Yeni alınan bi lcd monitörde ölü pixsel olup olmadığını nasıl görürüz nasıl anlarız?
Google dan Dead Pixel Buddy yazıp aratarak programı indirip kontrol edebilirsin ...
bu monitörü alıcaktım Samsung 2232BW 22" LCD Monitör Siyah 2ms Dvi ölü piksel garantisi yok, ayrıca çoğunda ölü piksel ve ses sorunu varmış o yüsden üsüldüm yaw çok heveslenmiştim :(
Hp 22" W2207 al ben çok memnunum .
ya bilmiyorum hepsinde de bi eksik var, burdaki yorumları okuyunca lcd den soğudum
quote:
Orjinalden alıntı: sklerenkima
Hp 22" W2207 al ben çok memnunum .
bu monitörde eksik yok fazla var pişman olmazsın
hiç bir şey yapamazsan programını bulamazsın veya bunu denemene izin vermezlerse windows vista kullanıyorsan ekranın arka plan rengini değiştir bolumunden 6 ana renkle dikkatlice bir bak.Eger başka bir işletim sistemi kullanıyorsan arka plan renklerini 6 renklede teker teker dene.ozellikle siyah,beyaz, ve mavi renkleriyle.
quote:
Orjinalden alıntı: cokonel
bu monitörü alıcaktım Samsung 2232BW 22" LCD Monitör Siyah 2ms Dvi ölü piksel garantisi yok, ayrıca çoğunda ölü piksel ve ses sorunu varmış o yüsden üsüldüm yaw çok heveslenmiştim :(
VATAN 1 ay 0 ölü piksel garantisi veriyor. ve ekran çok güzel.bende 223 bw var.tavsiye ederim.
Monitörü alırken dead pixel buddy, eizo monitor test gibi programlar ile kontrol etmelisin. Ayrıca ölü pixel ileriki kullanım süresince de çıkabilir. Bunun olmaması için monitörü regülatör+ups ile kullanmanı tavsiye ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme