.

(Bunları neden anlatıyorsun diyebilirsiniz, benim burdaki tek amacım dertleşmek. Çünkü şunu idrak etmemiz lazımki günlük hayatta konuştuğumuz insanlarla bu tür şeyler oturulup konuşulmaz. Konuşsak bile bizi anlamayacaklardır, anlamak istemeyeceklerdir. Çünkü kafalarını çok farklı şeylerle doldurmuşlar. )

Bakamadım bir kaç gün kusura bakma. Yazdıklarının çoğu şeye aynen katılıyorum. Diğer insanların ne kadar boş yaşadıklarına şahit oluyorum hergün. Bir kızla mesajlaşmak, onunla sinamaya gitmek çok anlamsız geliyor bana. Bende katılıyorum sana herkesin bir fikri olmalı hayatta, tek düşündüğü şey "bugün nerde sürteyim" olan insanlar midemi bulandırıyor açıkçası.
    Şuan nasıl bir boşlukta olduğunu gayet iyi anlıyorum. Bazı insanlar sadece insandır hocam bu dışarıda gördüklerinin çoğu öyle, bazılarıysa bu dünyayı değiştirir. Hocam bak belli bir siyasi görüşün var önünde dünyayı değiştirme fırsatın var bunu değerlendir. Kimisinin daha şanslı kimisinin de şansız olmasına izin verme ve hayatın bu olmadığını göster onlara. Bak en yakın arkadaşın bağımlı olmuş ve baban yardım ediyor. Sence baban bu mevkide omasa ne kadar yardım edebilirdi ki ona? ve hocam ihmal etme kendini bak, bende aynı şeyleri söylüyordum senin gibi ama şuan birşeyi anladım hocam iyisiyle kötüsyle kabullenebildiğin biri çıkıyor karşına yeter ki beklemesini bil. Şuan bir arayış içindesin hcam anlıyorum. Ama iyi bir yere çıkacak emin ol daha başlangıcındasın hayatın. Öss ye çalış iyi bir yeri kazan ve 0 dan başla. Geçmişte yaptığın tüm eksikleri yapma iyi gelecek emin ol. Ben başka yere giderek çok daha iyi hale geldim. Gruplara katılmamayı istemenin nedeni bilgisiz insanlarla birlikte olmamak istemen. Aslında sende tüm insanlar gibi açsın konuşmaya. Bak yıllar görüp geçirmiş dedenin yanında çok iyiymişsin. Hocam iyi bir yeri kazanırsan ve kendine bakarsan böyle bilgili insanların muhitinde olacaksın ve o zaman çok büyük bir zevk veriyor konuşmalarda gezmelerde. Ya da böyle bir ortam yoksa bunu yaratmak zorundasın. Eğer düşenebiliyorsan bir şeyleri düzeltmen gerekmez mi? Yazdıklarım dağınık oldu biraz bende içimde ne varsa attım şimdi ve şuan kelimeye dökemiyorum.

• quote:

Bütün bunlardan ziyade şuan en çok moralimi bozan şey. Hayatımdaki en yakın arkadaşım uyuşturucu bağımlısı, ve ailesi bilmiyor. Bırakmak istiyor, tedavi olacak, fakat ailesi öğrenmeden tedavi olması lazım. O yüzden bugün benim babamdan yardım istedik. Çocuğun ailesi öğrenmeden tedavi ettirebilirmiyiz diye. Tamam benim yanıma gelsin dedi. Çocuk 1 gün madde almadan durduğu zaman krize giriyor. Bu yaşta çocuk, bitik. Gözümün önünde ölüyor, hiçbir şey yapamıyorum. Buda beni kahrediyor. Birde uyuşturucunun en dibinde çocuk, eroin kullanıyor. Çok üzülüyorum ona, gerçekten içim içimi yiyor. Onu kurtaramıyorum bu bataklıktan

Unut hocam onu kimse kurtaramaz onu artık ...

• Gökalp seni anlıyorum ve bir zamanlar senin yaşadıklarını yaşadığımı bilmeni istiyorum, Tek farkı bir işim olması sabah işe gitmem akşam işten gelmem dışarıya çıkıp bir yere oturup sıgara içer para varsa alkol alır sonra eve giderdim, Şimdi çok şükür kendime geldim ve değerli dostlara sahibim hayata daha farklı bakıyorum bugün ölecekmiş gibi ve hiç ölmeyecek gibi devam ediyorum kız konusuna gelirsek bir kız arkadaşın olmaması senin suçun dış görünüşün göze hitap etmeye bilir çok çok yakışıklıda olmaya bilirsin ama insanları FARKLI özelliğinle Etkiliye bilirsin konuşmalarınla yaşam tarzınla tecrübelerinle ve inandıklarınla gerçekten tek yapman gereken kızlı erkekli bir gruba girmen sana bu tavsiyeleri veriyorum ama kendimde denediğim söylenemez grub kısmını çünkü bende senin gibi insanlarla gerektiği ve gereklilikten konuşmak zorunda kalıyorum. Seninde durumunu anlıyorum ama yukardaki farklılık kısmını lütfen unutmamaya çalış .

• bunun ilerlemesi halinde şizofreniye gider ve gerçekten o kafanda kurduğun dünyada yaşıyorsun sanırsın dikkat et doktorlarına git ek olarak birde psikoloğa görünmende fayda var .
  • kesinlikle yalnız değilsin bendede var o duygu çözemedim gitti galiba kız arkadaş yapmamız lazım
  • Oluyo , bugün oldu

( Otobüste şıkışığız şimdi 4 1 yanım kızlarla çevrili tabi. Biri benim yaşıma geldi bana yaslandı lan dedim manita olucaktı sarılıcaktım )

Abi ben kafayı yedim ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: splendour.rrr

bunun ilerlemesi halinde şizofreniye gider ve gerçekten o kafanda kurduğun dünyada yaşıyorsun sanırsın dikkat et doktorlarına git ek olarak birde psikoloğa görünmende fayda var .

BEN SÖLİCEKTİM ŞİZOFREN OLMAN AN MESELESİ DİKKAT ET
  • Bunun tek bir nedeni olailir o da ; senin bir sevgiliye olan özlemin yani anladığım kadarıyla uzun zamandır bir kızla birlikte olamıyosun nedeni bu olabilir.
  • Adama bak arkadaş ya, platoniği filan geçtim adam hiç olmayan bir aşkın acısını çekiyor.

Ne diyelim, geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entropi Canavarı -- 6 Mart 2010; 2:40:57 >
  • sana artık gerçekleri anlatmanın zamanı geldi dostum.
    senin bir sevgilin vardı zaten didem. 5 yıl çıktınız çok acı bir şekilde ayrıldınız ve sen hafızanı sildirmeye karar verdin. bu sebeple dikkat edersen son 5 yılda yaşadıklarını da flu bir şekilde sanki hiç yaşamamış gibi hatırlıyorsun.

ama hafıza sildirirken ucuza kaçtıgın için şimdi su yüzüne çıkıyor.

sonuç olarak ucuz mal alacak kadar zengin degilim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .Kubilay

Şimdi biri çıkıp diyecek ki öbür hayatında bunları yapmış olabilirsin vs vs saçmalayacak.
    İnanma. Senin sorunun elizabeth modunda olman

Bu tür duygularımın bilinç altımdan kaynaklandığını biliyorum, fakat benim bütün hayatımı etkiliyor. Akrabalarım, arkadaşlarım, öğretmenlerim hepsinin söylediği şey aynı. Tıpkı ihtiyar insanlar gibiymişim. Niye hiç konuşmuyorsun, niye hiç gülmüyorsun, ruh gibisin vb. laflar duyuyorum herkesten.

Doğuştan gelen kalıtsal bir hastalığım var fakat ben kontrollere bile gitmiyorum doktora. Hiç umrumda değil çünkü. Sadece sağlık açısından değil, maddiyat olarakta böyleyim. Babam 18 yaşına geldiğimde(bu yaz) arabayı sana verip kendime başka alıcam diyor. Ama benim umrumda bile değil. Dershaneye yazdırayım diyor, umrumda bile değil. Benim babam gazeteci ve benimde gazeteci olmamı istiyor. Belkide hayatımın fırsatını sunuyor bana. Gazeteye yanıma gel, sana işi öğreteyim diyor. Gerçekten elimden tutarsa çok iyi yerlere gelebilirim kendiside genel yayın yönetmeni zaten. Benim yerimde kim olsa koşa koşar gider iş yerine işi öğrenmeye. Fıstık gibi meslek, ama benim umrumda bile değil. Başka bir yerde bir hayatım, bir düzenim varmışta buraya gezmeye gelmişim gibi hissediyorum.

Şimdi 18 yaşındasın hiçbir şey umrunda değil.Bende öyleydim hiç üniversite-dershane umrumda değildi.Aile zoruyla 21 yaşına kadar dershaneye gittim çalışmadığım için istiyormuş gibi göründüğüm yerleri kazanamadım.Aslında çevreme şu bölümü istiyorum dediklerimi aslında istemiyordum hiçbir yeri istemiyordum.22-23 yaşında hayatın gerçekleriyle karşılaşınca resmen tutuştum.24 yaşında uydurukta olsa bir bölüme girdim.Sen daha 18 yaşındasın sana gel iş öğretelim diyenler olur bana da o yaşlarda fabrika sahibi akrabam gel çalış diye iş öğretmek istiyordu ben istemedim aklım havalardaydı.Şimdi olsa koşa koşa giderim ama çağıran yok.

• Çok ilginç bir durum gerçekten. Olanı özlemekten pek farklı gözükmüyor. Umarım kurtulursun derdinden.
  • Anathema - Angelica senin için geliyor o zaman düde.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.