AKP İstanbul Ankara İzmir'i kaybetti ve bunu kabullendi bile. Seçim öncesi 5 puan arttırdılar ise nisan mayıs haziran 5 + 5 + 5 şeklinde 15 puan artırım gelmesi muhtemel. |
SIFIR VAG Fiyat Teklifleri (Dip Fiyat-Sıcak VAG Fırsatları) (16. sayfa)
-
-
sen 2024 ocak ayına kadar polo-golf vs..vs.. yok yazmamış mıydın ?
ne oldu ya 2023 son çeyrekte??? deyiversene
hala da ahkam kesecek yüzü buluyorsun; millette seni dinliyor.
A R A B A YATIRIM A R A C I DEĞİLDİR.
-
Ben her zaman doğruları söyledim.
O polo 250.000 TL iken sen "o paraya polo mu alınır ya" diyordun.
Faiz arttırımları başladığında el frenini çekip vatandaşı uyardık.
-
Öyleyse madem sen idaayı seversin kaptan 35 le 2024 sonunu kapatır mı kapatmaz mı kaydet dursun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
HADİ CANIM sende ortalığı ateşe verdin;yangına verdin 40 bin euroya araba alırdın; şimdi 30 bin euro etmez.
yüzde 25 ZARAR* - kaza-bela olmadığını varsayıyorum tabi.
bu arada 4 MTV de soktu devletimiz .ve diğer masraflar.
kısaca araba yatırım aracı DEĞİLDİR:
-
kapatmaz
-
yangına verdiğimiz filan yok
PSA yerine VAG önerdik daha fazla kazandırdık
euro bazında arabalar kazandırırken sen ne diyordun dürüstçe tekrar söyle de bilelim. O milleti terste bırakmaya çalıştığın mesajlar halen duruyor.
faiz arttırımları başladıktan sonra piyasaya çıktın, millete iyilik mi yaptın yani ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSkyWalker -- 28 Mart 2024; 12:56:18 > -
sende polo 750k olduğunda yoktun, zam gelince piyasaya çıktın. elden ne isterlerse verin derken iyilik mi yaptın?
-
Benim bu foruma yaptığım iyiliği kimse yapmamıştır.
10 seneye yakın 5 yıldızlı yarbay olarak DH ölücülerine ucuz araba bulmayı ve kar ettirmeyi kendime görev edindim.
Sen hayatında 1 tane fiyat paylaştın mı ?
Yine de konuma verdiğin destek için teşekkürler. Sen yazdıkça konum öne çıkıyor.
-
Bak bakalım sayfada kaç kez fiyat paylaştım yardımcı oldu , kadrolu trol polocu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
senin 1 tane fiyat paylaştığın mesajın yok bu konuda
insanlara yardımcı olmaktan başka bir amacı olmayan benim gibi kıymetli bir DH ölücüsüne haksızlık ediyorsun
-
Sen ve kıymet ? Ben sıfır araç konusunda defalarca paylaştım ,burada da polo fiyati paylaştım.neyse senin gibi bos üyeye cevap verip prim yaptırmıyorum .Boş yazma o yüzden,bu arada derslerin nasıl ,bu dönem karnede takdir gelecek mi?
Forumda değer verenler, sorularını soranlar olmak üzere pek çok kişinin takdirini kazanmam benim için yeterli.
Senin ise 1 tane fiyat teklifin yok bu konuda, insanların doğru bilgiye ulaşmasını geciktiriyor, konuyu bloke ediyorsun.
-
Bu forumda en doğru bilgi polo 750 ye düştüğünde, sen forumdan kaçtığında vardı .ağlama şimdi ,fiyat düşerken forumdan kendini uzaklastirdin , yüzsüzlük yapma
kaç yaşında bu eleman ? çok merak ettim.
-
Genel kanı 15 -16 olduğu yönünde,bu 23 Nisan'da adminlik verip 1 gün mutlu edelim diyorum .canımız captain
yönetim adminlik teklifini görmezden gelme;destekliyoruz.
-
Sevgili admin bu 23 Nisan da 1 günlüğüne captain j admin yapalım lütfen.Mesaji öne çıkaralım Arkadaşlar canımız captain bunu hak ediyor
https://forum.donanimhaber.com/23-nisan-da-captainskywalker-1-gunlugune-admin-yapilsin--158375937
desteğiniz bekliyorum arkadaşlar
-
Dostum yine konuyu kirletiyorsun sizin mesajları görmek zorunds mıyız yöneticiye nasıl report ediyoruz bu sitede
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X