pazarlık yaparlar |
SIFIR VAG Fiyat Teklifleri (Dip Fiyat-Sıcak VAG Fırsatları) (11. sayfa)
-
-
senin kadar ilgili yazıyorum , polo fiyatı düşünce forumdan kaçtın .
-
cumartesi fırsatım olursa uğrayıp bakacağım yeni passata. fiyat verirlerse yazarım buraya...
-
-
-
Golf GTi veya R yok muydu?
-
Gtı vardı doğuşta ama fiyat gçremedim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kredi var mı hocam
Peki 2023 Golf fırsatı var mı hocam ?
Cupra Formentor'da 150 bin TL sıfır faizli kredi veriyorlar.
Cupra Leon 1.670 TL nakit
1.2 PSA alınır mı kardeşim bu fiyata 1.5 taş gibi VAG Cupra'sı varken.
VAG grup olarak PSA'cılara mal sattırmamaya niyetliyiz.
-
siz olsanız 2023 model 245 ps önden çeker Golf GTi'ı mı alırsınız, yoksa 2022 model 320 ps dört çeker Golf R'ı mı alırsınız? GTi tavansız 2475 lira, tavanlı 2950 lira, R ise 2875 lira...
-
Sedan gelse piyasayı alt üst ederdi
-
Kesinlikle 👍🏻 Bugün corsa elegance sattık 8binde araba arayışındayız
eciş bücüş şekilsiz transformers kılıklı PSA alınır mı hiç Erdalım ya? audi ve vw her modelinde psa'dan çok daha yakışıklı otomobiller üretiyor. psa eskiden güzeldi. 406 coupe mesela. ama eski çamlar bardak oldu.
-
resimler için teşekkürler.
1.5 motor için istenen para inanılmaz...
-
Rica ederim ne demek
Ayni bayiyi bugün aradim 1.67 dediler 300k 12 ay 1.79 ya da 150k 12 ay 0 faiz. TROC bul da ederinde alalim şunlardan bir tane ugrastiriyorlar.
C serisi w206 kasa da boş iş , mbclubtr de çok sorun yaşayan oldu bunda , ha dünya genelinde de böyle , hibrit işini beceremedi Mercedes. İlla önerecekseniz bir eski kasa e serisi bakmalarini tavsiye ederim :) ya da parasi cepte kalsin bulabilirse temiz 2014 c250 amg 2.0 211 ps takilsin ne gerek var 1.5m fazladan vermeye :)
ikinci el bakacaksaniz s3 de bakabilirsiniz , bunlarla ayni motor formentor 2.0tsi vz 4 çeker de bakabilirsiniz.
S3 golf'ten pahalı, formentor da tipsiz ve yüksek suv gibi bir araç, alıp kullanmam bile formentoru.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X