Tamam, oldu. Kanıtlarım, sıkıntı yok. Bye < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ölü internet teorisi hakkında düşünceleriniz (2. sayfa)
Ölü internet teorisi hakkında düşünceleriniz
(En Son Oy Tarihi: 14.9.2024)
-
-
Haha Hocam ben bir Matrix esprisi yapardım gibi geliyor ama şu an espriyi belirlemedim
-
Bot hesaplarla sosyal medyada belli bir etiket konu ve resimleri paylaşan bot hesaplar yıllardır varlar. amerika seçimlerinde trump için milyonlarca sahte hesaptan reklam ve yönlendirme yapıldı.
yapay zeka ile oluşturulan web siteleri videolar filmler ve benzeri sosyal medya içerikleri ise zaten varlar. hatta filmler yapılıyor ama gerçekçi değiller.
Doğruluğunu Bilmiyorum bu yüzden kararsızım. Direk reddetmiyorum, çünkü kesin yoktur da diyemem çünkü kanıtlanması gerekir.
bir teoriyi doğruluğunu kontrol etmeden, test/deney/araştırma yapmadan direk reddetmek büyük bir yanlıştır. Eğer ucunda zarar gören birisi veya birileri var ise yapan kişi ve kişilere yardım ve yataklık etmek demektir. İnsanlar neden kesin bilmediği bir şeyi reddeder anlamıyorum, belki de araştırılsa doğru çıkacak söz konusu durum.
-
Bu konuyla ilgili çok fazla test var hocam Youtube da. Araştırma da var. Açıkcası bilimsel zeminini bilmiyorum ama kullanıcıların bu konuyla ilgili hazırladığı çok içerik var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X