Şimdi Ara

SIFIR VAG Fiyat Teklifleri (Dip Fiyat-Sıcak VAG Fırsatları) (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
978
Cevap
98
Favori
82.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @CaptainSkyWalker Erdal Hocam aşağıdaki paylaşımı sıfır araçlar konusunda yaptım ama itibar görmedi demek ki yanlış yerde paylaşmışım belki burada takdir edilir ! SIFIR VAG Fiyat Teklifleri (Dip Fiyat-Sıcak VAG Fırsatları) 

Doğuş Oto Maslak' dan Alınan Fiyatlar Şu Şekilde:

A4 40 TDI Advanced 3.051.000 TL

A4 40 TDI İç Dış S line 3.653.000 TL

A4 45 TFSI İç Dış S line 3.728.000 TL

A4 45 TFSI Dış S line 3.552.000 TL

A3 Sportback Advanced 2.330.000 TL

A3 Sportback S line 2.686.000 TL

A3 Sedan S line 2.826.000 TL

Cupra Leon VZ line 2.085.000 TL

Cupra Leon VZ line 2.067.000 TL Trafik ve kaskoda acente tercih edilirse ek indirimli (trafik ve kasko hariç)

Cupra Leon 1.900.000 TL

Cupra Leon 1.881.000 TL Trafik ve kaskoda acente tercih edilirse ek indirimli (trafik ve kasko hariç)

• NEWMAN2007 N kullanıcısına yanıt

Vw fiyat aldınız mı?

A3 halen çok para

• athloon kullanıcısına yanıt

Yeni Golf 1.5 TSI 116 PS impression Manuel 1.375.000 TL

Golf R line stokta olmadığı için fiyat veremediler. Aykan Gebze Golf R line için 2.040 TL vermişti geçen hafta.

• CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar Ateca için bayiden 1787 experience cam tavanlı teklif aldım sence alınır mı mantıklı mı ? Atecanın durumu nasıl olur sence
    Temsilci bu sene ve seneye kasa değişimi beklenmiyor dedi ama bütçem kısıtlı C segmenti bir araç almak istiyorum bir çocuk var ve bagaj önemli
    Düşüncelerinizi önemsiyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • chuckchucky kullanıcısına yanıt

Kredi için bir kampanyası bulunuyor mu?

• goretzka G kullanıcısına yanıt
    Kredi yokmuş Ateca larda

Bence Ateca tutulmadı

Ama binici için az paraya dev gibi bir araba

Motor şanzıman bilindik

Katkınız için teşekkür ederim.

Teşekkür ediyorum

Yerine o fiyat bandında önerebileceğiniz araç varmıdır hocam?

Geçen ay Qashqai iyiydi

Q3 biraz daha pahalı

2. Elde Tiguan Life incelenebilir

3008 belki

• Seat arona dsg style 1200-1230 bayiye göre fiyat veriyorlar 150 12 veya 250 6 ay 0 faiz var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Merhaba Erdal Hocam anlaşılan senin mesaj kutuna erişiminde sorun var ve çözülmedi. Bari buradan soralım?

Her ne kadar kimileri faiz indirimi olmayacak dese de devalüasyon söylentileri ve baskıları artmaya başladı çünkü iç piyasa zorlanıyor ve malum ekonomik politika dikiş tutmuyor.

İleride yani önümüzdeki bir kaç ay içerisinde olabilecek senaryolara göre tahminlerini günceller misin hem sıfır hem de ikinci elde?

💲"Carry trade"💲

🛑Yabancı yurtdışından gelir, dövizini bozdurur, belli bir vadesi vardır -işte, diyelim ki 3 ay- 3 ay sonra o belirli olan faizi alır ve çıkmak isterse getirdiği para birimine döner. Dolayısıyla kazancı bu aradaki kur hareketine de bağlıdır.

➡️Yabancı 5 Nisan’da ülkemize 100.000 $ ile parasını Carry Trade yaptı her ay TL mevduata yatırdı altı ayın sonunda bugün çıkmak istedi elde ettiği gelir ne kadar👇

👉118.200 $ 👈🔥🔥🔥

6 ay sonunda $ Bazında ödediğimiz

hashtag

#Faiz % 18,2 net⁉️🔥🔥🔥

Buna hiç bir ülke dayanamaz‼️

Özcan Kadıoğlu

SIFIR VAG Fiyat Teklifleri (Dip Fiyat-Sıcak VAG Fırsatları)

Tabi verdiğiniz örnekte yabancı yatırımcıda doların TL bazında yükselmesini istemez , çünki parasını dolara çevirip gitmek isterse zararı olacak , o yüzden ben fazlerin bu sene sonuna kadar düşeceğini düşünmüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Merhaba

Mesaj yazmama engel bir problem var

Devalüasyon mevaliasyon olmaz

Faiz indirimi Aralık-Ocak kesin

En geç Kasım ayında araba işini çözün derim

• - Kasım BYD fiyatları açıklar, diğer markalara ufak bir indirim etkisi olabilir

- GSR'siz araçları kendilerine satış olarak çıkmışlardı. Müşteriye satamadıklarını, Filolara satıyorlar. Ancak halen stoklarında araç varsa Kasım Aralık bunları çıkarıp satacaklar. Belli modellerde indirim gelebilir.

- Euro devaluasyon olma şansı ancak jeoploitik risklerle yoksa OVP'de dolar tahmini belli. Piyasa katılımcı anketi belli. 10 aydır döviz stabil ve enflasyondan az artıyor. Ek olarak Merkez bankası rezervleri zirvede. Ufak şoklar gelse bile reservle dengeleme şansı var. Önümüzde seçim vs yok. ABD Trump seçilirse Türkiye için şartlar çok daha olumlu..

- Yukarıdakilere göre Kasım-Aralık araç alma fırsatı.

- Seneryadaki tek risk: ÖTV dilimleri 2024te güncellenmedi. 2025te güncellenebilir. Güncellenirse sadece Clio, Egea, Polo manuel atmosferikler %50ye girebilir. Bunlarda indirim olabilir. Bu araclardan alacak olan ocağı bekleyebilir.

• Ay sonu ECB’nin faiz indirimine kesin gözüyle bakılıyor; Euro biraz daha güç kaybederse 37₺’nin altı bile görülebilir. Kasım-Aralık’ta özellikle Alman markalarda sağlam kampanyalar bekliyorum zira Almanya’da bile Mercedes,VW dahil hepsinin satışları çakılmaya başladı.
    Bu kadar devasa bütçe açığıyla matrah güncellemesi beklemek ne kadar gerçekçi bilemedim Üstat, her halükarda 1 milyon araç çok rahat satılır bu sene.
    @parabol83

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Misterr kullanıcısına yanıt

Euro yorumunuza katılıyorum.

Bütçe açığı sebepli matrah güncellemesi zor görünüyor ancak 1-2 modeli sokup halka iyi görünmekte gerekecek. Ek olarak 1 yıl zaten matrah güncellenmesi olmadı, 2. yılda olmassa matrahın anlamı kalmayacak gibi. Komple ÖTV kural sistemi değişibelir. 1-2 modeli %50ye sokup, belki %90, %100 gibi limitler eklenir.

Ben baz 1-2 aracın ÖTV limitinde düşüş bekliyorum. Ama tamamen tahmin, bir duyumum yok

Fiyat almadım

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.