Şimdi Ara

ölü pixsel hak.?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni alınan bi lcd monitörde ölü pixsel olup olmadığını nasıl görürüz nasıl anlarız?

• Google dan Dead Pixel Buddy yazıp aratarak programı indirip kontrol edebilirsin ...
  • bu monitörü alıcaktım Samsung 2232BW 22" LCD Monitör Siyah 2ms Dvi ölü piksel garantisi yok, ayrıca çoğunda ölü piksel ve ses sorunu varmış o yüsden üsüldüm yaw çok heveslenmiştim :(
  • Hp 22" W2207 al ben çok memnunum .
  • ya bilmiyorum hepsinde de bi eksik var, burdaki yorumları okuyunca lcd den soğudum
  • quote:

Orjinalden alıntı: sklerenkima

Hp 22" W2207 al ben çok memnunum .

bu monitörde eksik yok fazla var pişman olmazsın
  • hiç bir şey yapamazsan programını bulamazsın veya bunu denemene izin vermezlerse windows vista kullanıyorsan ekranın arka plan rengini değiştir bolumunden 6 ana renkle dikkatlice bir bak.Eger başka bir işletim sistemi kullanıyorsan arka plan renklerini 6 renklede teker teker dene.ozellikle siyah,beyaz, ve mavi renkleriyle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cokonel

bu monitörü alıcaktım Samsung 2232BW 22" LCD Monitör Siyah 2ms Dvi ölü piksel garantisi yok, ayrıca çoğunda ölü piksel ve ses sorunu varmış o yüsden üsüldüm yaw çok heveslenmiştim :(

VATAN 1 ay 0 ölü piksel garantisi veriyor. ve ekran çok güzel.bende 223 bw var.tavsiye ederim.
  • Monitörü alırken dead pixel buddy, eizo monitor test gibi programlar ile kontrol etmelisin.
    Ayrıca ölü pixel ileriki kullanım süresince de çıkabilir. Bunun olmaması için monitörü regülatör+ups
    ile kullanmanı tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.