Şimdi Ara

Ölü piksel kendiliğinden GEÇTİ !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni aldığım NEC 22 WV LCD monitörü açar açmaz 3 ölü pikselle karşılaştım.

Siyah zeminde kırmızı renk veren bu pikseller için teknik servisle görüştüğümde bize gönderin dediler. Yarın paketleyip göndermeyi düşünüyordum. 3 saat önce bile bilgisayarı kapattığımda var olan ölü piksellerden ikisini az önce bilgisayarı açınca göremedim. İyice baktım, YOKLAR !!! Kendiliğinden gitmiş !!!

Bi açıklama getirebilecek olan var mı?

DÜZELTME: YİNE ÇIKTI, AÇTIKTAN SONRA 10 DK BEKLEYİNCE ÇIKIYOR !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi algorian -- 10 Haziran 2008; 3:14:11 >

• parmağınızı hafifce üstüne bastırınca geçiyormu ?
  • Hayır geçmiyor.
  • servise vermende fayda var belkı değişler yada bi dene istersen

http://forum.donanimhaber.com/m_16940359/tm.htm
  • Bence servise gönder belki sonra gerigelirler
  • sorsana bi onlara ölüyken dier tarafta ne görmüsler:D:D:D
  • Servisi aradım, monitörün marka ve modelini istediler, verdim. Hemen gönderin dediler.

1 hafta sonra aradım, "değişim yapılacak 2 güne kadar göndeririz" dediler.

Dediklerini yapıp 2 gün sonra gönderdiler ama gelen LCD aynı! Hiç bişey değişmemiş!!!

Arayıp durumu bildirdim, 22" monitörlerde değişim için en az 4 ölü piksel olması gerekiyomuş, bende ise 3 tane varmış, o yüzdenmişşşşşş.

"Ya yeni mi aklınıza geldi, madem öyle neden gönderttiniz" dedim ama "arkadaşlara 22" olduğunu söylememişsiniz" dediler, kafayı yedim kapattım......
  • Dostum geçmiş olsun. Ölü piksellerin kendiliğinden geçmeside ayrı bir merak konusu...
  • daha neler görücez bakalım: )
  • "arkadaşlara 22" olduğunu söylememişsiniz"

Bu cevaba karsilik sansürlenmicek bir kelime bulmakta gerçekten zorlanıyorum..

ayrıca değişim için ölü pixel sayısının bir standartı yokmu,boyut fark ediyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mak3e -- 14 Eylül 2008; 21:07:35 >
  • Ya arkadaşlar birşey sorucam nasıl anlıyoruz bu ölü pixellerin olup olmadığını, o kadar program indirdim kurdum test yaptım ama ben bir türlü birşey anlamadım sadece bakınıyorum bön bön.

Birisi anlatırsa sevinirim arkadaşlar, nasıl anlıcaz bunların olup olmadıgını nerden bellı oluyor ya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScRyedd

Ya arkadaşlar birşey sorucam nasıl anlıyoruz bu ölü pixellerin olup olmadığını, o kadar program indirdim kurdum test yaptım ama ben bir türlü birşey anlamadım sadece bakınıyorum bön bön.

Birisi anlatırsa sevinirim arkadaşlar, nasıl anlıcaz bunların olup olmadıgını nerden bellı oluyor ya.

Hocam göremiyorsan harbi kafana takma. Gördükten sonra iyice kafaya takıyorsun çünkü Bende ilk başlarda göremiyordumda Beyaz ekranda ekranın dibine girince bi kaç kırmızı nokta gorduk , elimle silincede geçmedi şimdi bende o ölü pixellere bön bön bakıyorum Biraz ekrana yaklaşınca belli olur nokta nokta renkler.

• arkadasım o ölü pixel degil takılmıs pixsel
  • quote:

Orjinalden alıntı: Stroma

arkadasım o ölü pixel degil takılmıs pixsel

Bu takılmış pixelleri halledemezmiyiz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.