Şimdi Ara

Olmuyor olmuyor olmuyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yav arkadaslar tempobete para yatırmak için iş bankası bankamatik kartı cıkardım cıkaralı bir ay oldu.30 tlden bi baslayayım dedim tüm islemleri yapıyorum onaylıyorum en sonda ise İslem reddedildi deniliyor.Hadi onu bırak neteller olsun diyorum bari ordada aynı sey suan yatırılamıyorum basarısız diyor.Sorun nerde anlamıs değilim
    Buyrun buda fotoğrafhttp://b1303.hizliresim.com/17/c/kyb1p.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xeana72 -- 11 Mart 2013; 0:41:07 >

• bankamatik kartıyla para yatıramazsın ki eğer bankamatik kartıyla yatırıcaksan neteller gibi e-cüzdan siteleri oluyo onları kullan veya cep bankla 50 tl ve üstünü yatır ben cepbank kullanıyorum yatırırken
  • quote:

Orijinalden alıntı: Braincaster

bankamatik kartıyla para yatıramazsın ki eğer bankamatik kartıyla yatırıcaksan neteller gibi e-cüzdan siteleri oluyo onları kullan veya cep bankla 50 tl ve üstünü yatır ben cepbank kullanıyorum yatırırken

Netellerde minimum tutar 20 USD diyor yani hesapta 36 tl civarı olması gerekiyor değilmi öyle hesaplarsak ?
  • tipico+ucash+5euro= mutlulugun formulu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-2 dolar komisyonda alması lazım
  • Yani komisyonla beraber 40 tl olsun diyelim.Ama yinede olmuyor.Kart yeni ondamı sorun var anlamadım.Canlı yardım aldım kartınız USD ve yurt dışı alışverişlere açık değildir dedi.Varmı böyle bisey ?
  • bankamatik kartıyla yatıramazsın onun yerine cepbank ile atabilirsin ama onun da minimum yatırma miktarı yüksek. kredi kartıyla yatır bankamatik yerine
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OLMAZ BÖYLE Bİ PROBLEM
    18 yıl önce açıldı
    Değişik bi sorun. Sinyal yok
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bugün ben de iş bankasının bankamatikten kartsız işlemle yatırmayı denedim 2-3 saat arayla bikaç kere her seferinde işleminiz onaylanmıyor yazdı bende gittim akbank ın bankamatikten yatırdım.. bankadan kaynaklanan bişey olabilir haftasonu diye vs..
  • Senin yapacagın tek şey neteller veya ecocard ama neteller'i kullan daha az kesinti alıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.