Sitede auto patch diye bisi var 222mblık.Ko nun sitesindeki haberler kısmına bak bulursun onu indircen sanırsam.
Fire Drakeyi indirdin mi?Eğer indirdiysen patchleri kendin yüklemen lazım.
aynı hata bende de böle işin '!^'!+ töbe töbe acıklıyorum girmio diorum resimdeki hatayı werio diorum millet oyuna girmeden oyunla ilgili topicler le ilgilenio
herkesde aynı hata kardeş.Sabırla bekleyeceğiz
Buldum bile ahanda link tabi yanlışta olabilirhttp://www.knightonlineworld.com/index.php?pg=news&n=1&id=97
BEYLER BU HATAYI NASIL GIDEREBILIRM BIR YARDIM EDIN YA HANGISINI INDIRCEZ SITEDEN??LINK VERIN LUTFEN
Yaw ben bunu yükledim ama hala aynı hata fd yi yükliyeli yıllar oldu
Server not found
Firefox can't find the server at drake.knightonlineworld.com.
* Check the address for typing errors such as ww.example.com instead of www.example.com
* If you are unable to load any pages, check your computer's network connection.
* If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web.
ACMIYO SENIN VERDIGIN LINK BUNU DIYO GENEDE SAOL BASKA YOKMU BEYLER??
size bi yöntem. luncher siz açma. ("D:\knight online\KnightOnLine.exe" USAKnightOnline)parantez içini ayne masa üstündeki kısa yolun hedef yerine yapıştırn tırnak içindekide sizin ko nerdeyse ona göre ayarlayın. tırnakları kaldırmayın.
burdan yuklu olmayan pach lerinizi indirin vede optionstan versiyonu 1459 yapıp launcherden girin bu kadar basit siz daha ordamı takılı kadınız ben 5 saattir oyundayım
Oynamıcaksın Kardeşim Niye üzülüyorsun Boşwer Sende KAfana takma Gez Dolaş Ye İç s*ç
quote:
Orjinalden alıntı: PUni
Options dan patchi 1459 yaptınmı?
quote:
Orjinalden alıntı: Dogan_Hawk
quote:
ben 1453 den sonra hic bir patch yüklemedim nerden bulcaz
quote:
quote:
quote:
bekle şu an bağlantı yok sabah gelirse otomatik yüklenecek
quote:
Orjinalden alıntı: ætilla
quote:
quote:
quote:
bekle şu an bağlantı yok sabah gelirse otomatik yüklenecek
okun sag olun ben prison break izlemeye gidiom hadi ii geceler
quote:
Orjinalden alıntı: HaRDNiGHT
size bi yöntem. luncher siz açma. ("D:\knight online\KnightOnLine.exe" USAKnightOnline)parantez içini ayne masa üstündeki kısa yolun hedef yerine yapıştırn tırnak içindekide sizin ko nerdeyse ona göre ayarlayın. tırnakları kaldırmayın.
hala uğraşıyorsuunz alın yöntem luncher sorunu yok direk oyundasın.
quote:
quote:
hala uğraşıyorsuunz alın yöntem luncher sorunu yok direk oyundasın.
abı sunu bıraz acarsan sevınırm??
Şunun yöntemini bulursanız haber verin aynı sorun arkadasdada var da
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme