Bildirim
Ölü pixeller garanti kapsamında mı? EKRAN DEĞİŞTİ!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
5 adet garanti kapsamındadır. -
quote:
Orijinalden alıntı: vercenik53
5 adet garanti kapsamındadır.
eminsiniz değil mi dostum eğer öyleyse yarın laptopu götüreyim yanımda ve bırakayım servise
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
piksel sınırını bile geçmişsin ekranı değişmeleri gerekir. -
quote:
piksel sınırını bile geçmişsin ekranı değişmeleri gerekir.
peki dostum ozaman yarın dershaneye laptopla gideceğim. çıkışta bırakırım servise.
Diğer markalarda genelde 7-8 gibi sınırları vardı o yüzden sormuştum. sony de sınır kaç?
7-8 kim dedi ortalama 4 tür bu sınır burda bir çok kez rastladık servis genelde 4 ya da 5 der.Mesela samsung'da en az 4 diyor servis. -
quote:
7-8 kim dedi ortalama 4 tür bu sınır burda bir çok kez rastladık servis genelde 4 ya da 5 der.Mesela samsung'da en az 4 diyor servis.
şu linki buldumhttp://www.sony.com.tr/support/tr/product/VPCF13S0E_B/tips-and-solutions
ekranım full hd
10 adet olmalıymış -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Loney
quote:
7-8 kim dedi ortalama 4 tür bu sınır burda bir çok kez rastladık servis genelde 4 ya da 5 der.Mesela samsung'da en az 4 diyor servis.
şu linki buldumhttp://www.sony.com.tr/support/tr/product/VPCF13S0E_B/tips-and-solutions
ekranım full hd
10 adet olmalıymış
Siz yine verin servise ya da aldiginiz yere
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
yan yana en az 3 tane olacak farklı bölgelerde de en az 5 tane olması yeterli -
ordaki hesaplamanın bir önemi yok..TSE standarlartına göre 5 ve üstü garanti kapsamındadır...bazı firmalar müşteri memnuniyeti açısından 2 veya 3 bile kabul ediyorlar... -
Gittim servis sağlayıcısına getir laptopu eğer seni rahatsız ediyorsa gönderelim onlar karar versin dedi. Pazartesi götüreceğim
10 gün önce verdim servise beklemedeyim şuan -
Laptop geldi arkadaşlar ekran değişmiş
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X