< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SIFIR VAG Fiyat Teklifleri (Dip Fiyat-Sıcak VAG Fırsatları) (14. sayfa)
-
-
150bin tl sıfır faiz devam ediyor, 300bin TL olan 1,79% faiz de galiba oran değişti bayiye sorabilirsiniz.
-
a3 gören oldu mu hiç istanbulda bulamadım
-
bu bayi çalışanlarıda ne konu açacaklarını ne yorum yapacaklarını şaşırmışlar iyice.. dandik vag lar almanyada hyundai den ucuz burada ne hikmetse lüks araç muamelesi görüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9F9095222 -- 20 Mart 2024; 17:31:23 > -
pm atamıyorum bilemiyorum newman her an herşey olabilir bu ülkede görünen köy kılavuz istemez olaya geniş çerçeveden bakmak lazım
-
Hyundai falan bu ülkede teneke demek. Yumurta kasa accent le başladı hikaye. Marka algısı kolay değişmiyor. Bu biraz apple-vestel telefon gibi. Passat dururken diğerleri haliyle kullanıcı gözünde çakma çin tenekesi.böyle gelmiş böyle gider.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Faizler artar mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bence yine sabit tutacaklar. seçimden sonra ise artırmaya başlarlar.
-
ağır sallamışsın. Bak bu aşağıdaki örnekler rakiplerinden daha pahalı olduğunu söylüyor, japon araçlarından bile daha pahalı. hyundai ne ki? hyundai ucuz olduğu için satan bir araç.
https://www.autocar.co.uk/car-review/volkswagen/polo
"The Polo has always been more expensive than its many rivals and it’s no different this time."
auto expressVolkswagen Polo review: a sensible and highly refined small car 2024 | Auto Expresshttps://www.autoexpress.co.uk/volkswagen/polo"However, it remains an expensive small car,"
https://www.carsales.com.au/editorial/details/toyota-corolla-v-volkswagen-golf-2021-comparison-130917/
-
bu algı değil, gerçek. almanya'da yer gök passat. tüm avrupa'da sınıfının en çok satan araçları golf ve passat. hyundai hep daha ucuz oldu, öyle olmak zorunda zaten. hyundai'ye çin tenekesi diyemeyiz. fransızlarla japonlar arasında bir yerde hyundai. alman-japon-kore-fransız-italyan. kalite çizgisi böyle. en üstte almanlar, en dipte italyanlar.
-
geçen hafta 1152,9 a satın aldığımız beyaz 1.0 dsg polo life aracı dün doğuş maslak tan teslim aldım güncel fiyat 1196-1198 aralığında bilgisi verildi.
-
Kötü itelediler faize…
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bakan ın acıması yok valla. Barbarossa harekati gibi bir operasyon var resmen enflasyona
sonu barbarossa gibi olmaz umarım...
-
32.4 TL’den dolar alanlara geçmiş olsun.
Dolar 32 TL’ye indi.
Döviz için Kuyruğa girenlere geçmiş olsun.
Bu ay kur düştüğü için bayilerinin zam yapamaması gerekir.
Yatırım amaçlı araba almak yerine parayı bankada değerlendirmek daha cazip hale geldi.
Niye sallayalim 2018 deki fiyatlarla bugünkü fiyatlar birmi aç bak sitelere benzer donanımda fiyatlar nasilmis. Adamlar yeni kasa araba çıkartmışlar o sene tabiki yeni kasa çıkınca fiyat pahalı olur onun üstüne Hyundai Kia japon kasa değiştirdi yani hiç hayatında autocar okumadın sanki ilk kez okuyormuş gibi algı kasmissin ama olmadı goruyorsunki . Ayrıca bu arabaların donanimlarina bir bak serittakip ekelrsen fiyat artar haliyle az otomobil dünyasından haberin olsun olmasa bile beni alintila ben haberdar ederim seni :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hyundai Japon mu
750k ya kampanya geldiğinde 1 milyon'a polo alanlara geçmiş olsun demiştik ama piyasa tekrar yükseldi(Tl olarak yükseldi)
-
Tiguan fiyat listesi ne zaman açıklanır. Umarım abartıpta biz premium markayız artık gazına gelipte life paket 2.4 üzerine çıkmazlar. Öyle yaparlarsa gider ucuz çin tenekesi alırım, eşek niyetine binerim. Param da cebimde kalır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X