şahsen vag grubuna bir daha bulaşmam. tekrar avrupa araç alırsam ya merso ya da bmw < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cambodia -- 29 Şubat 2024; 20:53:52 > |
SIFIR VAG Fiyat Teklifleri (Dip Fiyat-Sıcak VAG Fırsatları) (2. sayfa)
-
-
Doğrudur, benim ilk vag grubu deneyimim. Ancak peugeot servislerinde DS e de aynı muameleyi yapıyorlar, yine tercih etmezdim açıkçası.
-
Ben kurtuldum, Allah sahiplerine sabır versin diyorum.
-
Listeden %8 civarı indirim almak mümkün ama tüm bayileri arayıp ısrar etmek gerekiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ne olacaktı
Fransız’a çekik gözlüye 1.700 mü verilir
Biz yine de DH ahalisine ucuz Vag Satalım
Kutsal vw nin yerlerde sürünen satışlarına bakılırsa herkes veriyor,sen burada ağlamaya devam edebilirsin:)))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ds'de farklı olur diye düşünüyorum ben de, olmuyorsa bir anlamı yok zaten ds almanın. Alfa romeodan 3 defa ikame araç aldım. Hatta biri günübirlikti, güncelleme için bırakmıştım. Ben talep etmeden ayarladılar
Cherry bayine gittim Omoda 5, Tiggo 7 , Tiggo 8 inceledim hiçte öyle dandik çin malı havası vermedi. Gayet güzel kaliteli premium hissettiren araçlardı. Polo bu araçlarla kıyaslanamaz.
-
Daha yeni tanıdık aracılığı ile 1.3 tce icon megane aldık. Liste fiyatı 1385 , yapılan son rakam 1335. Bayilerde öyle 200-300 lük bir indirim yok..
-
Ben de tanıdık aracılığıyla Austral sordum, liste fiyatından 60 bin düştüler yanlış aklımda kalmadıysa.
Dünyanın en kısa fıkraları arasına girer.
-
Lexusta ikame aracı evinize getiriyor, aracınızı alıyor, işlem bitince evinize getirip teslim ediyorlar
Bu çocuk kaç yaşında acaba bilen varmı?
-
VAG grubunun alicisi garip bir kitle. sanki kendi uretmis, kendinden baska binen yok gibi olumune savunuyorlar. premium degil. bosuna kendinizi kandirmayin. ölü essek fiyatindan yukariya satilmasi zaten ayri bir eseklik.
-
200-300 indirim demedim ben. Golf life dsg 1580bin. Ona kıyasla megane 200-300 uyguna gelir dedim.
Benim önceki aracım Linea idi. Ucuz basit bir mal olmasına rağmen ne zaman yetkili servise gitsem, aracın kalması gerekiyorsa, bahçede de ikame araç varsa hemen veriyorlardı. Ne zaman getireceksin diye de hiç sormadılar. Bu şekilde 2-3 defa ikame araç aldım. Şimdi Fiat VW'den daha mı iyi oluyor? :)
-
Audi A3’e ikame araç mı? 4 senedir A3’le aynı fiyata satılan Passat kullanıyorum daha bir kere böyle bir ortam olmadı. Caravelle minibüs bekliyor kapıda, işçi servisi gibi doluşup gidiyoruz. Hatta eskiden tek tek götürürlerdi, şimdi “servisimiz şu saat çıkacak” diyorlar.
10 yaşında giulietta’ya binen arkadaşa her zaman ikame araç veriyorlarmış geçenlerde konusu açıldı yeni öğrendim.
öte yandan 4 senedir servisle bakım harici işim olmadı.
daha da öte yandan, bakım maliyetleri çok yüksek diye Mercedes ve Audi almamıştım. Kilometrede 1,5 lira yakıyordur sizin servis.
Ben de ilk defa deneyimledim, araca ihtiyacım olduğunu söyledim direkt verdiler. Gayet memnun kaldım yaklaşımlarından ötürü.
-
Opsiyon ekletmesi yaptınız mı?
Zira diğer türlü tadı olmaz..
En azından cam tavan, deri koltuk ve güvenli sürüş paketi..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X