< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SIFIR VAG Fiyat Teklifleri (Dip Fiyat-Sıcak VAG Fırsatları) (48. sayfa)
-
-
Farklarını biliyorum, tek kayda değer farkı benim için cam tavan o yüzden dedim. O özellikler için C hatchback arabaya fazladan 165k vermek benlik değil, 150'lik olsaydı düşünürdüm ama sizin tercihiniz tabi
-
Ayaş Domatesi 10 TL’ye aldım Ankara Semt Pazarından
Hesabını bilene uygun fiyatlı mallar bulunur her zaman
Aralık-Ocak ayı faiz indirimi KESİN
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
5/6 ay bekleyip yenisini almak daha mantıklı değil mi? Golf teki gibi olsa bende sizin gibi düşünürdüm zaten araç değişmiş şu anda
Mantıklı tabi yeni ekran ve yazılımla gelcek, golfteki gibi donanımı da doldururlarsa süper olur.
-
Yakın zamanda Cupra Ateca FR fiyat alan varmı , Biradere alacağız niyetimiz ciddi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi athloon -- 15 Ekim 2024; 20:41:0 > -
A3 cam tavan 2.355 TL
VW binen adam bir daha başka araca binemez.
O Alman Kokusu mis gibidir.
-
Polo otomatik life beyaz 1309 fiyat aldım. Uygun mu?
1340a renkli seçenekler veriliyor. 1420ye cam tavanlı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam uygun 1325 e bırakmıslardı bana ama araç yok demişlerdi araç var mıymıs su an?
-
Allah 1 dediklerinden başkasına inanmayın
Tüm bayileri aramanızı tavsiye ederim
varmış hocam. ismini veremeyeceğim bir bayi 1295e polo life otomatik bırakıyor. (kendime almayı düşünüyorum.)
-
hayırlı olsun hocam
-
SEDAN MI? HANGİ BAYİ
-
HB
-
Golf life dsg 1.5 116lığa ne diyorlar şuan?
Polo 1.1m iken taigo 1.250 civarıydı şu anda taigo 1.3 civariyken polo 1.3 olması ne kadar uygunsa o kadar uygun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1760 duydum ben İzmir Vosmer de
aykanda 116 lık style golf gri renk 1950k,
bütçeme göre golf ya da A3 sedan istiyorum ama görüştüğüm kadarıyla 2 araçta da kasım-aralık döneminde ufakta olsa bir indirim görünmüyor.
satış temsilcileri, 2 aracında talep gördüğünü fiyatlarının kur a göre artabileceğini söylüyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ka.selcuk -- 18 Ekim 2024; 11:45:49 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X