Şimdi Ara

OLMAZ BU KADAR GİGAWORKS SUDAN UCUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    GİGAWORKS S 750WWW.PCDEPO.COM DA 510 DOLAR + KDV
    YANİ 600 DOLAR
    BEKLEYİN YAKINDA ÜSTÜNE PARA VERECEKLER BU SETİ ALANA
    SAĞLICAKLA KALIN

• Lütfen forum kurallarına uyalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ers1n -- 4 Mart 2005, 14:03:14 >
  • Lütfen forum kurallarına uyalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medusa09 -- 4 Mart 2005, 14:03:48 >
  • Hocam bu yolda diyor üründen için, bu fiyata o yoldan geleceğini sanmam pek. Ama yinede ben bu fiyatı ürüne çok buluyorum nede olsa analog bağlantılı S750. Yanında ddts100 ü verseler o zaman ok
  • passat bu ürüne o fiyatı çok gördüğünden bahsetmişsin ben sana daha ilginç birşey söyleyeyim bu sitede o ürünün ikinci eline 690 milyon isteyen ve bu fiyatı makul gören insanlar var
  • Biliyorum aranızdaki olayı, yanlız şunu belirteyim ben taraf tutmam, ürünlerin 2. elleri konusunda isteyen istediği fiyatı söyler, makul görür, buna hiçbirşey diyemeyiz. Ama sıfır ürünleri satana firmalar sözkonusu olunca açık açık fiyatının abartıldığını fazla olduğunu veya az olduğunu söyleyebilirim. Bence kelimesi çok önemli, bence sıfır fiyatının yanında ddts100 ü verseler kaçırılmayacak bir ürün olurdu. Artık sıfırlar kalktı enflastyonda tek hane, yani adam 800 YTL verdikten sonra bir kolon sistemine yanına 300-500 YTL daha verse güzel bir Sinema sistemi (DVD+Receiver+Hoparlör) alabilir. Bir şey daha var söylemek istediğim ses sistemleri kişiden kişiyede değişebiliyor sana güzel gelen ses bana normal gelebilir (duyu organları farklı). Ozaman ses olayına zevk olayı diyebiliriz ve zevkler renkler tartışılmaz sadece bilgi paylaşılır. Saygılar.
    quote:

Orjinalden alıntı: medusa09

passat bu ürüne o fiyatı çok gördüğünden bahsetmişsin ben sana daha ilginç birşey söyleyeyim bu sitede o ürünün ikinci eline 690 milyon isteyen ve bu fiyatı makul gören insanlar var

• vestel dvd player a direk bağlanıyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden bu kadar ucuz?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bağlanabilir diye biliyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: caligula

vestel dvd player a direk bağlanıyor mu?

• quote:

ARKADAŞLAR HERKESE SELAMLAR
    YANİ 600 DOLAR
    SAĞLICAKLA KALIN

Wayy be demek su 600 dolardan pahalı. Kaç ton su acaba?
  • Espriyi anlamadım pek ama neyse
    quote:

Orjinalden alıntı: FARUKBABA

quote:

ARKADAŞLAR HERKESE SELAMLAR
    YANİ 600 DOLAR
    SAĞLICAKLA KALIN

Wayy be demek su 600 dolardan pahalı. Kaç ton su acaba?

• piyasaya gore ucuz olabılır ama bende okadar para vermem hoparlore
  • arkadaslar bence s750 parasini sonuna kadar hak eden bir ürün. bu arada bi arkadas sormus cevap vereyim. ben s750 yi vestel divx player 4500 le kullaniyorum. yani vestel lere baglanabiliyor.
  • Kötü yapmaya yeter ya
  • iyice cilki cikti bu olayin, Param olsa ben Giga alicam arkadasa, yeter yani, wolverine ile aranizdaki tartisma cok uzadi bence, sence de oyle degil mi?

Iyi gunler
  • Konu kapanmıştı zaten, bu ölmüş topiği tekrar hortlatmanın alemi yoktu. 25 şubattan beri yazan da yoktu burda. Daha dikkatli olsak diyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.