Şimdi Ara

SIFIR VAG Fiyat Teklifleri (Dip Fiyat-Sıcak VAG Fırsatları) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
978
Cevap
98
Favori
82.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen dostum...Birakirlar c segmenti megane bize 1089 a ya da 1189 a....

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AlperInTheHouse A kullanıcısına yanıt
    Tarraco mun servise verdigimde sirasiyla ikamesi olarak, Formentor,Formentor(farkli renk donanim) Ateca boş ve Şu an da ikame Ateca Cupra full versiyonu kullaniyorum..Tek net diyorum ki Cupra Ateca çok iyi olmuş..Formentor kesinlikle olmamış..Ne sürüş pozisyonu, ne icerdeki motor sesi, ne yol sesi, ferahligi zaten saymiyorum Cupra atecadan baya geride...Formentoru kapima koymam diyen arkadaşa kizamam yani.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt

Golften 200-300 bin ucuza gelir demek istedim ama düzgün anlatamadım galiba.

Önceki gün 308 ve golf gti test ettik.

308 1.2 allure 1.450bin,

Golf life 1660bin. Daha donanımlı ve bence araç olarak da daha iyi 308 210 bin uygun. Demek istediğim şey buydu.

SIFIR VAG Fiyat Teklifleri (Dip Fiyat-Sıcak VAG Fırsatları)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @commandx golf GTi'ı nasıl buldunuz?

• mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

Hızlı olsun, güçlü olsun, sürüşü keyifli olsun derseniz güzel. Ben arkada oturdum, eşim kullandı. Haliyle beğenmedim :) Kütük gibi gibi araba, şehir içi yollarda takır tukur gidiyor. Yol sesi içeride. Güzel asfaltta, otobanda vs yüksek hızlarda asıl tadı ortaya çıkar. Bir de ben motosiklette performans tutkumu törpülemişim, bunlar beni kesmiyor. Gereksiz buluyorum. Eşim bayıldı tabii. 1. sıradaki motosikleti iki sene kullandım.

SIFIR VAG Fiyat Teklifleri (Dip Fiyat-Sıcak VAG Fırsatları)

Benim önceliğim hem konforlu olsun hem sürüş keyfi yüksek olsun. Polo bile daha memnun edebilir beni totalde. Corsa deneyeceğim bugün. Golften önce 308 denedim onu da beğenmedim. Ne konforlu diyebiliyorum ne de sürüşü keyifli. İkisinden de biraz koymuşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commandx -- 15 Mart 2024; 10:17:33 >

• eyvallah. GTi'daki yol sesini Halit Bolkan usta da söylemişti.

• 9 köyden kovulup 10. köyde kendi başlığını açan Kaptanı tebrik ediyorum. Kendisi ile birçok konuda fikir ayrılığına düşmüş olsak da VAG konusundaki mücadelesi takdire şayan.

• hocam hakkını vermek lazım ama bu hafta kendi konusundan bile uzaklaştırma almıştı.

captain'a sorsak polo mu yoksa volvo mu polo der.böyle bir sevgi

• 2024 Makyajlı Scala 1.0 Premium DSG 1.490 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSkyWalker -- 15 Mart 2024; 15:55:6 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Formentor’ deki 300 bin 1.79 krediyi bitirmişler. 150 bin 0 faiz de bir kaç gün içinde bitebilirmiş.

• commandx C kullanıcısına yanıt
    PSA 1.2 ile ilgili motor şikayetleri çok fazla, kesinlikle kapıma sokmam.
    Bundan 10 yıl öncede 308 ile ilgili artık çok iyi eskisi gibi değil sorun çıkarmıyor denilirdi, ast. Arkadaşım servisden çıkamadı şanzıman hatası, motor hatası
    Satarken göbeği çatladı

Psa hep aynı kalitesiz mekanik ile sınıfta kalır, Haaa konformu onda zaten VAG

• Megane nedir yaa arabamı…
    Sedan taksi aracı.
    Reno filo ve kamuya çalışır
    Konfor ne arar

• 15 senedir de hep eski dsg ler arıza yapıyor, eski tsi ler sorunlu diyorlar ama değişen bir şey yok, yenileri de aynı kahverengi. Al psa yı vur vag grubuna. İkisi de güven vermiyor.

8 yıl dsg kullandım.1 gün arıza vermedi.Satarken de alıcı şanzımana baktırdı test etti.Hatasız idi.

İlginizi çeker mi bilemem ama Passat Variant da (eski kasa) incelemenizi öneririm. Ferahlığı, konfor ve malzeme kalitesi ile bu C segmentleri ile kıyaslanamayacak seviyede.

Ülkemizde saçma bir ön yargı var sw araçlar için ancak bunun yakında kırılacağını düşünüyorum.

308 ve Golf 8'i ben de pek beğenmedim, özellikle Golf 8 bariz kırpılmış bir araç 7.5'ten sonra.

• ben yıllarca reno kullandım , kusacak kadar , şu anda honda city kullanıyorum , meganı arıyorum, bende çok gömdüm meganı zamanında, dizeli az yakıyor sorunsuz, geç ısınıyor kışın, benzinlisi atak, 8-9 yakıyor istanbulda, sessizliği güzel.

• x15 kullanıcısına yanıt

Siz dsg de sorun yaşamamışsınızdır, başka bir istisna da psa da sorun yaşamamıştır ama bu kaideyi değiştirmiyor.

Passat test sürüşü randevusuna gittiğimizde şanzımanı arızalı diye ağzından kaçırdı st.

Elbette ben 8 yıllık bir kullanıcı olarak bireysel görüşümü belirttim ama siz dayanağınız bile olmadan genelleme yapıyorsunuz.

DSG kullanan kavrama mekatronik masrafını dert etmez. Razı olur, bilerek alır.

Ben de DSG problemi yaşamadım.

Ama her müstakbel VAG sahibine bunun eleştirildiğini söylüyorum.

Yani bir sen değilsin DSG DSG DSG diye diye dilinde tüy biten

Alan da almayan da farkında

Aynı şeyleri defalarca temcit pilavı servis etmeye gerek yok

Bilmediğimiz faydalı bişeyler söyle yani, mesela VAG fiyatı paylaş herkes için faydalı olur

• T-Cross Life 2024 DSG 1.490

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.