|
SIFIR VAG Fiyat Teklifleri (Dip Fiyat-Sıcak VAG Fırsatları) (47. sayfa)
-
-
Kral diğer konuda seni yerden yere vursalarda yıllardır vag yorumlarını görür ve mantıklı yazdığını düşündüğüm için golf alacağım gün ilk senden yardım isteyeceğim. Diğer konuda sürekli yorumlar silindiğinden ve polemik olmasın diye buradan yazıyorum. Şimdi 2023 dream corollam var. Borcu bitince insallah golfe geçeceğim tabi ki makas açılmasa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sahsen ben mesajınızdan faydalandım hocam. 2300 civarı Tucson alacak arkadaşa fikir olsun diye ekran görüntüsünü paylaştım. Değerlendirme aşamasında.
Kral bu arada sürekli Euro düşüyor diyorsun fakat eur/usd paritesi ile yorumladığında düşüş emaresinden bahsetmek zor. Eur/usd yıllardır yatay seyrediyor. Yıl sonu en iyimser dolar kuru 37 civarı olsa euroda 40 civarı tahminim mevcut. Maksadım kimseye akıl vermek değil sadece naçizane düşüncemdir.
Taigo life siyah renk 1360 a bir adet opsiyonlu araç var boşa çıkarsa haber verecekler. Fiyat nasıl arkadaşlar ? 1300 e alanlar olmuş geçen hafta.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vag kokusu ya
O iğrenç çin kokusuna bin kere tercih ederim
Her zaman yardımcı olmaya çalışırım.
Fabia Premium 1.300 TL
Octavia Premium 1.875 TL
Rica ederim faydalı olmasını umarım.
@CaptainSkyWalker Erdal sene sonuna doğru VW yeni kampanyalara mı başlayacak var mı bir duyum?
-
Aralıkta kampanya olabilir
Bugün markette domates 45 lira olmuş, damacana su 115 105 arası. Şu iki haftada her kalemde zam var. Nasıl düşecek enflasyon? Nasıl indirim olacak araçlarda? Piyasayı okumak zor değil. Daha faiz indirimleri bekleniyor...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Klasik wolkvagen taktiği herkes arabayı ne hikmetse opsiyonlu araç boşa çıkıp alıyor, seni de ararlar boşa düştü diye.
-
Evet doğru olabilir ama gerçekten onlarca bayi aradım araç yok hiç birinde. Tek bir bayi bu şekilde bilgi verdi. Fiyat nasıl sizce ?
Bence ederi zaten bu fiyatlar, 1700, 1800 ler zaten bu aracın fiyatı değil.
-
Ben de öyle düşünüyorum teşekkür ederim
Mevcut t roc 2025 de yenilenecek diye duyuyorum. Aslı var mıdır? Beklemek mi lazım yoksa Kasım aralıktaki kampanyalardan alıp geçmek mi mantıklı.(Not acil araç ihtiyacı yok )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VwDeniz -- 12 Ekim 2024; 18:37:54 >
Golf 8,5 style 1885 fiyat nasil?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakuza001 -- 12 Ekim 2024; 18:49:57 >
Evet yenilecek. Bekleyip beklememek size kalmış ben mesela seneye yenilenecek olan arabayı almazdım. Kasım veya Aralıkta bu sene yenilenmiş Golf'u almayı planlıyorum
-
Bence pahalı. Ben indirimleri bekleyip Life modelini alacağım inşallah, cam tavan önemli değilse siz de Life'a bakabilirsiniz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X