Şimdi Ara

Ölü Doğanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar .com dan register yaptım (lasvegası seçtim ne faydası var bilmeden) oyuna girdim ölü olduğum yazıyordu bu biraz saçma değil mi yani selamınaleykum diyemeden vurdu herifler bizi olur mu böyle racon nassıl mafya bu nerde omerta????

• valla bilemicemm ama 2 gun gecmeden ölemiyon
  • quote:

Orjinalden alıntı: yunyus

arkadaşlar .com dan register yaptım (lasvegası seçtim ne faydası var bilmeden) oyuna girdim ölü olduğum yazıyordu bu biraz saçma değil mi yani selamınaleykum diyemeden vurdu herifler bizi olur mu böyle racon nassıl mafya bu nerde omerta????

sacma sapa konusmayin oyuna basladiktan 48 saat sonra seni wurabiliyolar anca 8 saat gecmeden olemessin olduysen adminkill yemissindir ama hic sanmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: marteen

quote:

Orjinalden alıntı: yunyus

arkadaşlar .com dan register yaptım (lasvegası seçtim ne faydası var bilmeden) oyuna girdim ölü olduğum yazıyordu bu biraz saçma değil mi yani selamınaleykum diyemeden vurdu herifler bizi olur mu böyle racon nassıl mafya bu nerde omerta????

sacma sapa konusmayin oyuna basladiktan 48 saat sonra seni wurabiliyolar anca 8 saat gecmeden olemessin olduysen adminkill yemissindir ama hic sanmiyorum

arkadaşım saçma sapan konuştuğumuz yok gördüğümü yazıyorum status da you are dead yazıyodu bi daha girmek isteyince de RIP logosu çıkıyor daha ne olsun varsa öyle bi imkan oyunda bakarsın yunyus ilk kullanıcı ismiydi bi daha denedim o da 30 dk dayandı kekemaster ismiyle gerekirse şifrelerini de vereyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunyus -- 21 Temmuz 2006; 15:21:18 >

• Resetten dolayı olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.