Şimdi Ara

SIFIR VAG Fiyat Teklifleri (Dip Fiyat-Sıcak VAG Fırsatları) (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
978
Cevap
97
Favori
82.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    A3 varken almazlar bunu bu fiyata :) seneye engelli indirimiyle itelerler o kadar , hb araçlar eskisi gibi revaçta değil.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Skoda bayilerinden fiyat alan var mı dostlar

• AlperInTheHouse A kullanıcısına yanıt
    A3 ile Leon arası 300.000 TL var

• parabol83 P kullanıcısına yanıt

Merhaba, hayırlı olsun araç marka ve modelini bizmi tahmin ediyoruz

• athloon kullanıcısına yanıt
    Güzel espriydi hocam.🙂
    Arkadaş yanılmıyorsam Cupra Formentor'dan bahsediyor.

İpucu="bucket koktuk" 😃

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hasan 06 kullanıcısına yanıt

Koltuktan bende yakaladım da emin olamadım:) silinmiş zaten sattı inşallah.

• athloon kullanıcısına yanıt
    :))
    Saygılarımla, sağlıcakla kalınız 👋

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

Merhaba Erdal diğer konuda özel mesajlarına bakamadığını söylemiştin. Sorun hala devam ediyor mu? Mesajlarımız kutunda bekliyor!

• NEWMAN2007 N kullanıcısına yanıt

Arkadaş olarak ekleyin her türlü soruyu cevaplarım. Sanırım bu yüzden cevaplayamıyorum.

Sorunuzu okudum kasım beklenmeli mi demişsiniz.

Euro düşüyor, teknik olarak indirim gelmesi gerekirken zam geldi pek çok markaya

Stoklar da son derece şişmiş durumda

Ama VAG henüz zam açıklamadı.

Piyasa tam bir yön belirleyemedi. Ama faiz indirimleri kokusunu alan talep yaratabilir, fiyatlarda bir miktar artış olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSkyWalker -- 1 Ekim 2024; 16:45:27 >
  • Merhaba Erdal,

VW' de satış müdürü bir arkadaşım Kasım ayında kampanya için bir şeyler olabilir dedi ama bu piyasalar belli olmaz bahane çok.

Millet 2 milyona kredi kullanmadan rahatça araba alabildiği müddetçe kampanyalar da gecikiyor ve dur bekle politikası var.

Şu bir gerçek ki TR' de otomobil fiyatları vergiden ve döviz fiyatlarından bağımsız keyfi olarak aşağı veya yukarı seyrediyor.

Bu arada senin profilin korumalı modda arkadaş eklemek mümkün değil resimde profilin bu şekilde görünüyor. Nasıl ekleyeceğim seni? Takip et butonu çalışmıyor !

SIFIR VAG Fiyat Teklifleri (Dip Fiyat-Sıcak VAG Fırsatları)

Özel mesaj göndermemi yönetim engellemiş olabilir

Arkadaş ekledim yine özel mesaj gitmiyor

Neyse

Kasım-Aralık ayında kampanya olur ama bekleyen kazanır mı bilemem

Faiz indirimi neticesinde herkes araba almaya abanırsa fiyatlar yine yükselir söyleyelim

Ama stok sorunu yok
    Euro düşüyor

Buna rağmen zam yapanlar var

Erdal Hocam, çok fazla parametre var. Misal MB faiz indirirse döviz artar hatta şu an bile mevcut düşük kur politikası yüzünden içeride işsizlik artacak ve üretim düşecek. Tekstil' de üretici Mısır' a kaçarken Almanya' daki resesyon bizim ihracatımızı da olumsuz etkiliyor ve daha da etkileyecek.

Akşam İran İsrail' e füze attı eğer iş büyürse bizi de çok olumsuz etkiler. Nitekim petrol hemen arttı. Kıssadan hisse hem içeride hem dışarıda çok fazla değişken ve etken var. Bu koşullarda karar vermek zor. Open AI' ye sorsak o bile su kaynatır !

Ancak ben ikinci eli es geçmiyorum daha önce sana mesaj atmıştım ve radarımda bir kaç marka ve model var. Takip ediyorum şimdilik fiyatlarda durağanlık devam ediyor özellikle 2 milyon psikolojik sınır belli modeller için. Lüks araçlar için geçerli olmayabilir ama orada da nakit paraya iyi indirim alınabilir. Takas iş görmez.

Eğer bu Çin' li araçlara vergi gelmeseydi şu an bu zamları konuşmazdık ama maalesef fırsatçılık yapılıyor. Ben her halukarda Kasım-Aralık ayına bakacağım ve güzel fiyatlar olursa değerlendireceğim yoksa bu yüksek rakamlara değmez çünkü acil araç ihtiyacım yok.

Son olarak Tesla Y 2025' de komple yenileniyor ve mevcut sorunları düzelecek artı menzil kısmen artacak deniyor. Şayet lansman erken yapılırsa mevcut vergilerde (her ne kadar mesafeli olsam da) fiyat cazipliğinden dolayı tercih edebilirim.

Benim fikrim Kasım-Aralık zarar ettirebilir

Ama takdir sizin tabii

Senin fırsat gördüğün alım takvimi nasıl? ve hangi marka ve modeller?

Fırsat olabilecek modeller
    Cupra Leon zam yemedi

Golf

Belki Superb ve Octavia zam yedi ama yine de yer

Tiguan belki

Erdal Hocam yeni BMW 120 M sport eğer indirimler ve uygun kredi imkanları denk gelirse golf ve A3' den daha mantıklı olabilir.

Tiiguan artık yaşlandı rakipleri segment ve sınıf atlayarak geliyor. Tamam ikinci elleri iyi geldi bugüne kadar ama yarın ne olur bilinmez?

Bence 2 milyon verirsen üstüne biraz daha kat git ikinci el premium al daha iyi. Almanlar krize girmeye başladı VW bile fabrika kapatacağını ve üretimi başka yerlere kaydıracağını söylüyorsa durum vahimdir.

Cupra için yorum yapamıyorum çünkü dıştan ve içten güzel bir araba hatta zamanında Seat aracım da oldu o zamanlar için f/p aracıydı ama Cupra Leon alacağıma üste biraz katar Golf R line düşünürüm biraz daha katar BMW 120 alırıım indirimle ha bu arada belki Doğuş stok ve sürpriz yapar kalkar A3' lerde kampanya çakar o zaman A3 f/p aracı olur o segmentte.

Yine de teşekkürler ama biraz piyasayı görelim bakalım nereye evriliyor? Takibe devam. SIFIR VAG Fiyat Teklifleri (Dip Fiyat-Sıcak VAG Fırsatları) 

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.