Şimdi Ara

Ölü pixeller garanti kapsamında mı? EKRAN DEĞİŞTİ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ekranımda toplam 5 adet ölü pixel var. Birisi kırmızı diğerleri gri-kahverengi gibi. Garanti kapsamına giriyormu bu durum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Loney -- 6 Aralık 2012; 20:07:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 5 adet garanti kapsamındadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

5 adet garanti kapsamındadır.

eminsiniz değil mi dostum eğer öyleyse yarın laptopu götüreyim yanımda ve bırakayım servise

• piksel sınırını bile geçmişsin ekranı değişmeleri gerekir.
  • quote:

piksel sınırını bile geçmişsin ekranı değişmeleri gerekir.

peki dostum ozaman yarın dershaneye laptopla gideceğim. çıkışta bırakırım servise.

Diğer markalarda genelde 7-8 gibi sınırları vardı o yüzden sormuştum. sony de sınır kaç?

• 7-8 kim dedi ortalama 4 tür bu sınır burda bir çok kez rastladık servis genelde 4 ya da 5 der.Mesela samsung'da en az 4 diyor servis.
  • quote:

7-8 kim dedi ortalama 4 tür bu sınır burda bir çok kez rastladık servis genelde 4 ya da 5 der.Mesela samsung'da en az 4 diyor servis.

şu linki buldumhttp://www.sony.com.tr/support/tr/product/VPCF13S0E_B/tips-and-solutions

ekranım full hd

10 adet olmalıymış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

7-8 kim dedi ortalama 4 tür bu sınır burda bir çok kez rastladık servis genelde 4 ya da 5 der.Mesela samsung'da en az 4 diyor servis.

şu linki buldumhttp://www.sony.com.tr/support/tr/product/VPCF13S0E_B/tips-and-solutions

ekranım full hd

10 adet olmalıymış

Siz yine verin servise ya da aldiginiz yere

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• yan yana en az 3 tane olacak farklı bölgelerde de en az 5 tane olması yeterli
  • ordaki hesaplamanın bir önemi yok..TSE standarlartına göre 5 ve üstü garanti kapsamındadır...bazı firmalar müşteri memnuniyeti açısından 2 veya 3 bile kabul ediyorlar...
  • Gittim servis sağlayıcısına getir laptopu eğer seni rahatsız ediyorsa gönderelim onlar karar versin dedi. Pazartesi götüreceğim

• 10 gün önce verdim servise beklemedeyim şuan
  • Laptop geldi arkadaşlar ekran değişmiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.